Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

mano palangės grožis Mader, Ice tea; Lemonai - Teska, Zebrina
Dabar patikslinimas statistikai : Palangės grožiai 3, Lemon lime (3 "baby" įtariami)
Įtariamieji maži todėl reikės bent 1-2 m. dar laukti kol bent vienas pražys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 11 lapkričio 2009 - 09:55
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 11, 09:52)
mano palangės grožis Mader, Ice tea; Lemonai - Teska, Zebrina
Dabar patikslinimas statistikai : Palangės grožiai 3, Lemon lime (3 "baby" įtariami)
Įtariamieji maži todėl reikės bent 1-2 m. dar laukti kol bent vienas pražys doh.gif

Ufff doh.gif naujoj temoj jau nebepavyks pakoreguoti, BET 10-tam lape viskas bus ČIKI thumbup.gif thumbup.gif

NAUJI NAMUČIAI
Atsakyti
QUOTE(tastyte @ 2009 11 11, 09:48)
Sveikos, ir as pabandziau uzmigdyti savo pora amariliu, taigi nupjoviau lapus ir idejau i tamsa. Tai dabar suprantu kaip prades leisti lapukus trukti jau ant palanges ir laukti ziedu wub.gif  ?  blush2.gif Nelaistyti? blush2.gif
Beja rimi RedLion amariliams akcija po 14,99lt Bet jau galvu didumas i vazonus netelpa....

Aš prieš savaitę nusipirkau iš Rimi-suviliojo svogūno dydis ir net 3 žiedstiebiai. Tikiuosi, kad labai svogūno nenualins smile.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 11, 11:26)
Aš prieš savaitę nusipirkau iš Rimi-suviliojo svogūno dydis ir net 3 žiedstiebiai. Tikiuosi, kad labai svogūno nenualins smile.gif

Oho bigsmile.gif bus gražu thumbup.gif
Atsakyti

Tai gal imam šmutkes, kraunamės sietkas ir keliaujam į naujus namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kiek jau ziedu pas visas nusimato thumbup.gif bus dziaugsmo akytems wub.gif
Egluže žiemos labai tau dekinga uz citrinuka 4u.gif ir Teskai už nežiniuka 4u.gif
Atsakyti
Noriu jūsų nuomonės- jei šaknims daug vietos (vazonas didelis), tai gal tada amarilis labiau į šaknis ir auga, o jei vietos mažai (mažas vazonas), tai gal labiau svogūną augina g.gif Bet gal kaip tik jei šaknų daug, tai daug ir prisimaitina g.gif Nu vsio- pasimečiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 lapkričio 2009 - 11:08
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 11, 11:08)
Noriu jūsų nuomonės- jei šaknims daug vietos (vazonas didelis), tai gal tada amarilis labiau į šaknis ir auga, o jei vietos mažai (mažas vazonas), tai gal labiau svogūną augina  g.gif Bet gal kaip tik jei šaknų daug, tai daug ir prisimaitina  g.gif Nu vsio- pasimečiau  doh.gif

Man irgi idomu g.gif nes kiek pastebejau ,tai nesvarbu koks vazonas bebutu-jis visada pilnas saknu priauga,kad ir didziausias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 11, 12:08)
Noriu jūsų nuomonės- jei šaknims daug vietos (vazonas didelis), tai gal tada amarilis labiau į šaknis ir auga, o jei vietos mažai (mažas vazonas), tai gal labiau svogūną augina  g.gif Bet gal kaip tik jei šaknų daug, tai daug ir prisimaitina  g.gif Nu vsio- pasimečiau  doh.gif

kai mažesnis vazonas-amariliui stresas-ir krauna žiedus. Labai dideliam vazone gali ir nebūti žiedų verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti