Įkraunama...
Įkraunama...

Karklė

Aš taip suprantu, kad jie visi ten netoli jūros (rašo - 350m), bet pati tik vaikštinėjau po kaimą sykį ir nežinau tiksliai. Kažkuri čia buvo Karklės žinovė, gal atsakys? Ai, arčiausiai jūros tas kempingas Žiogelis, bet ten jokių patogumų anei galimybės gamintis maistą, o už dvivietį namuką (8 kv. metrai) prašo 75 Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruze @ 2007 05 28, 16:34)
4u.gif Ačiū labai už atsakymą, ale labai nuliūdino-na kas per mintis daryti rekonstrukciją kai prasideda sezonas. Reik turbūt suprast iš atsakymo, kad visą vasarą ten nieko nebus doh.gif

Panašu, kad nebus... objektas aktyviai pardavinėjamas. Mačiau skelbimus internete ir spaudoj, gaila, tik kad vasarai uždarė....
Aš šiais metais laužau tradicijas ir vietoj Lietuvos pajūrio varau į užsienį. Bus matyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruze @ 2007 06 04, 08:39)
4u.gif Ačiū Reklamiste-gal kaip Karklės žinovė  smile.gif galėtum patarti, kur be "Karklynės" dar galėtume panašiai apsistoti, kad prie jūros būtų arti ir patogumai  ax.gif

ar yra kas buves karkles kopose? ar grazu ten? t.p. ar sutvarkyta?

Indruze
as visa karklyne apskambinau jau, dar i naujaja karkle bandysiu skambinti klausti ar turi vietu. gali pabandyti ir tu, kaina 100-150lt parai.

Sodybos >> Karklė >>

Naujoji Karklė Naujoji Karklė 2B, Klaipėdos r.
+370 682 64608
Dirbame visus metus

Aglaura +370 46 463033
Dirbame visus metus

Aivaro Eidinio sodyba +370 46 446626; +370 652 79293
Dirbame tik sezono metu

Fazenda Karklės kaimas
+370 698 26354
Dirbame visus metus

Karklės kopos Klaipėdos r.
Mob. +370 687 49456
Dirbame visus metus

Karklės sodyba +370 698 26354
Dirbame visus metus

Pajūrio kiemas +370 618 78676
Dirbame visus metus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daizza: 05 birželio 2007 - 13:04
Teko lankytis Karkles sodyboje, įspudziai geri. Komforto per akis, tik reikia daugiau zaislu vaikams paimti, nes isskyrus supynes nera daugiau atrakciju. O siaip super, svarbiausiai papludimys prie pat. thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif O kaip tik ir atsakėt apie "Karklės sodyba" - gal žinot kaip ten tas liuksas-mums jį siūlo, ir kaip ta bendra virtuvė< smėlynės kaip suprantu nėr? g.gif
Atsakyti
Del liukso nezinau, buvom trivieciam. Virtuve nedidele, bet niekad nesuvirsdavo visi vienu metu, o valgeme lauko pavesineje, kuri - didele. Zodziu pasigamini, viska i padekla ir i pavesine. ten smagiau... bigsmile.gif
O del Pajurio kiemo - nezinau, neaptikau tokio...
Atsakyti
Pajūrio kiemas man patiko iš išorės: vieta gera, arti jūra, aplinka sutvarkyta. Viduje nesu buvusi, bet ketinu vasaros pabaigoje nuvažiuoti, jei bus laiko ir vietų...
Tik negyvenkite, jeigu poilsinės už kelio nuo jūros - toli eiti, per kelią, su vaikais nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 06 06, 12:20)
Pajūrio kiemas man patiko iš išorės: vieta gera, arti jūra, aplinka sutvarkyta. Viduje nesu buvusi, bet ketinu vasaros pabaigoje nuvažiuoti, jei bus laiko ir vietų...
Tik negyvenkite, jeigu poilsinės už kelio nuo jūros - toli eiti, per kelią, su vaikais nepatogu.

Kaina 220,o virtuves nera....nu jau nezinau g.gif ...........
Atsakyti
smile.gif Šiaip tai visai nieko ta Karklės sodyba-patiko, kad labai arti jūra, pati sodyba tvarkinga, kambariai švarūs,šeimininkai malonūs, nors man toks įspūdis, kad ji nesenai įkurta, tai dar yra aplinkos nevisai sutvarkyta, be to nelabai malonu matyti greta už tvoros vykstančias statybas. g.gif
smile.gif Mes gyvenom tam jų siūlomam žvejo namuke, tai man patiko, kad buvom atskirai nuo kitų poilsiautojų, turėjom privatumo daugiau nei tie,kur visi gyveno vienam name, be to sesei su mažu vaikiuku buvo gerai, kad į kiemą bet kada, nereik laiptais laipiot-visad tik kieme valgydavom ir vakarodavom,yra tam įrengtų stalų keletas šalia, tik vienas minusas buvo, kad tam žvejo namely nebuvo tualeto, tai reikėjo naudotis name esančiu arba kiemo blink.gif .
blink.gif Kainos tikrai nemažos man pasirodė, nors buvom birželį-sunkiai, bet šiek tiek nusiderėjom, kai su seserim per pusę tai dar nieko, bet jau liepą-rugpjūtį dar brangiau, tai už tokią kainą nevažiuočiau schmoll.gif
smile.gif na žodžiu, pabuvau, visai patiko, bet dabar noriu vėl tik į Kuršių Neriją-ten nors jūra ir gerokai toliau, bet žymiai fainiau bent jau man- trūko man Karklėj kopų ir kažkaip nesaugiai aš ten jaučiausi,šunys didžiausi begioja palaidi pajūriu, jų šeimininkams dzin ir šiaip kažkokių tipų nemalonių teko pamatyt vakare pajūry, tai kažkaip be vyru nelabai maloniai pasijautėm(Sodyboj tiesa yra kameros)
Tai tiek, jei kas dar domina-klauskit smile.gif
Atsakyti
smile.gif tas kiemo tualetas tai nelabai, iš bėdos tik ten eidavom-jei labai vėlai panorėdavom, jis už kokių 15-20 m,už pirties pastato;dušas įrengtas pirmo aukšto kambario kampe, bet labai normalus, yra ir mini virtuvėlė irgi kambario kampe,visi indai, mini elektrinė vyryklėlė, el.virdulys, nedidelis šaldytuvas,bet galima naudotis ir bendra virtuve name-mums kartais prireikdavo mikrobangės ten, yra patalynė-ten dviejų aukštų namukas-pirmam aukšte įeini iškart į kambarį be jokio prieangio, jame yra išsistumiati sofa, kurioje irgi galima miegot, o antram tik labai stori čiūžiniai du dviviečiai ir tarp jų tarpelis, dar yra TV, bet labai statūs laiptai į tą antrą aukštą, ir labai žemos lubos, ten toks stoginis jis, tai visu ūgiu aš tik per patį centrą galėdavau atsistot, o durelės į tą kambarį tai išvis mano penkiametės dukros aukščio biggrin.gif , nykštuko durelės tsakant, tai antram aukšte tik miegot ir gulėt,TV žiūrėt-daugiau nieko... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes savaitgalį važiuojam pas kažkokią Reginą ,sakė yra vagonėlis 3 kambarių.Mes važiuojam pirmą kartą ,tai išvis nieko neįsivaizduoju ,gal kas esat buvę ,tik daugiau nieko nežinau blush2.gif ,tik vardą ,ir kad turi vagonėlių tongue.gif O prieš tai skambinau kažkokiam vyrukui ,tai turėjo tik dvivietį laisvą ,bet jau sakė ,kad viešbučio tipo ,net su internetu,su visais patogumais
Tai jei kas įtariat ,kad buvot čia ,apie ką aš rašau ,prašau atsiliepkit 4u.gif
Atsakyti
siaip galiu parekomenduoti viena nama tiems, kuriems nereikia navarotu, bet yra: bendra virtuve, keli saldytuvai, dusas su karstu vandeniu, 2 WC atskiri name, didelis valgomasis, veranda, visur tvarkinga, svaru. Net leidzia issirinkti kambari koki nori is laisvu esanciu ir tik 25Lt uz lova parai mirksiukas.gif Man ten su vaikais buvo labai gerai 4u.gif Galiu net foto atsiusti jeigu kam reikia, kad susidaryti ispudi.. tel.nr. 8-676-11226 Vienintelis minusas - plonos, medines sienos.. ax.gif
Gaila, kad man siemet nepavyko ten nulekti kelioms dienoms.. verysad.gif
Atsakyti