Mes buvome čia
http://www.priejuros...i...&hotel=1182Nameliai su visais patogumais, 6 miegamosios vietos, dušas, tualetas, virtuvėlė, ala "valgomasis" su televizoriumi. Prie namelio atskira terasa su lauko baldais, stalas ir suoliukai, yra šašlykinė.
Mes ten buvome praėjusią savaitę tai tikrai super, svarbiausia jūra arti, paplūdimys švarus, žmonių nedaug. O ir namelyje kol tvarkaisi vaikai šalia po kiemelį žaidžia, bėgioja.
Sveiki, mane domina nameliai, gaila, kad nuotraukos jokios nera...
Buvau Karklėje 2 kartus - apsistojome Karklės kopose (reikia pereiti gatvę einant prie jūros). Viskas ten gerai, bet noretusi arciau jūros... arciau žemės... Kai gyveni daugiabutyje, tai nors atostogų metu norisi kuo ilgiau būti gamtoje....
sėdėti terasoje, gaminti maistą lauke....
Šiaip Karklės paplūdimys man nerealus - visiškai kitoks kraštovaizdis, jautiesi lyg ne Lietuvoje būtum.... Tik šiek tiek nustebino, kad žmonės kur ne kur palieka tuščias skardines ir plastikinius butelius, o vieni prie mano akių įmetė sprite buteliuką į krūmus tiesiai už savęs, kur sėdėjo, ten pat ir tušti čipsų pakeliai mėtėsi.... Taip ir norėjosi prieiti, bet pabijojau - labai jau plati auksinė grandinė ant kaklo kabojo ir juodi lakuoti batai išgąsdino. Nelabai suprantu, ką tokie žmonės veikia Karklėje....