Įkraunama...
Įkraunama...

ORIFLAME kosmetika

labukas 4u.gif gal galit patarti kaip geriau uzsisakyti prekes ( siuo atweju kai uzsisakineji sau:) kad atveztu kurjeris y namus, atsimti klientu aptarnavimo centre, uzsisakyti per pasta, ar kaip?(kad kainuotu maziau, nes kaip suprantu reikia moketi uz uzsakyma ir atwezima ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2009 11 10, 23:31)
labukas  4u.gif  gal galit patarti kaip geriau uzsisakyti prekes ( siuo atweju kai uzsisakineji sau:) kad atveztu kurjeris y namus, atsimti klientu aptarnavimo centre, uzsisakyti per pasta, ar kaip?(kad kainuotu maziau, nes kaip suprantu reikia moketi uz uzsakyma ir atwezima ar ne?  blush2.gif

Jei iki ofiso reikia vaziuoti atsiimti prekiu, tada, praktiskai vienodai gaunasi...bent man... i pasta ir i namus-10lt, i ofisa, jei uzsakymas nedidelis, mokestis gaunasi apie 6- 6,50lt (tiksliai nebepamenu, nes i ten nebeuzsisakineju) + dar nuvaziavimas iki ten biggrin.gif ... taip kad, man asmeniskai labiau apsimoka uzsakineti i namus arba pasta... Bet cia, zinoma, individualiai paskaiciuoti reikia, priklausomai nuo uzsakymo dydzio, no to, ar ofisas arti namu... smile.gif
Atsakyti
Aš užsisakinėju tik į namus, labai patogu, o kainos atžvilgiu, kaip jau minėjo Enary, gaunasi tas pats ant to pačio.
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 11 10, 22:36)
Jei iki ofiso reikia vaziuoti atsiimti prekiu, tada, praktiskai vienodai gaunasi...bent man... i pasta ir i namus-10lt, i ofisa, jei uzsakymas nedidelis, mokestis gaunasi apie 6- 6,50lt (tiksliai nebepamenu, nes i ten nebeuzsisakineju) + dar nuvaziavimas iki ten biggrin.gif ... taip kad, man asmeniskai labiau apsimoka uzsakineti i namus arba pasta... Bet cia, zinoma, individualiai paskaiciuoti reikia, priklausomai nuo uzsakymo dydzio, no to, ar ofisas arti namu...  smile.gif

Enary aciukas uz atsakymuka 4u.gif
na man ofisas siuo atweju tada tinkamiausias variantas ax.gif tik nelabai dar aisku kai norint prekes atsiimti ofise, tai jas galima uzsisakyti per interneta, ar ne blush2.gif ir kaip zinotikada tos prekes jua bus ofise ir kada galima vaziuoti ju atsiimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2009 11 10, 23:42)
Enary aciukas uz atsakymuka 4u.gif
na man ofisas siuo atweju tada tinkamiausias variantas  ax.gif tik nelabai dar aisku kai norint prekes atsiimti ofise, tai jas galima uzsisakyti per interneta, ar ne blush2.gif  ir kaip zinotikada tos prekes jua bus ofise ir kada galima vaziuoti ju atsiimti  blush2.gif

Prisijungus anksčiau iš karto buvo pranešimas apie siuntinių atsiėmimą OKAC'uose, dabar pasiliko "Tradiciniuose įrankiuose"...
Norėdami gauti užsakymus sekančią dieną, suskubkite juos padaryti iki 10:30 val. Vėliau padarytus užsakymus gausite dar po paros.
Pvz.: Jei užsakymą padarėte pirmadienį iki 10:30, jį gausite antradienį. Jei užsakymą padarėte pirmadienį po 10:31, jį gausite trečiadienį!
Atkreipkite dėmesį, kad konsultantai, norintys gauti užsakymus Vilniaus biure šeštadienį, turi rinktis pristatymo vietą Vilnius 2 (pristatymas šeštadienį).
Pvz.: Jei užsakymą padarėte penktadienį iki 10:30 val., (pristatymo vieta Vilnius 2 - pristatymas šeštadienį) jį gausite šeštadienį. Jei užsakymą padarėte penktadienį po 10:30 val., (pristatymo vieta Vilnius 2 - pristatymas šeštadienį) jį gausite kitą šeštadienį!

Arba tiesiog artimiausia OKAC darbo dieną. Nes priklauso kaip dirba jūsų OKAC, nes nevisi dirba visomis darbo dienomis ir dar šeštadieniais. mirksiukas.gif
Papildyta:
Keista, kainynuose gale parašyta iki 11 val. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2009 11 11, 00:42)

O kas čia keisto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2009 11 10, 23:42)
Prisijungus anksčiau iš karto buvo pranešimas apie siuntinių atsiėmimą OKAC'uose, dabar pasiliko "Tradiciniuose įrankiuose"...
Norėdami gauti užsakymus sekančią dieną, suskubkite juos padaryti iki 10:30 val. Vėliau padarytus užsakymus gausite dar po paros.
Pvz.: Jei užsakymą padarėte pirmadienį iki 10:30, jį gausite antradienį. Jei užsakymą padarėte pirmadienį po 10:31, jį gausite trečiadienį!
Atkreipkite dėmesį, kad konsultantai, norintys gauti užsakymus Vilniaus biure šeštadienį, turi rinktis pristatymo vietą Vilnius 2 (pristatymas šeštadienį).
Pvz.: Jei užsakymą padarėte penktadienį iki 10:30 val., (pristatymo vieta Vilnius 2 - pristatymas šeštadienį) jį gausite šeštadienį. Jei užsakymą padarėte penktadienį po 10:30 val., (pristatymo vieta Vilnius 2 - pristatymas šeštadienį) jį gausite kitą šeštadienį!

Arba tiesiog artimiausia OKAC darbo dieną. Nes priklauso kaip dirba jūsų OKAC, nes nevisi dirba visomis darbo dienomis ir dar šeštadieniais. mirksiukas.gif
Papildyta:

aciukas uz ats. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Maždaug prieš mėnesį patapau Oriflame konsultante bigsmile.gif Daug kas nežinoma, daug kas nauja, tai kreipiuosi patarimo ax.gif Klientės klausinėja, kurie lūpų dažai išsilaiko ilgiausiai. Gal kas turi patirties ar atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(nosferata @ 2009 11 11, 01:59)
Sveikutės  4u.gif

Maždaug prieš mėnesį patapau Oriflame konsultante  bigsmile.gif Daug kas nežinoma, daug kas nauja, tai kreipiuosi patarimo  ax.gif Klientės klausinėja, kurie lūpų dažai išsilaiko ilgiausiai. Gal kas turi patirties ar atsiliepimų?

sveika, prisijungusi 4u.gif mano manymu, ilgiausiai išlieka GG lūpdažiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nosferata @ 2009 11 11, 01:59)
Sveikutės  4u.gif

Maždaug prieš mėnesį patapau Oriflame konsultante  bigsmile.gif Daug kas nežinoma, daug kas nauja, tai kreipiuosi patarimo  ax.gif Klientės klausinėja, kurie lūpų dažai išsilaiko ilgiausiai. Gal kas turi patirties ar atsiliepimų?

Sveika prisijungusi 4u.gif . Aš taip pat manau, kad geriausiai laiko GG ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos norejau paklausti tas lupu blizgis GG supreme kodukas16791 ar jis yra atsukamas ar kaip? ax.gif
Atsakyti
sveikutes/ kas del vitaminu pati nenaudojiu nezinau ka ir pasakyti
Atsakyti