QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 13:56)
mane sužavėjo, kad Argital kosmetika gaminama rankomis. Tai yra, ją išsuka ne mašinos, o išmakaluoja žmonės

Žodžiu, kosmetika su dvasia

Po vakarykščio seanso pas Elytę, kuriame ji panaudojo ir kai kurias priemones iš Argital, kažkaip man pasidarė įdomu. Tik kad išėjau iš jos vėlai, tai neapžiūrėjau, ką jie turi ir siūlo iš Argital..
Turi vkremų visokių - veiduo su ylang- ylang, man nuostabiia kvepia, dar mačiau su arnika sumušimams, su propoliu, su rožėmis rankų kremas, su eukaliptu nuo peršalimų (nors aš ir veidą pasitepu, man patinka). Dar turi šampūnų su moliu.
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 27, 14:52)
merginos gal kuri esate turejusi ylang ylang Ea, kaip jis jums, kur panaudodavot?
Turiu. Šiaip labai stiprus kvapas, dėl to mažai reikia. Dedu į kvepiančius mišinius voniai, plaukams ir šiaip kvėpinuosi. Va vienas receptas plaukams:
Į bazinį aliejų įmaišyk po 2 lašus - levandų, pelargonijų, ylang ylang, pačiulės. gali arba kaukę daryti, arba kvėpintis. Šiaip ylang ylang yra labai stiprus afrozidiakas, o jei dar su jazminu sumaišyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 27, 15:39)
Galvoju, gal su moliu, atlikusiu nuo molio vandens, praustis?
Aš taip ir darau, nors ir su tirščiais geriu, bet man šiek tiek lieka, tai pas mane stovi stiklinė prie kriauklės su tais likučiai, ryte pakabinu ir veidą išsimozoju, po to nuplaunu.