Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ar kuri nors naudojate naturalu laka plaukams? nes galvoju pabandyti, bet bijau...kazkaip is sintetiniu ir tai tinka ir patinka vienas vienintelis, atrastas po ilgu ir nesekmingu ieskojimu...nes plaukuciai poilgiai, ploni, ju daug, o kirpciukus taip faina pafiksuoti ax.gif bet kad nesulipintu ir neapsunkintu plauko, kartu butu gan stiprios fiksacijos...oi, kiek reikalavimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 29 spalio 2009 - 12:08
QUOTE(pepkė @ 2009 10 29, 11:59)
Man tai labai neblogai pamaskuoja Everyday minerals maskuokliai arba pati biri pudra, siek tiek padziovina spuogeli ir nebrangiai gaunas pakankamai. ax.gif

man labai patinka ir tos, kurias gavau is taves 4u.gif 4u.gif dar vis turiu ir naudoju, tikrai ilgam uztenka. gal susigundyciau ir maskuokliais g.gif bet, kad pati nei korteles neturiu uzsakymams tinkamos verysad.gif o tie maskuokliai kokio pavidalo, irgi birus?
Atsakyti
kiek kainuoja Nimfali dantu pastos? plius minus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 29, 13:08)
Ar kuri nors naudojate naturalu laka plaukams? nes galvoju pabandyti, bet bijau...kazkaip is sintetiniu ir tai tinka ir patinka vienas vienintelis, atrastas po ilgu ir nesekmingu ieskojimu...nes plaukuciai poilgiai, ploni, ju daug, o kirpciukus taip faina pafiksuoti ax.gif  bet kad nesulipintu ir neapsunkintu plauko, kartu butu gan stiprios fiksacijos...oi, kiek reikalavimu doh.gif

as naudoju kazka panasaus smile.gif esu turejus logonos, dabar naudoju laveros. tai fiksacijos tokios kaip sintetiniu priemoniu nera. laveros rodos kiek stipriau fiksuoja lyginant su logonos. kad lipintu ar sunkintu plaukus, tai nepastebejau smile.gif sakyciau, nepabandzius nesuzinosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 29, 13:55)
kiek kainuoja Nimfali dantu pastos? plius minus smile.gif

visas kainas gali rasti Nimfali tinklapyje
Atsakyti
Manija69, iki kada galioja tavo vaniles ekstraktas, pirktas is violey.com? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 29, 13:28)
man labai patinka ir tos, kurias gavau is taves 4u.gif  4u.gif dar vis turiu ir naudoju, tikrai ilgam uztenka. gal susigundyciau ir maskuokliais g.gif bet, kad pati nei korteles neturiu uzsakymams tinkamos verysad.gif o tie maskuokliai kokio pavidalo, irgi birus?

tai džiugu mirksiukas.gif Taip, maskuokliai irgi yra birūs, aš kartais pamaskuoju ir su kompaktine ar biria pudromis, maskavimo skirtumo tarp ju didelio nepastebejau biggrin.gif virtuon kortele pasidaryti kainuoja apie 30lt SEB
Atsakyti
Sakykit kiek kainuoja KN Hamameliu hidrolatas ax.gif siandien Siauliuose nusipirkau, tai idomu koks kainu skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 29, 15:30)
Sakykit kiek kainuoja KN Hamameliu hidrolatas ax.gif siandien Siauliuose nusipirkau, tai idomu koks kainu skirtumas  g.gif

25 Lt uz 100 ml
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 29, 15:54)
as naudoju kazka panasaus smile.gif esu turejus logonos, dabar naudoju laveros. tai fiksacijos tokios kaip sintetiniu priemoniu nera. laveros rodos kiek stipriau fiksuoja lyginant su logonos. kad lipintu ar sunkintu plaukus, tai nepastebejau smile.gif sakyciau, nepabandzius nesuzinosi ax.gif

dekui 4u.gif teks pabandyti laveros turbut pirma ax.gif kazkaip man susidaro ispudis, kad musu plaukuciai labai jau panasus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 29, 16:09)
dekui 4u.gif  teks pabandyti laveros turbut pirma ax.gif  kazkaip man susidaro ispudis, kad musu plaukuciai labai jau panasus blush2.gif

yra kam laveros nelabai patiko zinok. cia tik mano asmenine nuomone ax.gif
gali but, tik rasei, kad tavo plaukai ploni ir ju daug, mano ploni, bet sakyciau, kad ju nera daug blush2.gif tikrai galetu buti ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 spalio 2009 - 15:15
QUOTE(katutis @ 2009 10 28, 23:18)
nežinau dar - turiu bičių vaško, jis man labiau prie širdies, bet turiu ir emulsinio vaško, taip kad tik pasirinkimo reikalas bus  g.gif

o kuo skiriasi vaskas ir emulsinis vaskas? kuri geriau i krema deti? ax.gif

QUOTE(Odora @ 2009 10 28, 22:52)
zodziu apklausa: plauku ilgis/plovimo daznumas biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 28, 23:58)
plaunu kas antra diena, bet jau antra tenka butinai plaukus risti, kai norisi but jau labai graziai biggrin.gif, tai ir kasdien kelias dienas plaunu ax.gif

Mano situacija visiskai kaip Linutiaaa thumbup.gif mano plaukai zemiau peciu...

Suzinojau kai kuriu indeliu is Suva kainas mirksiukas.gif
user posted image 0,7 lt (10 ml), 0,78 lt (30 ml), 0,84 lt(50 ml), 1,04 lt (100 ml), 1,12 lt (125 ml).
user posted image 0,66 lt (10 ml), 0,69 lt (20 ml), 74 lt (30 ml), 0,76 lt (50 ml), 0,89 lt (100 ml).
user posted image 4,5lt (100 ml).
user posted image 4,28lt (25 ml), 5,9 lt (100 ml), 5,63lt (50 ml).
user posted image 8,5 lt (250 ml).
user posted image 9,8 lt (100 ml).
user posted image su lasintuvu 0,21 lt, Su tarpiniu ziedu 0,15 lt.
user posted image plast. su dangt. 0,45 lt (60 ml), plast. su dangt. 0,59 lt (100 ml).
Kainos be PVM O idomu, koks dabar PVM? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 29, 17:13)
yra kam laveros nelabai patiko zinok. cia tik mano asmenine nuomone ax.gif
gali but, tik rasei, kad tavo plaukai ploni ir ju daug, mano ploni, bet sakyciau, kad ju nera daug blush2.gif tikrai galetu buti ir daugiau biggrin.gif

tai vistiek reikai savu kailiu isbandyti doh.gif bet vilioja pabandyti tai, kad lavera turbut stipresnes fiksacijos... oi tai zinok, kad plonu plauku turbut niekam nebuna per daug biggrin.gif as irgi maniau, kad manuju nedaug, kol mano kirpejas kitaip neitikino
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 10 29, 17:26)
O idomu, koks dabar PVM?  blush2.gif

21 %
Atsakyti