Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 11 02, 00:17)

Gal kas turit knyga "Aromaterapija nuo A iki Ž" ? Ar verta demesio?  smile.gif

mano nuomone, verta (bent jau lyginant su knygomis isleistomis lietuviu kalba) smile.gif jei nesi tikra, tai nueik i knygyna ir pavartyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 02 lapkričio 2009 - 09:15
Sveikos,

Vakar nusipirkau sau "maldaknyge" - Aromaterapija nuo a iki z. Patinka, kad stora ir informatyvis, tik tokiu graziu paveiksleliu kaip Aromaterapijos paslaptyse nera.

Buvau CUP Biopasaulio parduotuveje ir isigyjau Logonos sveitikli metu misriai odai bei metu valomasias putas. Vakar sveitikli isbandziau - grudeliu mazai, bet sveicia labai svelniai, odos netrauke po jo. Po sveitimo veida vos vos patepiau Santes kremuku - labiausiai tepiau skruostus, nes jie pas mane sausoki, o T zona tik patapsnojau. Ryte veidas minkstas, neriebus, bet ir ne sausas, neisserpetojes. Taigi, kol kas po vieno panaudojimo sveitikli galiu pagirti.

Taip pat suzinojau, kad nuo siandien, lapkricio d., Biopasaulis CUP is 5 auksto keliasi i 3, tik nepaklausiau, kur tiksliai. Dar naujiena - Biopasaulis uzsiveze NeoBio kosmetikos: priemones veidui, kunui, plaukams. Nors kosmetika ir egzotiskai skamba (pvz. Chardonė vynuogių ir juodųjų serbentų linija kūnui), bet kainos tai doh.gif . Pvz, veidui pigiausi valomieji pieneliai - 150 ml - 44 lt. Idomu, kaip Violey kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 01, 22:23)
Niekaip nesuprantu, jis man nieko beveik nevalo doh.gif  biggrin.gif Gal nemoku valyti... biggrin.gif Gal reikia ant sauso vatos diskelio unsure.gif
Savaitgalį veidą su juo prausiau, tai tikrai patiko - švelnus.

as tai as tai va kaip darau --> sudrekinu veida vandeniu ir nedideli kieki pienelio paskirstau ant veido (taip pat ir ant blakstienu), pamasazuoju kokia minute ir tada nuvalau su dregnu (bet ne slapiu) vatos diskeliu.. po to dar veida nuplaunu su vandeniu.. viskas kuo puikiausiai nusivalo tokiu budu smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 01, 22:37)
gal jis labai taupiai naudojasi?  g.gif

jis purskiamas, tai naudojasi tokiu pat tempu kaip ir hidrolatas

QUOTE(Monica @ 2009 11 01, 22:50)
Kaip suprantu oil-čia et. al? Nu šiaip tada vanduo su ea, o tiek kainuoja doh.gif Beje, kažko neparašo cool.gif  nes vandeny ea netirpsta, turėtų būti ar peg 40 castor oil ar pan.

QUOTE(katutis @ 2009 11 01, 22:56)
Palomina, ar tas tonikas sertifikuotas?

taip sertifikuotas - BDIH (yra zenkliukas) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 02 lapkričio 2009 - 09:29
QUOTE(bryyla @ 2009 11 01, 23:17)
Nusipirkau ta maza knygute " Aromaterapijos paslaptys" ir truputi nusivyliau, nes ji labiau tinka pradedantiesiems, nelabai ka gero joje radau  verysad.gif
Gal kas turit knyga "Aromaterapija nuo A iki Ž" ? Ar verta demesio?  smile.gif

Verta dėmesio ax.gif O abi knygas turėti irgi verta, nes aromatarepaijos paslaptyse yra receptų ir labai patogu, kad prie kiekvieno ea yra skyrelis kur rašoma, su kokiais kitais ea yra maišomas.

sveikuose produktuose rašo, kad vyks didysis išpardavimas- 30% nuolaida. Tai čia viskam ar kaip suprast? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 02 lapkričio 2009 - 09:42
QUOTE(Rasulyte @ 2009 11 02, 09:19)
Dar naujiena - Biopasaulis uzsiveze NeoBio kosmetikos: priemones veidui, kunui, plaukams.

pati vakar Oze mačiau jų skyrelį, beje, labai jaukiai įrengtą, tai irgi NeoBio reklamuoja, bet kažkaip niekaip nesuvedžiau, kas čia per kosmetika tongue.gif Kai žiūrėjomės užsakymą ir analizavo panos sudėtį, tai kažkaip ji nebuvo išgirta, nes gana skurdi. Bet aišku, kai atvažiuoja į LT, tai bet kuri kosmetika tampa nerealaus gerumo ir nerealaus kainų lygio doh.gif

ar ne kryyste kažką ėmė iš NeoBio?

QUOTE(Palomina @ 2009 11 02, 09:29)
jis purskiamas, tai naudojasi tokiu pat tempu kaip ir hidrolatas
taip sertifikuotas - BDIH (yra zenkliukas)  g.gif

jei sertifikuotas, tai gal sudėtis atmestinai parašyta ir ten visai ne oil, o hidrolatų mišinys?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 02, 10:45)
jei sertifikuotas, tai gal sudėtis atmestinai parašyta ir ten visai ne oil, o hidrolatų mišinys?

na paziuresim ka atrasys ZaliaZalia (katik jiems emaila parasiau), jie gi importuoja Argital kosmetika, tai turetu zinoti kaip is tikruju yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 02, 09:45)
pati vakar Oze mačiau jų skyrelį, beje, labai jaukiai įrengtą, tai irgi NeoBio reklamuoja, bet kažkaip niekaip nesuvedžiau, kas čia per kosmetika tongue.gif Kai žiūrėjomės užsakymą ir analizavo panos sudėtį, tai kažkaip ji nebuvo išgirta, nes gana skurdi. Bet aišku, kai atvažiuoja į LT, tai bet kuri kosmetika tampa nerealaus gerumo ir nerealaus kainų lygio  doh.gif

ar ne kryyste kažką ėmė iš NeoBio?

Aš ėmiau šampūną su imbieru ir citrina, būtent mišriems plaukams:
http://www.violey.co...lemon_9116.html
user posted image
Dabar kaip tik naudoju. Gana skalsus ir man patinka. Nevelia plaukų, galiu naudoti ir be balzamo thumbup.gif , kvapas neintensyvus, labai švelnus, neblogai putoja, bet kad labai 'reguliuotų' plaukus, tai ne. Nedaug dar naudoju, bet kokie buvo plaukai, tokie ir liko: greičiau riebaluojasi prie odos ir sausesni galiukai. Už "Sante", "Bema", "Weleda" šampūnus man labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
Rasma, o nepameni, kiek už jį mokėjai? Būtų įdomu kainas palyginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 02, 11:25)
Rasma, o nepameni, kiek už jį mokėjai? Būtų įdomu kainas palyginti  rolleyes.gif

paspaudus nuoroda, ismeta ir kaina - 5,99 EUR ax.gif o kiek LT? g.gif
Atsakyti
kažkodėl pasirodė, kad dar ir siuntimas prisideda smile.gif Kaip suprantu, tai šitas yra Biopasaulio puslapis? g.gif Tik Logona ir Sante sudeta, neatnaujintas jis sad.gif Bet spėju, kad NeoBio bent dvigubai pas juos brangiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 02, 10:11)
mano nuomone, verta (bent jau lyginant su knygomis isleistomis lietuviu kalba) smile.gif jei nesi tikra, tai nueik i knygyna ir pavartyk mirksiukas.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 11 02, 10:35)
Verta dėmesio  ax.gif O abi knygas turėti irgi verta, nes aromatarepaijos paslaptyse yra receptų ir labai patogu, kad prie kiekvieno ea yra skyrelis kur rašoma, su kokiais kitais ea yra maišomas.

Aciu, niu reiks kada nusipirkt thumbup.gif
O vat man Aromaterapijos paslaptyse ir nepatiko, kad pilna paveiksliuku, kaip kokioj vaikiskoj knygutej mastau.gif aisku nekalbu apie masaziukus, ten paveiksliukai gerai.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 02, 11:45)
kažkodėl pasirodė, kad dar ir siuntimas prisideda smile.gif Kaip suprantu, tai šitas yra Biopasaulio puslapis?  g.gif Tik Logona ir Sante sudeta, neatnaujintas jis sad.gif Bet spėju, kad NeoBio bent dvigubai pas juos brangiau bigsmile.gif

uz siuntima is violey kazkiek reikia moketi ax.gif siaip ar taip, siustis vis tiek labiau apsimoka, nes vargu ar kainos bus panasios.

puspalis tai tas, bet kazkaip ilgokai jis neatnaujinamas.
Atsakyti