Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(uups @ 2009 11 10, 16:53)
nu ir prirashet shiandien blink.gif
eee...kas tie balti 'garbaniai'? mazhu ir man reik  unsure.gif

oi kad as dabar atkasciau tu garbaniu nuotraukytes doh.gif g.gif gal IV,ar V temoj buvo sudeta g.gif nu tookie nerealus wub.gif labai letas netas ,bandysiu poaieskot..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 10, 16:08)
oi kad as dabar atkasciau tu garbaniu nuotraukytes doh.gif  g.gif gal IV,ar V temoj buvo sudeta g.gif nu tookie nerealus wub.gif labai letas netas ,bandysiu poaieskot..

ai, nu, nevark tada irnesakyk.gif
man tik shiaip smalsu... o ish tiesu,-mazhiau zhinosiu- geriau miegosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aisku as buvau viena is tu uzsiminusiu bet i az tikrai neparasiau, tai tiek to ....
niekaip negau greit nusipirkti nieko tai taip siutas ima kai visos giriasi, o be to ir mano miegaliai vis dar miega, taip ilgai nemiegoje tai nezinau kada sugalvos keltis, jau man norisi pradet juos zadinti....
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 10, 14:02)
Aš rami, rami.. Bet šiandien paėmė ir įšoko toks baltas amarilis už 0,99 Lt i krepšelį. Niekaip nekylo ranka atgal prie nukainotų gėliu padėti. doh.gif  Einu lupinėti, sodinti ir fotografuoti.. blush2.gif

o jezus marija, kur cia tokios kainos????? Nagi greitai isduodi...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 10, 17:11)
ai, nu, nevark tada irnesakyk.gif
man tik shiaip smalsu... o ish tiesu,-mazhiau zhinosiu- geriau miegosiu  lotuliukas.gif

Na lyg ir milereta buvo saviski idejus g.gif o gal ir klystu g.gif toks laabai karaliskas wub.gif
Atsakyti
Oi panos atskleisiu baltų garbanių paslaptį, maniškis pirmą dieną negarbanotas būna, o antrą dieną garbanos pasirodo visu gražumu. Ir jis ne kažkoms super buper, o Alfresco atrodo taip rašosi
Atsakyti
as sendien maciau vaisvydavos iki geliu skyriui kaip ytariu pikotee bent jau paveiksliuke tokia buvo,islinde keli lapukai bet ziedstiebio nesimato,pardaveja tokia fainuole,sako sendien paeme balta zydinti,sake jei paklausa tokia bus bandysim uzsakyti daugiau smile.gif
Atsakyti
Teska, vėl širdį pradėjo skaudėti dėl garbaniaus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 10, 19:21)
Teska, vėl širdį pradėjo skaudėti dėl garbaniaus  wacko.gif

Lauk kol mano garbanius apsivaikuos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 10, 18:23)
Lauk kol mano garbanius apsivaikuos nestuke.gif

o dviems galima laukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 10, 19:23)