Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 10 29, 08:46)
galėjai anksčiau pasakyti...

nu klausyk, manau esu minėjus einu dabar ieškoti žinutės savo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 10 29, 08:56)
nu klausyk, manau esu minėjus einu dabar ieškoti žinutės savo  cool.gif

ne neparašius, kur maniau, kad parašius, bet žinok tikrai norėjau topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 29 spalio 2009 - 08:59
Ateinu patarimo 4u.gif "Netyčia" įlindau į lovelula su tikslu pasirinkti elysambre pudrą (ar fluid, ar cream), kai akys užkliuvo už šitų tušų:

1. user posted image
Sudėtis:Product Ingredients: purified water, vegetable glycerin, beeswax, copernicia cerifera (carnauba) wax, vegetable glyceryl stearate, lecithin, vegetable stearic acid, safflower oil, glycine soja (soybean) oil (and) aloe barbadensis leaf extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, silica, cellulose gum, tocopherol, xanthan gum, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, phenoxyethanol. May contain: mica, titanium dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 77491, 77492, 77480).
Užkabino sakinys:
"Beauty Tips:
1) Apply one coat for a natural, eye-defining look.
2) Drama queen? Apply two coats. Unlike traditional mascaras that clump after one coat with lashes stuck together (making application of a second coat nearly impossible!), our mascara remains light and silky. You can easily apply that second coat to get a more dramatic look without harming delicate lashes."

2. user posted image

Sudėtis: Aqua (water), kaolin clay, vegetable glycerin, hydrolyzed Zee mays (corn) starch (natural sugar-based biopolymer), lecithin, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, tocopherol (vitamin E), citric acid, pigments (see below). Black: iron oxide (CI 77499).

3. Išgirtasis Elysambre rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 28, 22:52)
zodziu apklausa: plauku ilgis/plovimo daznumas biggrin.gif

mano plaukai ploni mazdaug iki nugaros vidurio (nezinau kaip kitaip isreikst ilgi biggrin.gif) plaunu kas antra diena, labai retais atvejais, kai nereikia kur nors eiti ir sedziu namie, kas trecia diena.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 10 28, 21:33)
tai vat, galiu parašyti apie tą naują parduotuvėlę Madoje, apžiūrėjau mirksiukas.gif Hauschkos kainelės tai bijau.gif CC - 67 litai, Rejuvenating - 118 litų topsecret.gif Gavau šoką ir nebegalėjau daugiau kainų įsiminti  lotuliukas.gif

o kaip ten argital kainos? gal kartais atkreipei demesi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 28, 22:05)
kaip veikia tos kalbos biggrin.gif  nes ir as pradejau galvot, kad kazin ar man jau nereiktu tokio...? biggrin.gif

drinks_cheers.gif
bet tikriausiai jau nebespesiu nuvaziuot, kol bus nuolaidos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 10 28, 15:55)
klausykit, o Ciel d'Azur dantu pasta reikia per 2 menesius sunaudoti? siandien tik pastebejau ta zenkliuka  blush2.gif 

pamenu, kad ta su alijosiais tai tikrai per 2 men, bet matyt ir kitos panasiai. as tai pasibaigus kokios nors priemones galiojimo laikui, ziuriu ar kokiu nors gedimo pozymiu nera, ir jei nera, naudoju toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 spalio 2009 - 09:25
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 28, 23:15)
man isvis tas Suki kvapas tooooks skanus.. nu neteko tokios citrinzoles uostyt...

tai vat biggrin.gif Toks citrininis, gaivus kvapas - to ir iš citrinžolės tikėjausi biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 28, 23:18)
'Isplauti plaukai - jau sukuosena'

man panašiai smile.gif Kai neplauti plaukai, jau man atrodo, kad visoj gatvėj šviečia sad.gif

QUOTE(Monica @ 2009 10 29, 08:46)
man Mėtos ekstraktas smirda jų Melisa-citronela, citrinžolės kvapas visai kitoks, Suki prausiklyje jis jaučiasi smile.gif

(tokį gelį pasidariusi su ksantanu šaltu būdu)

aš atradau panašumų biggrin.gif

o kaip ksantanas veikia odą ar ant jos "nusėda"? Čia geriau už emulsinį vašką ar ne?

QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 29, 09:08)
akys užkliuvo už šitų tušų:

aš irgi juos mačiau, bet po dviejų nesėkmių išmokau nepasitikėti reklaminiais šūkiais doh.gif Nebent pasiryžtum išbandyti savo blakstienomis ir pinigine smile.gif

agnuta, šeštadienis - paskutinė diena toms nuolaidoms, man atrodo wink.gif

kadangi Argital tiekėjai Lietuvoje yra Stepone, tai abejoju, kad Madoj rasi pigiau smile.gif Gaila, bet šitų kainų neįsidėmėjau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 29 spalio 2009 - 09:47
QUOTE(katutis @ 2009 10 29, 10:45)
agnuta, šeštadienis - paskutinė diena toms nuolaidoms, man atrodo wink.gif

kadangi Argital tiekėjai Lietuvoje yra Stepone, tai abejoju, kad Madoj rasi pigiau smile.gif Gaila, bet šitų kainų neįsidėmėjau sad.gif

tai vat, kad sia savaite i savo planus dar vieno apsilankymo nimfali niekaip nebeiseina itraukti, bet gal ir gerai, nenukentes pinigine biggrin.gif

as kazkaip irgi taip pat buciau linkusi manyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 29, 08:42)
skirta tai pamaskavimui (labai dideliu plotu su juo netepciau, nes po to nepatiktu jausmas).. pirkau tai mazdaug su tikslu paakiams pasviesint (raso, kad tinka paakiu zonai), bet is tikruju retai as ji naudoju, nes man kazko kito noretusi gal.. planuoju Hauschkos concealer'i paakiams isbandyt kada nors..
na o kokiem spuogeliams pamaskuot tai tinka Nvey, paslepia, bet tokiu maskuojamu spuogu nelabai daznai pas mane pasitaiko..
antra karta nebepirkciau..
o tu ka maskuoti nori?

4u.gif man daugiau spuogeliams reiktu...gal sakau visgi pasilikti prie hauschkos cover sticko ir pasitaikius progai isigyt, jis toks lyg ir pagydantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 29, 11:43)
4u.gif man daugiau spuogeliams reiktu...gal sakau visgi pasilikti prie hauschkos cover sticko ir pasitaikius progai isigyt, jis toks lyg ir pagydantis g.gif

is patirties galiu patart, jei nori tik spuogeliams pamaskuoti, tai pudros neverta pirkti, nes nesunaudosi jos (nebent dar jeigu visam veidui naudotum daznai), geriau cover stick smile.gif
Atsakyti
na ka, isbandziau katik Druide ozkos sampuna.. super thumbup.gif man patiko.. plaukai labai svelnus wub.gif
Atsakyti
geresnis tau negu Aubrey GPB? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 29, 12:19)
geresnis tau negu Aubrey GPB? wink.gif

dar nezinau.. g.gif siek tiek skirtingai plaukai atrodo po Druide ir po AO.. po AO siek tiek puresni, bet po Druide minkstesni biggrin.gif ir kas patiko, kad Druide palyginus visai taupiai naudojasi..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 29, 13:11)
na ka, isbandziau katik Druide ozkos sampuna.. super  thumbup.gif  man patiko.. plaukai labai svelnus  wub.gif

drinks_cheers.gif ir minkstesni negu po druide purity kazkaip wub.gif bet po purity - puresni cool.gif , kiek ilgai islaikys toki vaizda plaukuciai, galesiu pasakyti rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 29, 11:43)

Man tai labai neblogai pamaskuoja Everyday minerals maskuokliai arba pati biri pudra, siek tiek padziovina spuogeli ir nebrangiai gaunas pakankamai. ax.gif
Atsakyti