Įkraunama...
Įkraunama...

Karklė

QUOTE(Gabe @ 2007 08 22, 16:00)
nesiseka man ikelti cia  blush2.gif  nebent galiu kazkam permesti i e-mail ir kita mamyte ikeltu..  ax.gif
Siaip siam savaitgaliui vyras mane su vaikais issiuncia ten  yahoo.gif

atsiimu savo rekomendacijas.. blush2.gif pernai buvo gerai, bet siemet kazkaip nelikau suzaveta.. schmoll.gif suprastejo viskas.. radom tik viena normalu kambari, kuriame normalios lovos buvo, kituose kambariuose speju su mazais vaikais atostogavo, tai kvapeliai ne kokie nuo lovu sklido.. doh.gif Nezinau kaip del pigumo, bet isbuvom sukande dantis.. Kadangi tvarkingiausias kambarys buvo vienas, tai susispaude keturiese tupejom trivieciame kambarelyje.. verysad.gif Kiek suprantu, namo seimininkai "uzsikabliavo" tik pelnu, neziuredami kokybes siemet, tad daugiau net nesinori ten vaziuoti. Teks kitas atostogas kitur planuoti unsure.gif Zinoma, geriau nei Sventojoje nameliuose kokiuose baisiuose buti ir kai finansai riboti seimoje.. ax.gif na, man nepatiko siemet, kitais metais ieskosim Melnerageje kur nuomuotis, nes pakankamai ramu ir yra kur pasivaikscioti vakarais su vaikais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 26 rugpjūčio 2007 - 22:39
QUOTE(Gabe @ 2007 08 26, 22:38)
atsiimu savo rekomendacijas..  blush2.gif  pernai buvo gerai, bet siemet kazkaip nelikau suzaveta..  schmoll.gif  suprastejo viskas.. radom tik viena normalu kambari, kuriame normalios lovos buvo, kituose kambariuose speju su mazais vaikais atostogavo, tai kvapeliai ne kokie nuo lovu sklido..  doh.gif  Nezinau kaip del pigumo, bet isbuvom sukande dantis.. Kadangi tvarkingiausias kambarys buvo vienas, tai susispaude keturiese tupejom trivieciame kambarelyje..  verysad.gif Kiek suprantu, namo seimininkai "uzsikabliavo" tik pelnu, neziuredami kokybes siemet, tad daugiau net nesinori ten vaziuoti. Teks kitas atostogas kitur planuoti  unsure.gif  Zinoma, geriau nei Sventojoje nameliuose kokiuose baisiuose buti ir kai finansai riboti seimoje..  ax.gif  na, man nepatiko siemet, kitais metais ieskosim Melnerageje kur nuomuotis, nes pakankamai ramu ir yra kur pasivaikscioti vakarais su vaikais  smile.gif

Skupus moka 2 kartus... Kaip seimininkai gali tinkamai priziureti nama gaudami 25 lt uz lova?... Jau vien valytoja samdyti menesiui atsieina 800 lt. O Lietuvoje sezonas kaip zinia neprognozuojamas. Taigi ir atsiranda ivairus kvapai... Nemanau, kad galima tiketis gero aromato ten kur lova tik 25 lt... Zinia palapine pasistatyti prie juros brangiau atsieina.
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2007 08 27, 15:59)
Sveikos,
o gal ka nors apie "Naujoji karkle" galite pasakyti?
Gal kas buvote?
Aciu!

Buvau neseniai Naujojoje Karklėje. 4u.gif Įspūdžiai: Poilsio namai yra naujųjų namų kotedžų kvartale, patys namai taip pat yra kotedže, kurio vienoje pusėje gyvena šeimininkai, kitoje pusėje yra įrengti poilsio namai. Viskas įrengta naujai, mes gyvenome liukso kambaryje, bet kiek teko pastebėti tai visi kambariukai yra ganėtinai maži ax.gif Liukso kambarys taip pat nėra didelis... Kadangi buvome savaitgaliui, tai dėl vietos trųkumo labai nesiskundėme, bet gyvenant ilgesnį laiką pasigedau spintos, kur būtų galima susidėti daiktus. Yra tik siaura komoda. Vonios kambaryje pati vonia taip pat labai miniatiurinė smile.gif
O šiaip turėtų būti ganėtinai ramu tenai, vaizdas pro langą į tvenkinuką ir toliau į griuvėsiu, kur ateityje turbūt irgi bus statomi kotedžai. Mūsų kambariukas buvo antrame aukšte, tai turėjome mes balkoniuką, pirmame aukšte esantiems kambariams priklauso terasa. Visuose kambariuose yra bevielis internetas, kas man, nesiskiriančiai su kompu, buvo labai gerai biggrin.gif
Vasaros laiku pirmame aukšte gali būti patiekiame pusryčiai, nes yra kaip ir salytė su staliukais.
Iki jūros ganėtinai toloka, bet mes važiavome su auto prie jūros, tai viskas buvo ok rolleyes.gif Šiaip parkingo vietos apgalvotos, su parkingu problemų neturėtų būti.
Reziumuojant manau, kad savaitgalio poilsiui labai tinkama vieta, puikus interjeras, graži aplinka, jei būnant ilgiau, man atsirastų visokių kabliukų... Vėlgi tai tik mano nuomonė, kitiems gal būtų visai kitaip. 4u.gif
Jų adresas: www.naujojikarkle.lt
Atsakyti
Sveikutes mamytes.. Ieskau ir as vietos atostogoms.. Niekada neteko butu karkleje ir nieko nezinau apie ja.. Bet ziuriu, kad ir ten zmones atostogauja.. Gal galit papaskoti apie ta vieta? Ar ten yra kokiu pramogu - bent jau kavinukiu kur butu galima pavalgyti? ar jura toli? gal turite parekomenduoti isnuomuojamu butu 3 smonem ir leliukui?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2008 04 15, 13:15)
Sveikutes mamytes.. Ieskau ir as vietos atostogoms.. Niekada neteko butu karkleje ir  nieko nezinau apie ja.. Bet ziuriu, kad ir ten zmones atostogauja.. Gal galit papaskoti apie ta vieta? Ar ten yra kokiu pramogu - bent jau kavinukiu kur butu galima pavalgyti? ar jura toli? gal turite parekomenduoti isnuomuojamu butu 3 smonem ir leliukui?

Aciu 4u.gif

Jau buvo pasisakymų apie Karklės sodybą, bet pasikartosiu blush2.gif , kadangi teko ten lankytis, o ir ateinantį ilgajį savaitgalį panuojam ten praleisti. ax.gif
Labai faina vieta, pakankamai daug komforto, yra viskas, ko reikia maisto gaminimui ir poilsiaujant . Šalia sodybos yra didelė aikštė žaisti kreošinį ir futbulą ir kas smagiausia iš sodybos girdisi jūros ošimas bigsmile.gif Siūlau kada apsilankyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada atostogaudavom Palangoje arba Šventojoje, šiais metais labai užsinorėjom ramybės, ir norim išbandyti Karklę. Kažin ar yra kokių medinių namelių arti jūros, gal kas buvote pernai, labai būčiau dėkinga už kokį telefono numeriuką. Kiek skaičiau čia, tai tik apie poilsio namus aprašyta. Būtų labai gerai namelis su poatogumais, nors gal tokių ten nėra.
Atsakyti
Keliu temą į viršųsmile.gif)
Ir mane domintų pasiūlymai Karklėje 4u.gif
Nes SOS vaikai namelis (www.karkle.lt) liepai visas užsakytas, Naujosios karklės poilsio namai (sodyba) http://www.naujojika..._naujoji_karkle nedomina... Nameliai treileriai -http://www.jurospakrante.lt/index.html taip pat nelabai...
Gal galit parekomenduoti dar ką nors išbandyta? Ačiū
Atsakyti
Karkles sodyboje buvau su mazu vaiku, lux!!! , labai patogu, teritorija aptverta, pritaikita poilsiui su mazais vaikais, arba bet kokiam ramiam poilsiui. keliukas prie juros vos 70 m.prie juros buvome beveik pastoviai biggrin.gif Tartis su seimininkais reikia nors pries savaite, nes kambariu nedaug ir visada uzimtos, vazioja pagrinde seimos. valgyti dareme patys. Parduotuve salia, sodybos virtuveje gali ir tortus kepti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As buvau Karkles sodyboje pernai ir siemet liepos vidury vel vaziuosiu.
Su vaikuciais ilsetis saunesnes vieteles dar neaptikau. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės! Karklė labai patinka, gražu, ramu ir vasarą ir ne sezono metu. Smagu ne tik ten pagyventi, bet ir šiaip vieniai dienai nuvažiavus pavaikštinėti. Bet iškilo toks vienas klausimėlis - gal kas žinot kaip nuvažiuot į Karklę kokiu nors visuomeniniu transportu, gal koks autobusas ar mikriukas važinėja ar iš Klaipėdos ar iš Girulių? Kažkaip internete nepavyko rast informacijos, turbut nemoku ieškot ten kur reikia blush2.gif Gal kas žinot ką nors
Atsakyti
Sveikos,

kadangi noriu jau kitos savaites pradziai, tai Karkles sodyba uzimta. Gal kas nors dar ka nors galite parekomenduoti ten is savo aptirties.

Vaziuosim tik su mam dviese, todel norisi ramybes jai, bet, kad jura ne per toli butu...

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas žinote kaip iš Klaipėdos pasiekti Karklę autobusu ar mikriuku?
Ar gal kas žino kaip pasiekti Karklę pestute nuo Girulių?
Ačiu labai labai ax.gif
Atsakyti