Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 10 29, 22:11)
pradejau daugiau prisiziuret, gydytis ir situacija matau, kad pamazu tvarkosi

Aš galėčiau duoti nukirsti savo mažąjį pirštelį, kad maniškiui irgi dėl skrandžio problemų taip yra doh.gif Gal ką nors į racioną įkėlei ar šiaip ką nors pastebėjai, kad itin padeda? 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 10 29, 22:11)
mano vyrukui tas pats po bet kokio šampūno  doh.gif

Gal ir man pabandyti muilą kokį g.gif Vis gi MB turbūt spyriosis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 29 spalio 2009 - 22:19
Ir man su vyru ta pati problema - niekaip neitikinu del naturalaus sampuno doh.gif Nuo visu jam pleiskanoja, ka, tiesa sakant, ir pati matau. Tik nuo Head&Shuolders ne. Nezinau, kas daryt. Siandien kaip tik jam bandziau isaiskint, kad jo favoritas neissprendzia problemos, o tik numalsina. Bet kad problema yra su galvos oda - tai faktas g.gif
Kitas dalykas - merginos, kas naudojot Druide Purity sampuna, kaip jis jums. Nes noriu, kol Nimfali nuolaidos, sampuna isigyti. Cia minimas buvo su ozkom biggrin.gif ir migdolais, o Vergine dar gyre Purity. Tai laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 10 29, 22:25)
Ir man su vyru ta pati problema - niekaip neitikinu del naturalaus sampuno doh.gif Nuo visu jam pleiskanoja, ka, tiesa sakant, ir pati matau. Tik nuo Head&Shuolders ne. Nezinau, kas daryt. Siandien kaip tik jam bandziau isaiskint, kad jo favoritas neissprendzia problemos, o tik numalsina. Bet kad problema yra su galvos oda - tai faktas g.gif

ale , ot, galvojau, kad cia tik maniskis toks uzsispyres biggrin.gif as jo niekaip neatmusu nuo to paties sampuno doh.gif jis man aiskina, kad tik sitas geras, kad tik nuo jo nera pleiskanu, siaubas kazkoks doh.gif bande laveros, jam spec pirkau, gal ir blogai, kad butent laveros pirkau doh.gif tai, aisku, atsirado pleiskanu ir mete salin...na, vis dar labai tikiuosi, kad pats samoningai susivoks...
Atsakyti
Ir man su vyru ta pati problema - niekaip neitikinu del naturalaus sampuno doh.gif Nuo visu jam pleiskanoja, ka, tiesa sakant, ir pati matau.

mb labai padėjo druide losjonas nuo pleiskanų, dabar jau gali natūralius šampūnus naudot, nes prieš tai irgi pleiskanojo nuo visko, išskyrus eucerin
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 10 29, 23:25)

įpilk į Head&Shuolders buteliuką natūralaus šampūno biggrin.gif gal pavyks apgauti biggrin.gif
Atsakyti
Dekui, merginos, uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bandysiu lauzti medi biggrin.gif
Atrodo ir nedurnas vyras blush2.gif , bet su tom priemonem tai vos ne karas namuose. Visa kita jau puse velnio - ir duso gelis, ir veido priemones, ir kai reikia krautuvej rinktis ekologiska brangesni ar paprasta produkta, tai pats imas iniciatyvos - perka ekologiska. Abejoju, ar suveiktu, jei ipilciau naturalaus i buteliuka g.gif Favorito kvapa, jauciu, is simto uzsimerkes atspetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 10 29, 17:18)
Net nezinau. unsure.gif Grysiu namo paziuresiu ar kas yra uzrasyta.

O del ko klausi? rolleyes.gif

buciau dekinga 4u.gif

noriu isigyt, tik galvoju, ar KN pirkti, bet ten 1 ml ar is violey. bet nezinau per kiek laiko sunaudociau tuos 5 ml ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gizma @ 2009 10 29, 23:25)
Kitas dalykas - merginos, kas naudojot Druide Purity sampuna, kaip jis jums. Nes noriu, kol Nimfali nuolaidos, sampuna isigyti. Cia minimas buvo su ozkom biggrin.gif ir migdolais, o Vergine dar gyre Purity. Tai laukiu atsiliepimu 4u.gif

jau buvau rasiusi ne taip ir seniai, kad man kol kas labai thumbup.gif ko gero labiausiai purinantis, kiek esu bandziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 29, 22:01)
mažiausias pardavimo kiekis tik 25 kg  lotuliukas.gif

iki gyvenimo pabaigos mums visoms užtektų lotuliukas.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 10 29, 22:03)
Katuti, acto poveikis MB išliko iki sekančio plovimo,

Dovish, vadinasi reikia skalauti actu, nieko nepadarysi.. Ir taip puiku, kad iki kito plovimo neniežėjo thumbup.gif Bet aš niekaip nepatikėčiau, kad vienas galvos perskalavimas išspręstų problemą schmoll.gif

Kitas dalykas - merginos, kas naudojot Druide Purity sampuna, kaip jis jums. Nes noriu, kol Nimfali nuolaidos, sampuna isigyti. Cia minimas buvo su ozkom biggrin.gif

žiūrint, kokiam tikslui tau reikia wink.gif Man kasdienai yra idealus su ožkom rolleyes.gif Vakar dar du pasiėmiau į sandėliuką ax.gif gerai švelniai plauna, skaniai kvepia, priduoda plaukams ir apimties, ir jų nenutempiančio žemyn sunkumo. O Purity aš naudoju, kad pasausinčiau plauką, jei reikia kartais, taip pat aliejams plauti - čia jis man efektyviausias smile.gif

gerai būtų, kad atsilieptų agnuta ir pasisakytų, kaip jai Purity kaip kasdieninis šampūnas smile.gif

o, jau ir atsiliepė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 30 spalio 2009 - 09:28
QUOTE(katutis @ 2009 10 30, 10:27)
gerai būtų, kad atsilieptų agnuta ir pasisakytų, kaip jai Purity kaip kasdieninis šampūnas smile.gif

o, jau ir atsiliepė biggrin.gif

Katuti, sakei, kad tau jis pasausina plauka. as tai matai, jau kazkaip ipratau, kiekvienakart po plovimo, nedideli kieki aliejaus imasazuoti i plauku galiukus (kazkada seniai jie buvo labai issauseje), tai galbut del to man nesijaucia tas sausinimas g.gif
o kad visai galutine nuomone susidaryciau, reikia dar ilgiau ji panaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 30, 09:36)
Katuti, sakei, kad tau jis pasausina plauka.

man tas ne ant galų jaučiasi, o ir ant odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 30, 10:45)
man tas ne ant galų jaučiasi, o ir ant odos smile.gif

o gal as to tiesiog nejauciu apkereta jo purinimo? unsure.gif kad paskui nepradetu man gericiau riebaluotis plaukai g.gif nu, ziuresiu, jei ka tada pakaitom teks ir man ji naudot smile.gif
Atsakyti
čia nebūtinai biggrin.gif Visoms labai skirtingai to paties šampūno efektas pasireiškia mirksiukas.gif
Atsakyti