Aš taip suprantu, kad jie visi ten netoli jūros (rašo - 350m), bet pati tik vaikštinėjau po kaimą sykį ir nežinau tiksliai. Kažkuri čia buvo Karklės žinovė, gal atsakys? Ai, arčiausiai jūros tas kempingas Žiogelis, bet ten jokių patogumų anei galimybės gamintis maistą, o už dvivietį namuką (8 kv. metrai) prašo 75 Lt

QUOTE(Indruze @ 2007 05 28, 16:34)

Panašu, kad nebus... objektas aktyviai pardavinėjamas. Mačiau skelbimus internete ir spaudoj, gaila, tik kad vasarai uždarė....
Aš šiais metais laužau tradicijas ir vietoj Lietuvos pajūrio varau į užsienį. Bus matyt

QUOTE(Indruze @ 2007 06 04, 08:39)

ar yra kas buves karkles kopose? ar grazu ten? t.p. ar sutvarkyta?
Indruze
as visa karklyne apskambinau jau, dar i naujaja karkle bandysiu skambinti klausti ar turi vietu. gali pabandyti ir tu, kaina 100-150lt parai.
Sodybos >> Karklė >>
Naujoji Karklė Naujoji Karklė 2B, Klaipėdos r.
+370 682 64608
Dirbame visus metus
Aglaura +370 46 463033
Dirbame visus metus
Aivaro Eidinio sodyba +370 46 446626; +370 652 79293
Dirbame tik sezono metu
Fazenda Karklės kaimas
+370 698 26354
Dirbame visus metus
Karklės kopos Klaipėdos r.
Mob. +370 687 49456
Dirbame visus metus
Karklės sodyba +370 698 26354
Dirbame visus metus
Pajūrio kiemas +370 618 78676
Dirbame visus metus
Teko lankytis Karkles sodyboje, įspudziai geri. Komforto per akis, tik reikia daugiau zaislu vaikams paimti, nes isskyrus supynes nera daugiau atrakciju. O siaip super, svarbiausiai papludimys prie pat.

Del liukso nezinau, buvom trivieciam. Virtuve nedidele, bet niekad nesuvirsdavo visi vienu metu, o valgeme lauko pavesineje, kuri - didele. Zodziu pasigamini, viska i padekla ir i pavesine. ten smagiau...
O del Pajurio kiemo - nezinau, neaptikau tokio...

O del Pajurio kiemo - nezinau, neaptikau tokio...
Pajūrio kiemas man patiko iš išorės: vieta gera, arti jūra, aplinka sutvarkyta. Viduje nesu buvusi, bet ketinu vasaros pabaigoje nuvažiuoti, jei bus laiko ir vietų...
Tik negyvenkite, jeigu poilsinės už kelio nuo jūros - toli eiti, per kelią, su vaikais nepatogu.
Tik negyvenkite, jeigu poilsinės už kelio nuo jūros - toli eiti, per kelią, su vaikais nepatogu.
QUOTE(Reklamiste @ 2007 06 06, 12:20)
Pajūrio kiemas man patiko iš išorės: vieta gera, arti jūra, aplinka sutvarkyta. Viduje nesu buvusi, bet ketinu vasaros pabaigoje nuvažiuoti, jei bus laiko ir vietų...
Kaina 220,o virtuves nera....nu jau nezinau

Tai tiek, jei kas dar domina-klauskit

Mes savaitgalį važiuojam pas kažkokią Reginą ,sakė yra vagonėlis 3 kambarių.Mes važiuojam pirmą kartą ,tai išvis nieko neįsivaizduoju ,gal kas esat buvę ,tik daugiau nieko nežinau
,tik vardą ,ir kad turi vagonėlių
O prieš tai skambinau kažkokiam vyrukui ,tai turėjo tik dvivietį laisvą ,bet jau sakė ,kad viešbučio tipo ,net su internetu,su visais patogumais
Tai jei kas įtariat ,kad buvot čia ,apie ką aš rašau ,prašau atsiliepkit

Tai jei kas įtariat ,kad buvot čia ,apie ką aš rašau ,prašau atsiliepkit

siaip galiu parekomenduoti viena nama tiems, kuriems nereikia navarotu, bet yra: bendra virtuve, keli saldytuvai, dusas su karstu vandeniu, 2 WC atskiri name, didelis valgomasis, veranda, visur tvarkinga, svaru. Net leidzia issirinkti kambari koki nori is laisvu esanciu ir tik 25Lt uz lova parai
Man ten su vaikais buvo labai gerai
Galiu net foto atsiusti jeigu kam reikia, kad susidaryti ispudi.. tel.nr. 8-676-11226 Vienintelis minusas - plonos, medines sienos..
Gaila, kad man siemet nepavyko ten nulekti kelioms dienoms..

Gaila, kad man siemet nepavyko ten nulekti kelioms dienoms..