Įkraunama...
Įkraunama...

Karklė

Tai as kažko nesupratau apie tą "Žvejo sodybą", fool.gif , aš niekada nebuvau Karklėje, iš to ką man pasakojo aš supratau, kad tas baras netoliese

Reklamiste, o ką gali papasakoti apie kempingą "Žiogelis"?
Matai mes ieskom apsistoti ten kur priima su šunimi
Atsakyti
O"Žvejo sodyboj" paprašė už kambarį 120 Lt. parai
Atsakyti
Apie Ziogeli yra tiek info:

Kempingas “Žiogelis”, Karklės kaimas, Klaipėdos rajonas
Vilmantas Pielikis. Kempingas ant jūros kranto yra stadionas, naminių gyvūnų paroda. Šeimininkas suteiks turistinę informaciją.
Vasarnamiai: 8
Lovų vietų skaičius: 16,
Palapinėse: apie 60
Mob. +370 686 62915

Savo www jie rodos neturi.

Mes atostogausim Karklyneje: apartamentai parai su 10% nuolaida gyvenantiems savaite - 144 lt. Kaina nera maza, bet jie gana erdvus, tai tinka gyventi didelei seimai arba 1-2 mazoms seimoms.
Atsakyti
Galiu pasidalinti įspūdžiais apie " Karklynė".Atostogavom birželio mėnesį.Gyvenom apartamentuose,na teisingiau - 1 kambarys apačioj,šalia mažutė virtuvytė, ir 2 kambarys viršuj( 2 aukše) viena didelė dvigulė lova.Apačioj ( pirmam aukšte ) 2 sofos iškleidžiamos,kur gali sutilpti po 2 žmones,esant dideliaaam reikalui ir po 3 smile.gif

Patiko : gamta,smėlio dėžė vaikams,supynės,hamakas,na viskas....mano dukrytė pirmąją dieną net užmigo smėlio dėžėj...smile.gif iš didelės laimės,kad mama leidžia kapstytis iki valiai,smėliukas švarus ir net žaisliukų neprireikė,pilna prikrauta pačioj dėžėj - tik naudokis smile.gif Patiko,kad jūra už 2 minučių kelio , vakarais girdisi kaip bangos muša į krantą... wub.gif NUOSTABŪS šeimininkai , direktorius Ramūnas su žmona Jūrate,triūsdavo kasdien ten,ir visad pagelbėdavo bet kokiais klausimais,tiek maršrutų nusakymų iki kokių objektų,pvz. Klaipėdos maximos smile.gif tiek laužą sukurdavo ( atostogavom su drauge ir dukrytėm,be vyrų).

Nelabai patiko : Drėgmė kambaryje ( 1 aukšte) ,kadangi pastatas žiemą nešildomas,bet esantis šildytuvas situacijos nelabai pagerindavo ,nors visas 14 dienų - nepatikėsit - plieskė saulė thumbup.gif thumbup.gif visvien kambary net drebuliukas nukrėsdavo - kažkaip reiktų tai ištaisyt,nes su mažais vaikais ir ypač kūdikiais nelabai smagu...( ypač žiūrint į kainas - toks dalykas visgi svarbus )


O šiaip....viskas buvo puiku,pasiilsėjom nuo triukšmo,išmetamų dujų smarvės,ir įtempto miesto ritmo .

Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais apie praleistą laiką Karklėje "Karklynės" poilsio namuose smile.gif . Tikrai patiko, kad ramiai galėjome ilsietis ir prie jūros nereikėjo užpakalių trintis su kitais žmonėmis. Vietos lauke daug, visur gražu, labai malonus šeimininkas. Patiko supynes, smėlio dėžė su žaislais vaikučiams, suolai prie namo. Vaikas mano ištisas dienas miegojo lauke arba prie jūros arba prie namuko thumbup.gif . Gyvenome apartamentose ir, kaip rašė GedrUla, tikrai namukose labai drėgna, tai, ačiu dievui, mums pasisekė su orų. Nepatiko tas, kad pačią pirmą dieną turėjome valyti indų džiovyklą ir duša, nes baisiai buvo apaugę pelėsiais blink.gif ir, manau, mokant už pragyvenimą tokius pinigus, galėjome rasti tai jau sutvarkytą. Antrame aukšte kažkoks nelabai malonus kvapas - vis palikdavom langą pradaryta, kad vėdintusi. Dar, pirmą dieną, kai tik atvažiavome, buvome be nuotaikos, nes maudytis jūroje buvo neįmanoma: taip į akmenys nusidaužėm kojas ir užpakalius, jog dabar jie visi nusieti mėlynemis ir tik paskutinę dieną, paėjus pajūrių toliau, radome kur yra geras jūros dugnas su smėliukų, o ne akmenys. Labai status nusileidimas nuo kopų prie jūros, kad senam žmogui ir su mažų vaikų baisu lipti laiptais. Ir nėra labai kur išeiti pavažinėti su vėžymėlių po apylinkes.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 07 18, 14:05)
Nenorėčiau ten poilsiaut schmoll.gif  Tik todėl, kad šalia nemažas baras, o kiemas kaip ir bendras ax.gif

na, tas baras mums nei kiek netrūkdė, nes jis toliau nuo poilsio namų ir jokio triukšmo iš jo negirdėjome. O bendras kiemas toks didelis, jog visiems vietos pakanka.
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2005 07 18, 13:21)
na, tas baras mums nei kiek netrūkdė, nes jis toliau nuo poilsio namų ir jokio triukšmo iš jo negirdėjome. O bendras kiemas toks didelis, jog visiems vietos pakanka.


Stai cia nuoroda, kur ir apie Ziogeli, ir apie KArklyne sis tas, ir siaip kontaktai kitu Karkles vasarnamiu
http://www.pajuris.i...t/tourists/stay

Mes kazkada buvom Giruliuose apsistoje, tai vazinejom pietauti i KArkle, tai labai patiko si ramybes oaze.
Atsakyti
Sveiki, yra Karkleje tokia poilsiaviete ten poilsiauja globos namu vaikai, taciau gali apsistoti ir tu. Liuksiska vieta iki juros tik 5 min. yra kambariai mokejom po 20 lt. uz para asmeniui, gali su savo palapine ar skifu atvaziuoti, gali uzsisakyi maitinima 15.00 lituku ir tave 4 kartus maitina SUPER. Svetaine ju si jei ka sudominau www.karkle.lt Jei kam reikia ramybes r e k o m e n d u o j u!!!!!!!!!!! turetu patikti.
Atsakyti
QUOTE(Vasaris @ 2006 02 01, 12:44)
Sveiki, yra Karkleje tokia poilsiaviete ten poilsiauja globos namu vaikai, taciau gali apsistoti ir tu.


Vasarą jie nepriima poilsiautojų, ten gyvena tik globojami vaikai. Galima nebent ne sezono metu.
Atsakyti
Gal kas žinote ir apie kitus Karklinėje poilsio namus ar privačiame sektoriuje, kurie teikia kokybiškas poilsio paslaugas vasaros sezono metu už prieinamą kainą (apie 100lt/par kambarys su patogumais)? Ačiū ph34r.gif wub.gif wub.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(DDR @ 2006 03 06, 15:43)
Gal kas žinote ir apie kitus Karklinėje poilsio namus ar privačiame sektoriuje, kurie teikia kokybiškas poilsio paslaugas vasaros sezono metu už prieinamą kainą (apie 100lt/par kambarys su patogumais)? Ačiū ph34r.gif  wub.gif  wub.gif  vacation4.gif


Truputį pataisysiu: kaimo pavadinimas - Karklė, o poilsio namų tenai nėra daug:
Karklynė - šeimyniniam poilsiui, arti jūros
Pajūrio kiemas - arti jūros, aukštos kokybės, brangesnis
Karklės kopos - gana prastos kokybės, pasenęs
Kempingas Žiogelis - pigus, gana triukšmingas

Info galima rasti atostogoskaime.lt, pajuris-info.lt
Atsakyti
Kažkada skaičiau kad kažkuriuose poilsio namuose priima su gyvūnais rolleyes.gif . Įdomu kuriuose ir kokia kainą už gyvūna? Ar galima šunis veštis? Kokio dydžio? Kur jie buną, ar kartu kambariuose, ar kažkokiose tam skirtose patalpose? g.gif
Atsakyti