Įkraunama...
Įkraunama...

ORIFLAME kosmetika

QUOTE(Enary @ 2009 11 03, 12:47)
Teko ir man su sia firma dirbti... Budavo kartais, kad ne vienos prekes negaudavau biggrin.gif  doh.gif tai taip ir atsisveikinau su sia Saraskinu kontora biggrin.gif

Tie prekių trūkumai labai trugdo dirbti,nes stengies žmogų sudominti siūloma kosmetika,žmogus užsisako kelis produktus pabandymui ir nei vieno negauna,prašai palaukt vieną savaitę,atsiprašinėji kitą savaite ir galiausiai žmogus panašias prekes įsigija kitur.Pasiūla didelė,todėl tikrai sunku išlaikyt klientus kai yra prekių trūkumai.O jai dar nori surinkt taškų.Vat ir čia orifleime dariau užsakymą ir ne viską gauvau,reiks greitu laiku būtinai daryt kitą,kad gaučiau visas prekes,vietoj vieno užsakymo reiks daryt du,o už užsakymą reik mokėt ir už pristatymą,o dar iki ofiso nuvažiuot kainuoja,nu bet ką darysi,tokia jau politika.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 03, 13:17)
Tie prekių trūkumai labai trugdo dirbti,nes stengies žmogų sudominti siūloma kosmetika,žmogus užsisako kelis produktus pabandymui ir nei vieno negauna,prašai palaukt vieną savaitę,atsiprašinėji kitą savaite ir galiausiai žmogus panašias prekes įsigija kitur.Pasiūla didelė,todėl tikrai sunku išlaikyt klientus kai yra prekių trūkumai.O jai dar nori surinkt taškų.Vat ir čia orifleime dariau užsakymą ir ne viską gauvau,reiks greitu laiku būtinai daryt kitą,kad gaučiau visas prekes,vietoj vieno užsakymo reiks daryt du,o už užsakymą reik mokėt ir už pristatymą,o dar iki ofiso nuvažiuot kainuoja,nu bet ką darysi,tokia jau politika.

As irgi is Oriflame daug ko negavau... Jau kaip nervina mane tas prekiu trukumas... doh.gif Zinoma, kitos pasakytu, kad reikia daryti pacia pirma diena, tada gal viskas bus... Bet... Prisiminkim VK pasiulymus, kai pacia pirma diena jau prekiu nera...Arba LD, kai oficialiai dar nepradejus akcijai galioti jau prekiu nera... Atsiranda jos kazkodel daug veliau ir reikia dvigubus uzsakymus daryti... censored2.gif o moketi uz kiekviena pristatyma reikia...
Avon kazkaip geriau ta problema issprende... Vat dabar pritruko tokiu laikroduku, jie atsiras, bet del to, kad teks palaukti, visi uzsakiusieji gaus lupu balzamus...Buvo kazkada man vienos dovaneles neideje, atsiunte ja atskirai, visiskai nemokamai...
Atsakyti
Jau nervas ir mane ima, susiruošiau šiandien padaryti užsakymą. Ir jau turbūt atspėjot, nėra daugumos mano norimų prekių doh.gif Tai dabar iš principo nedarysiu užsakymo, kol neatsiras tai ko noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIVINA @ 2009 11 03, 14:09)
Lapkričio 6 d. 10:00 - 24:00 val.
Visions V* High Voltage” nagų lakas - Explosive, “Visions V* Joy Ride” tualetinis vanduo, prabangus kūno kremas žiemos metui, “Feminelle” moterų servetėlės intymioms vietoms, “Petal Quartz” kvapusis vanduo - nuolaidos iki 60%!

Noriu labai to “Petal Quartz” kvapiojo vandenio bigsmile.gif gal galit kainas visu gaminiu konsultanto ir kliento surasyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 11 03, 15:38)
Noriu labai to “Petal Quartz” kvapiojo vandenio bigsmile.gif gal galit kainas visu gaminiu konsultanto ir kliento surasyti? blush2.gif

“Visions V* High Voltage” nagų lakas - Explosive- 3,77; 4,90
“Visions V* Joy Ride” tualetinis vanduo- 9,15; 11,90
Prabangus kūno kremas žiemos metui- 5,31; 6,90
“Feminelle” moterų servetėlės intymioms vietoms- 5,31; 6,90
“Petal Quartz” kvapusis vanduo- 24,54; 31,90
Papildyta:
gun_bandana.gif pasiemiau siandien savo prekes... viena duso zele isbegusi... jau kaip nervina!!!! censored2.gif kada Oriflame padarys kazkokias isvadas ir prades arba kazkokias saugesnes pakuotes gaminti, arba bent jau i maiselius suvyniotu prekes, kurios gali isbegti...
Visos prekes isteptos, apie "makulatura" jau nebekalbu... viskas slapia, issilieje ir apibege... Daznai budavo taip, kad tai sampuna, tai "duske" gaudavau siek tiek pabegusia, bet kad sitaip ziauriai....... Kantrybe mano baigesi...
Beja, dariau du uzsakymus ta pacia diena, kai tu "Signature" nebuvo, po to atsirado... Siuntini kazkodel gavau tik viena... Idomu, kada mano "Signature'ai" pasirodys? dry.gif
Atsakyti
biggrin.gif pagerino nuotaika jei laukiai o nera kazi kaip bus su 16 katalogo uzsakymais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 11 03, 17:20)

Beja, dariau du uzsakymus ta pacia diena, kai tu "Signature" nebuvo, po to atsirado... Siuntini kazkodel gavau tik viena... Idomu, kada mano "Signature'ai" pasirodys?  dry.gif

hmm...as tai irgi tada dariau du uzsakymus,bet ir gavau abudu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 11 03, 16:20)
Papildyta:
gun_bandana.gif pasiemiau siandien savo prekes... viena duso zele isbegusi... jau kaip nervina!!!!  censored2.gif kada Oriflame padarys kazkokias isvadas ir prades arba kazkokias saugesnes pakuotes gaminti, arba bent jau i maiselius suvyniotu prekes, kurios gali isbegti...
Visos prekes isteptos, apie "makulatura" jau nebekalbu... viskas slapia, issilieje ir apibege... Daznai budavo taip, kad tai sampuna, tai "duske" gaudavau siek tiek pabegusia, bet kad sitaip ziauriai....... Kantrybe mano baigesi...
Beja, dariau du uzsakymus ta pacia diena, kai tu "Signature" nebuvo, po to atsirado... Siuntini kazkodel gavau tik viena... Idomu, kada mano "Signature'ai" pasirodys?  dry.gif

Na paskutiniu metu ir mane pradeda oriflame nervinti doh.gif Tai sampuna issiliejusi gavau,tai puses prekiu is uzsakymo nera doh.gif o poto pries klienta turi akelem mirkseti ir aiskintis kaip pirmokas mad.gif Na o si sestadieni atsiimant biure prekes tai visai bardakas viena pana tik dirbo zmoniu daug doh.gif Visa valanda laukiau prekiu kol atnese gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 11 03, 16:20)
Papildyta:
gun_bandana.gif pasiemiau siandien savo prekes... viena duso zele isbegusi... jau kaip nervina!!!!  censored2.gif kada Oriflame padarys kazkokias isvadas ir prades arba kazkokias saugesnes pakuotes gaminti, arba bent jau i maiselius suvyniotu prekes, kurios gali isbegti...

Dėl tų išsiliejimų,tai panos netylėkit,parašykit nusiskundimą emeilu,tai kaip paskui klientėm tokias prekes atiduot doh.gif ir katalogus apibėgusius rodyt.Vaikui kūno prausiklį ėmiau,tai su lipoške užklijuotas dangtukas buvo,tai galėtų visus taip užklijuot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 03, 17:40)
Dėl tų išsiliejimų,tai panos netylėkit,parašykit nusiskundimą emeilu,tai kaip paskui klientėm tokias prekes atiduot doh.gif ir katalogus apibėgusius rodyt.Vaikui kūno prausiklį ėmiau,tai su lipoške užklijuotas dangtukas buvo,tai galėtų visus taip užklijuot. 4u.gif

Siaip tai tokius issiliejusius grazinti galima, man atrodo... Bet su tais grazinimais irgi kose-makaliose.... dry.gif nervina mane!
Papildyta:
QUOTE(poseur @ 2009 11 03, 16:42)
hmm...as tai irgi tada dariau du uzsakymus,bet ir gavau abudu smile.gif)

Gal man visai nebeatsius, as ten e-mailus rasiau, bangas keliau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alaguna @ 2009 10 26, 22:36)
Laukiau kol kas nors pasidalins patirtimi, bet taip ir nesulaukiau. Aš nežinau kokiai jis odai skirtas, bet tipo nuo senėjimo. Pradėjau naudoti, kai odą ėmė kamuot problemos. Vyras patvirtino, kad rezultatas iškart pasimatė (oda švaresnė ir lygesnė pasidarė (kaip iš reklamos biggrin.gif )), nors aš pati labiau mačiau labiau blizgantį veidą smile.gif Naudot reikia 1 mėn., o per tiek laiko susinaudoja lygiai pusė. kita dalis lieka kitam pusmečiui ax.gif 
Dabar apie jį: 1 žingsnis pašalina viršutinį pažeistos odos sluoksnį, 2 - stimuliuoja giliau esančius odos sluoksnius, kad pašviesintų su amžiumi atsiradusias tamsias dėmes. Rezultatas - mažiau raukšlėta, glotnesnė ir skaistesnė oda bei sustabdytas tolesnis odos senėjimo procesas.

Tai vat, gavau sita gamini, eisiu siandien vakare bandyti STEP 1... O kazin, galima su kitais kremais ji naudoti? g.gif
Beja,man toks klausimukas dar iskilo- kaip ji galima naudoti po menesi kas pusmeti, jei jis nuo atidarymo tik 6 men galioja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 11 03, 17:46)
Siaip tai tokius issiliejusius grazinti galima, man atrodo... Bet su tais grazinimais irgi kose-makaliose.... dry.gif nervina mane!
Papildyta:

Gal man visai nebeatsius, as ten e-mailus rasiau, bangas keliau lotuliukas.gif

Geras ne tas kuris nuolankiai tyli,o tas kuris parodo,kad jam svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 11 03, 17:20)

Aciu 4u.gif ***** jeigu visos tiek daug prekiu negavote tai as is viso turbut nieko negausiu doh.gif nes dar uzsakymo nedarius kaip tik per laimes diena darysiu unsure.gif o kur buvo galima oriflame puslapy paziureti kokiu prekiu nera? g.gif
Atsakyti