Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(ast1 @ 2009 11 03, 22:02)
As irgi galvoju pati ieskoti ir pirkti lektuvo bilietus, o viesbuti uzsisakyti per agentura.
Tik kol kas nezinau i koki oro uosta reik ziureti  biggrin.gif  I Kingston ar koki kita? Gal jau buvusios mergytes galetu patarti?  g.gif  Viesbutis butu Sandals Ocho Rios.

tai tik i montego bay,nes ochos rios apie 100km tik nuo montego bay mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 11 03, 20:47)
Tai ta ruse visam Sandals tinklui dirba smile.gif  Marina berods, cia tipo anglu nemokantiems rusams ir kitiems rytu europieciams padeda susikalbeti. drinks_cheers.gif

As tai manyciau tik su fotografu,vestuviu planuotoja tikrai nezino,kad fotografai uzdarbiauja nelegaliai smile.gif

Ei neeee, mūsų planuotoja kažkokia Tabia, klička Amy. hihihi.gif Atakuoja mane dėl papildomų paslaugų pirkimo jau gerus porą mėnesių. unsure.gif
O tai su fotografu susitinki iki pačios ceremonijos? Aš maniau, kad gal viską derini su planuotoja, o fotografą pamatai tik vestuvių dieną. mastau.gif Užtai galvojau, kad dėl filmavimo ir fotkinimo tartis reikia su planuotoja. g.gif

Būkit geros informuokit, kaip ten su tais fotografais. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 03 lapkričio 2009 - 23:53
QUOTE(onyx @ 2009 11 04, 00:52)
Ei neeee, mūsų planuotoja kažkokia Tabia, klička Amy. hihihi.gif Atakuoja mane dėl papildomų paslaugų pirkimo jau gerus porą mėnesių. unsure.gif
O tai su fotografu susitinki iki pačios ceremonijos? Aš maniau, kad gal viską derini su planuotoja, o fotografą pamatai tik vestuvių dieną. mastau.gif Užtai galvojau, kad dėl filmavimo ir fotkinimo tartis reikia su planuotoja. g.gif

jusu planuotoja bus jamaikiete,i jus reiskiasi orentuojasi kaip i mokancius anglu kalba.Nors pati tuokiausi couples viesbutyje,bet teko buti ir keliuose sandals viesbuciuose draugu vestuvese:).Su fotografu susitinki tik vestuviu diena,vestuviu planuotoja buna iki vestuviu ceremonijos pabaigos,po to einate pasidaryti daugiau nuotrauku i fotografo pasiulytas vietas,o planuotoja jau su jumis kartu nebeina.tadar ir reikia imti zuiki uz ausu drinks_cheers.gif
nors musiskis fotografas ir nepasirase biggrin.gif ,bet mes jo nelabai ir tesmaugem, nes turejome draugus pasikviete su geru fotiku, tai nuotrauku parsivezem virs 2 tukstanciu per tas 10 dienu biggrin.gif
tik va patarimas kad planuotoja parinktu geresni fotografa,nes jie turi ne po viena,pvz musiskis tai lopas konkretus buvo, viska patys gavom susigalvoti kur ir kaip,jokiu minciu nepasiule,jau geriau sumoketi keliais doleriais daugiau geram fotografui i kisene ir pasidaryti tikrai sauniu foto drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 11 03, 22:47)
As tai manyciau tik su fotografu,vestuviu planuotoja tikrai nezino,kad fotografai uzdarbiauja nelegaliai smile.gif

taciau vedybu planuotoja uztai sutinka su savu atsiveztu fotiku pafotkint-taip is viso nieko nekainuoja juk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ast1 @ 2009 11 03, 23:02)
Man atrodo, kad cia tik mes pasilikome, kurios ruosiames i Jamaika kitais metais  smile.gif Per kokia agentura zadate pirkti viesbuti? Kiek dienu noretumete buti?

As irgi galvoju pati ieskoti ir pirkti lektuvo bilietus, o viesbuti uzsisakyti per agentura.
Tik kol kas nezinau i koki oro uosta reik ziureti  biggrin.gif  I Kingston ar koki kita? Gal jau buvusios mergytes galetu patarti?  g.gif  Viesbutis butu Sandals Ocho Rios.

Na mes tai kadangi gyvenom salia Montego Bay esanciame viesbutukyje, tai i ta oro uosta ir skridom-manau jis skaitosi didziausias jamaikoje ir i ji tik ir leidziasi tie didieji transatlantiniai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(onyx @ 2009 11 04, 01:52)

tai pirmiausiai man nelabai aisku ko tu nori-ar kad pafilmuotu ir pafotkintu su savo atsivezta aparatura, ar norit tiesiog pigiau nusipirkti ju daromas nuotraukas ir filmuka? Jei norit kad su jusu fotiku pafotkintu ar su kamera pafilmuotu, tai vienintele viltis vedybu planuotoja jei sutiks, o jei norit tiesiog pigiau isigyti ju darytas foto ir video, tada belieka tartis kai jau fotkina su paciu fotografu, nes is anksto nelabai ir iseis susitart, nes tiesiog nezinosit kuris fotografas jus fotkins smile.gif nors del video tai tiesa sakant nelabai galiu ka ir pasakyt, kada ir su kuo ten reiketu tartis, nes patys nebuvom uzsisake-o va fotografas tai bet kuriuo atveju fotkina, nereik nei uzsisakyt, paskui po visko apsisprendi nori foto ar ne
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 04, 10:10)
tai pirmiausiai man nelabai aisku ko tu nori-ar kad pafilmuotu ir pafotkintu su savo atsivezta aparatura, ar norit tiesiog pigiau nusipirkti ju daromas nuotraukas ir filmuka?

Aišku, labiausiai norėčiau, kad su mūsų aparatūra pafotkintų ir pafilmuotų, bet kažkaip abejoju, ar šitas planas išdegs, tada planas B būtų, kad už minimalią kainą gauti maksimalų skaičių foto ir filmuotą medžiagą ilgesnę. unsure.gif
Žodžiu, žiūrėsim nuo aplinkybių ir pačios planuotojos, matysis pagal žmogų, ar pradėt su ja kalbą ar ne.

Nors, tiesą pasakius, mane tai erzina tokie dalykai, varai ženytis ir turi sukt galvą, kaip čia pigiau pasidaryt, kaip čia susitart, vietoj to, kad mėgautumeisi. Nebūtų jų kainos tokios (pritaikytos JAV turistams), nebūtų ir galvos skausmo, mano manymu, 1500 dol už 30 min filmuką ir 500 dol už 10 foto yra gerokai per didelės. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 11 04, 12:57)
Aišku, labiausiai norėčiau, kad su mūsų aparatūra pafotkintų ir pafilmuotų, bet kažkaip abejoju, ar šitas planas išdegs, tada planas B būtų, kad už minimalią kainą gauti maksimalų skaičių foto ir filmuotą medžiagą ilgesnę. unsure.gif
Žodžiu, žiūrėsim nuo aplinkybių ir pačios planuotojos, matysis pagal žmogų, ar pradėt su ja kalbą ar ne.

Nors, tiesą pasakius, mane tai erzina tokie dalykai, varai ženytis ir turi sukt galvą, kaip čia pigiau pasidaryt, kaip čia susitart, vietoj to, kad mėgautumeisi. Nebūtų jų kainos tokios (pritaikytos JAV turistams), nebūtų ir galvos skausmo, mano manymu, 1500 dol už 30 min filmuką ir 500 dol už 10 foto yra gerokai per didelės. doh.gif

Na amerikieciams tai jauciu butu normalios kainos, bet kiek maciau nei jie tu nuotrauku neema biggrin.gif geriausiai viena porele-susituoke, o jau po valandos vel prie baseino guli ziurim-nei fotkinosi, nieko-torta su sampanu paragavo, tuo ir baigesi viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 04, 11:11)
Na amerikieciams tai jauciu butu normalios kainos, bet kiek maciau nei jie tu nuotrauku neema biggrin.gif  geriausiai viena porele-susituoke, o jau po valandos vel prie baseino guli ziurim-nei fotkinosi, nieko-torta su sampanu paragavo, tuo ir baigesi viskas biggrin.gif

Aš foto tai norėčiau, ant filmo dzin, bet tėvai labai prašo to filmo, tipo nedalyvausim, tai nors pažiūrėsim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 11 04, 13:19)
Aš foto tai norėčiau, ant filmo dzin, bet tėvai labai prašo to filmo, tipo nedalyvausim, tai nors pažiūrėsim. biggrin.gif

Na gaila kad simet taip vykstanciu i jamaika gretos isretejo-pernai tai mums visai atsitiktinai gavosi su viena forumiete kartu isvykt ir i ta pati viesbutuka thumbup.gif be ju tikrai nezinau kaip butu reikeje verstis filmavimo ir foto klausimais, tuo labiau kai anglu kalbos zinios visai ne kokios pas mus buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaiva_ @ 2009 11 03, 20:23)
tai tik i montego bay,nes ochos rios apie 100km tik nuo montego bay mirksiukas.gif

Aciu tau labai 4u.gif Lengviau bus ieskoti bilietuku smile.gif
Papildyta:
Na mes tai kadangi gyvenom salia Montego Bay esanciame viesbutukyje, tai i ta oro uosta ir skridom-manau jis skaitosi didziausias jamaikoje ir i ji tik ir leidziasi tie didieji transatlantiniai smile.gif
Papildyta:

Puma84, Dekui 4u.gif Koki viesbuti rinktumeis, jei skristum dar karta? Sandals Ocho rios ar ta, kuriame buvote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast1: 04 lapkričio 2009 - 13:19
QUOTE(ast1 @ 2009 11 04, 15:15)
Puma84, Dekui  4u.gif Koki viesbuti rinktumeis, jei skristum dar karta? Sandals Ocho rios ar ta, kuriame buvote?

na manau ta kuriam buvom, nes jis toks mazesnis, jaukesnis, tik gal virtuve ne tokia ivairi kaip Ocho rios, bet manau kaip tik gera atrakcija nuvaziuot i kita viesbuti papietaut-pervezimas tarp siu viesbuciu nemokamas thumbup.gif be to, ocho rios viesbutuko dar vienas minusas, kad ten milziniskas plotas ir labai didele tikimybe kad busit nugrusti gyventi i kita kelio puse toli toli nuo juros...
Atsakyti
Sveikos, jau senokai ce lankiausi...sumazejo planuojanciu egzotiskas vestuves ax.gif
Na del foto ir filmavimo...tai jei norit daug foto gauti ant cd reike tartis tik su paciu fotografu...kai jis jus po ceremonijos fotografuos. O del video kaip Sandals tikslei nezinau bet viesbutyje kureme buvom tai jei imi video tai savaime aisku moki ju nustatyta kaina viesbuciu tuomet buna kitas asmuo kuris filmuoja...o su juo tik nebent del sakykim extra cd gali tartis...bet kaina vistiek mokesi kiek viesbutis sake ir viesbuciu ir jie negali filmuoti ilgesni laika negu jiems leistina..taip pat ir su foto yra max limitas kuri fotografas gali fotografuoti. smile.gif
Atsakyti
As galvoju, gal pavyktu su kokiu nors poilsiautoju susidraugauti ir paprasyti, kad pafilmuotu ta ceremonija su musu kamera blush2.gif Negaila butu kazkiek ir sumoketi, juk vis pigiau gautusi. Gal pavyktu sitaip g.gif
Papildyta:
Gal zinote, kurios avialinijos lektuvai geresni British Airways ar American Airlines g.gif
Atsakyti