QUOTE(pamaiva_ @ 2009 11 03, 22:47)
As tai manyciau tik su fotografu,vestuviu planuotoja tikrai nezino,kad fotografai uzdarbiauja nelegaliai
taciau vedybu planuotoja uztai sutinka su savu atsiveztu fotiku pafotkint-taip is viso nieko nekainuoja juk
Papildyta:
QUOTE(ast1 @ 2009 11 03, 23:02)
Man atrodo, kad cia tik mes pasilikome, kurios ruosiames i Jamaika kitais metais

Per kokia agentura zadate pirkti viesbuti? Kiek dienu noretumete buti?
As irgi galvoju pati ieskoti ir pirkti lektuvo bilietus, o viesbuti uzsisakyti per agentura.
Tik kol kas nezinau i koki oro uosta reik ziureti

I Kingston ar koki kita? Gal jau buvusios mergytes galetu patarti?

Viesbutis butu Sandals Ocho Rios.
Na mes tai kadangi gyvenom salia Montego Bay esanciame viesbutukyje, tai i ta oro uosta ir skridom-manau jis skaitosi didziausias jamaikoje ir i ji tik ir leidziasi tie didieji transatlantiniai
Papildyta:
QUOTE(onyx @ 2009 11 04, 01:52)
Ei neeee, mūsų planuotoja kažkokia Tabia, klička Amy.

Atakuoja mane dėl papildomų paslaugų pirkimo jau gerus porą mėnesių.
O tai su fotografu susitinki iki pačios ceremonijos? Aš maniau, kad gal viską derini su planuotoja, o fotografą pamatai tik vestuvių dieną.

Užtai galvojau, kad dėl filmavimo ir fotkinimo tartis reikia su planuotoja.
Būkit geros informuokit, kaip ten su tais fotografais.
tai pirmiausiai man nelabai aisku ko tu nori-ar kad pafilmuotu ir pafotkintu su savo atsivezta aparatura, ar norit tiesiog pigiau nusipirkti ju daromas nuotraukas ir filmuka? Jei norit kad su jusu fotiku pafotkintu ar su kamera pafilmuotu, tai vienintele viltis vedybu planuotoja jei sutiks, o jei norit tiesiog pigiau isigyti ju darytas foto ir video, tada belieka tartis kai jau fotkina su paciu fotografu, nes is anksto nelabai ir iseis susitart, nes tiesiog nezinosit kuris fotografas jus fotkins

nors del video tai tiesa sakant nelabai galiu ka ir pasakyt, kada ir su kuo ten reiketu tartis, nes patys nebuvom uzsisake-o va fotografas tai bet kuriuo atveju fotkina, nereik nei uzsisakyt, paskui po visko apsisprendi nori foto ar ne