Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 11 01, 19:08)
kiekis 125 ml, na taip nepigus, bet norejosi pabandyti  blush2.gif

gal jis labai taupiai naudojasi? g.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 01, 21:02)
negaliu pernest citrinzoles kvapo, bet visutr raso, kad ji labai gerai odai yra, tai prisilasinu as jos, ant virsaus dar ko nors, kad jos kvapa numustu, bet vis tiek as ja is tolo uzuodziu  doh.gif

nėra jis patrauklus, tas kvapas. O kai kvapas nepatinka, tai ir aš užuodžiu jį per kelis "sluoksnius"... Summer, tu gerai pamąstyk, ar tau reikia to citrinžolės ekstrakto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 10 30, 14:28)
šildau veido odą ir atveriu poras smile.gif Prieš aliejinį masažą pamirkau vandenyje, į kurį įlašinu kelis lašus levandų EA, rankšluostį ir kloju ant veido. Levandų kvapas ramina ir atpalaiduoja - malonus biggrin.gif Kokio arbatmedžio tam kol kas nenorėčiau biggrin.gif

Tik kazin, ar tokia kauke tiktu odai su issipletusiais kapiliarais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 01, 18:15)
dėjau bičių vašką, tai kažkiek surišo, bet pastovi ir dalis atsisluoksniuoja smile.gif O ko man bijoti apelsinų EA, nes veido tai netepu, ant saulės nevaikštau biggrin.gif

šiaip galima pataisyti tavo kremą (padaryti vientisą). Manau reiktų nupilti aliejų, jį pašildyti su emuls. vašku, kitą dalį irgi pašildyti ir po to viską sumaišyti.

QUOTE(Palomina @ 2009 11 01, 18:39)
linksmai ir skaniai skamba  thumbup.gif 
sudetis tokia: aqua, cedrus atlantica oil, lavandula officinalis oil, melaleuca alternifolia oil, limonene, linalool.

Kaip suprantu oil-čia et. al? Nu šiaip tada vanduo su ea, o tiek kainuoja doh.gif Beje, kažko neparašo cool.gif nes vandeny ea netirpsta, turėtų būti ar peg 40 castor oil ar pan.

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 01, 21:02)
Siaip negaliu pernest citrinzoles kvapo, bet visutr raso, kad ji labai gerai odai yra,

galima naudoti vietoj jos palmarozą-švelnesnis kvapas, o poveikis panašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 01 lapkričio 2009 - 21:52
QUOTE(Peach18 @ 2009 10 30, 15:08)
Gal kas naudojate Nerolio eliksyrą iš KN? labai laukiu atsiliepimų...

As naudoju KN Nerolio eliksyra. Nu tik viena galvoje wub.gif wub.gif wub.gif Kadangi mano poros issiplete, oda rieboka, tai thumbup.gif reikalus aptvarke, oda tikrai pagrazejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 01, 21:50)
Tik kazin, ar  tokia kauke tiktu odai su issipletusiais kapiliarais?  g.gif

bijau prišnekėti, nes mano oda nekapiliarinė, bet jei dėti šiltą, o ne karštą rankšluostį, tai gal ir nieko tokio būtų? Bet čia jau prasideda žaidimas su temperatūrom ir labai sunku nutaikyti jas būtų sad.gif

QUOTE(Monica @ 2009 11 01, 21:50)
šiaip galima pataisyti tavo kremą (padaryti vientisą). Manau reiktų nupilti aliejų, jį pašildyti su emuls. vašku, kitą dalį irgi pašildyti ir po to viską sumaišyti.

Nu šiaip tada vanduo su ea, o tiek kainuoja doh.gif

kad aš bičių vašką dėjau g.gif Tai gal bičių vaško pridėti daugiau?

Palomina, ar tas tonikas sertifikuotas?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 01, 22:56)
bijau prišnekėti, nes mano oda nekapiliarinė, bet jei dėti šiltą, o ne karštą rankšluostį, tai gal ir nieko tokio būtų? Bet čia jau prasideda žaidimas su temperatūrom ir labai sunku nutaikyti jas būtų sad.gif

Mmmm... Na tada gal geriau nezaisti su tokia kauke unsure.gif
Susidomejau moliais, kur sita nuoroda idejai ax.gif o kokios kainos tu kaukiu? gal zinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 01, 22:02)
Siaip negaliu pernest citrinzoles kvapo, bet visutr raso, kad ji labai gerai odai yra, tai prisilasinu as jos, ant virsaus dar ko nors, kad jos kvapa numustu, bet vis tiek as ja is tolo uzuodziu  doh.gif

Jei kažkokio EA kvapas nemalonus, tokiu atveju ir nenaudok jo schmoll.gif Aromaterapijoj sakoma, kad naudoti galima tik malonius kvapus, nes antraip ir poveikis nebus toks, kokio tikėtasi 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 11 01, 22:23)
Niekaip nesuprantu, jis man nieko beveik nevalo doh.gif

Man į galvą nebūtų atėję pienelį pilti ant sudrėkinto vatuko blush2.gif Juk ne aliejus, drąsiai pilk ant sauso ir grožėkis, kaip viską puikiai nuvalo mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 01, 22:37)
Summer, tu gerai pamąstyk, ar tau reikia to citrinžolės ekstrakto tongue.gif

O tai Suki prausiklis ne citrinžolėm kvepia? rolleyes.gif Šiaip nesu uosčius citrinžolių EA, reikės kada KN prie progos.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 11 01, 21:02)
Gaminuosi pagal KN recepta: 30 lasu levandos, 20 lasu paciules (paciuoles pas mane einamiausias EA biggrin.gif ), 2O lasu rozmarino, 20 lasu kipariso. Dar esu dariusi kitoki misini, deja, recepto niekur nerandu (net nepamenu is kur as ji istraukiau doh.gif ). Bet ten buvo irgi levandos, bergamote, o kitu nepamenu. Jei kada prie progos atrasiu, parasysiu.

O koks kvapas pačiulių?Na maždaug apie ką? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 01, 22:28)
O koks kvapas pačiulių?Na maždaug apie ką? rolleyes.gif

Mhmm g.gif kaip cia ji apibudinus. Na, kad jis nesaldus, tai tikrai. Pakankamai stiprus. Jei jo padaugini, pramusa visus kvapus. Mano vyrui jis asociuojas su seniena. Man tikrai ne schmoll.gif Kai jo ikvepi, giliai giliai man jaucias avilio kvapas biggrin.gif Nemoku o ir nesu kvapu zinove, kad apibudinciau kvapa blush2.gif Turbut jis bus is tokiu - arba patinka arba ne. Gal Monica, kuri daug nusimano kvapuose galetu apibudint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 01, 21:59)
Susidomejau moliais, kur sita nuoroda idejai  ax.gif o kokios kainos tu kaukiu? gal zinai?  smile.gif

ne aš dėjau, Monica wink.gif Iš paskutinio pavadinimo "Čudo" galima numanyti, kad čia rusiška produkcija 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 01, 22:27)
O tai Suki prausiklis ne citrinžolėm kvepia? rolleyes.gif Šiaip nesu uosčius citrinžolių EA, reikės kada KN prie progos.

oooo, tai aš ir įsivaizdavau, kad citrinžolėm, o nusipirkau EA iš Akamuti, tai man jos ir pačiai nekas, ir MB klausia, kas čia smirda? lotuliukas.gif Suki kvepia tiesiog citrusiniais, o citrinžolės man tokiu nemaloniu sunkumu neša - tikra geriau pauostyk prieš įsigydama, nes tikiu, kad gausi ne tai, ko tikėjaisi unsure.gif
Atsakyti
Aisku, tai gal Monika zinos... 4u.gif
Papildyta:
Nusipirkau ta maza knygute " Aromaterapijos paslaptys" ir truputi nusivyliau, nes ji labiau tinka pradedantiesiems, nelabai ka gero joje radau verysad.gif
Gal kas turit knyga "Aromaterapija nuo A iki Ž" ? Ar verta demesio? smile.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir aš šiek tiek smile.gif nors temą vis paskaitau, tačiau kažkaip vis tingiu pasireikšti blush2.gif
tai va, pirmiausia apie tą jau primirštą pelargonijų projektą: naudoju veidui jau kurį laiką vietoj kremo (nes niekaip neradau mano odai tinkančio) tokį mišinį - tamanai, pelargonijų EA ir gintaro milteliai (negalėjau niekaip susilaikyti jų nenusipirkusi po labai gražių kažkurios atsiliepimų smile.gif ), tai ypač iš pradžių oda buvo labai pagražėjusi, bėrimai dingo ir pati oda tokia švelni thumbup.gif , dabar vėl šiek tiek pabėrė, na bet apkaltinsiu PMS dėl to rolleyes.gif
dar pelargonijom patepu virš viršutinės lūpos tą plotelį, nes ūselių šiek tiek turiu blush2.gif bet kažkokio poveikio tai nelabai matau, kaip jie augo, taip ir tebeauga, bet bandysiu toliau smile.gif
taip pat nusipirkau Eco cosmetics veido prausiklį - niekuo neypatingas, netgi trūksta man švaros pojūčio juo nusiprausus g.gif todėl šiandien bandžiau praustis su moliu su EA, likusiu nuo vakarykštės kaukės (turiu užsipirkusi visą maišą žaliojo argital molio) - pagaliau jaučiuosi švari thumbup.gif
na ir dar nusipirkau Urtekram šampūno su henine lavsonija - gerai išplauna, neišsausina plaukų, jie lieka tokie purūs, blizgantys ir minkšti. man patinka thumbup.gif
Atsakyti