Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(Puma84 @ 2009 11 17, 08:08)
nepergyvenk, mes irgi penktadieni isskridom, o vyrui kostiuma ir kamera ir visa kita ketvirtadieni pirkom biggrin.gif  jau tas mano vyro darbu pasilikimas paskutinei minutei tai mane zudo ir dabar doh.gif  biggrin.gif

Nu tokius didelius reikalus tai sutvarkę mes, ale visokios nesąmonės liko: ryt visą dieną gražinsiuos, dar šunis išmaudyt reiks, visokių šampūnų ir dušo želių, pamačiau, kad neturiu pakankamai, dar į vaistinę lėkiau, nu žodžiu, tokios smulkmenos visokios, kurios surija daug laiko. doh.gif

Jackau, kaip jau laukiu, kaip noriu šiltai išsidrėbt ir gurkšnot kokteliuką. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 17 lapkričio 2009 - 18:17
Jackau, kaip jau laukiu, kaip noriu šiltai išsidrėbt ir gurkšnot kokteliuką. wub.gif
[/quote]

Dar truputeli pakentek ir greit jau galesi gurksnot kokteiliuka ir zinoma vilktis vestuvine suknute wub.gif Kada ta Jusu didzioji dienele blush2.gif
O lagaminai jau supakuoti?
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 11 17, 20:16)
Nu tokius didelius reikalus tai sutvarkę mes, ale visokios nesąmonės liko: ryt visą dieną gražinsiuos, dar šunis išmaudyt reiks, visokių šampūnų ir dušo želių, pamačiau, kad neturiu pakankamai, dar į vaistinę lėkiau, nu žodžiu, tokios smulkmenos visokios, kurios surija daug laiko. doh.gif

Tai duso zeliu ir sampunu tai nesikrauk-ten viesbuty tikrai neblogi kambariuose mirksiukas.gif beje nezinau ar ten tose priemonese esme, ar tiesiog ten labai minkstas vanduo, nes plaukai ir oda po duso nerealiai atsigaudavo-minksti ir ziauriai svelnus pasidarydavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2009 11 17, 20:40)
Dar truputeli pakentek ir greit jau galesi gurksnot kokteiliuka ir zinoma vilktis vestuvine suknute  wub.gif  Kada ta Jusu didzioji dienele  blush2.gif
O lagaminai jau supakuoti?

24 ceremonija, o čemodanai jau pusiau supakuoti. biggrin.gif

QUOTE(Puma84 @ 2009 11 17, 22:06)
Tai duso zeliu ir sampunu tai nesikrauk-ten viesbuty tikrai neblogi kambariuose mirksiukas.gif  beje nezinau ar ten tose priemonese esme, ar tiesiog ten labai minkstas vanduo, nes plaukai ir oda po duso nerealiai atsigaudavo-minksti ir ziauriai svelnus pasidarydavo thumbup.gif

Eik tu, man netinka bile kokie šampūnai, tai dėl visa ko imu visur savo, man tie viešbutiniai tokie kaip skystas muilas rankoms. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 11 18, 00:40)
Eik tu, man netinka bile kokie šampūnai, tai dėl visa ko imu visur savo, man tie viešbutiniai tokie kaip skystas muilas rankoms. hihihi.gif

Nu siaip as irgi viesbutiniu nenaudoju paprastai, bet ten esantys tai super tiko-ten viesbucio teritorijoje yra spa centras, tai is to spa centro visos priemones ir budavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2009 11 17, 23:40)
24 ceremonija, o čemodanai jau pusiau supakuoti. biggrin.gif

Sveikinu jau beveik susipakavus lagaminus 4u.gif . Sauletu dienu, gaivaus vejalio ir sklandzios ceremonijos ir daug sirduciu wub.gif
Norejau dar paklausti, kaip tu susipakavai vestuvine suknele? Kiek skaitinejau lektuve jie neturi speciolios vietos pakabinimui, tad visas rankinis bagazas turi tilpti i rankinio bagazo ismatavimus, kurie yra ganetinai mazi...
Atsakyti
sakiau savo vyrui jei laikrodi atsuktumem atgal, tai vestuves tikrai daryciau karibuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noneLT @ 2009 11 18, 16:44)
Sveikinu jau beveik susipakavus lagaminus  4u.gif . Sauletu dienu, gaivaus vejalio ir sklandzios ceremonijos  ir daug sirduciu  wub.gif
Norejau dar paklausti, kaip tu susipakavai vestuvine suknele? Kiek skaitinejau lektuve jie neturi speciolios vietos pakabinimui, tad visas rankinis bagazas turi tilpti i rankinio bagazo ismatavimus, kurie yra ganetinai mazi...

Na as bent jau savo tai susigrudau i rankini bagaza, o paskui per kelias dienas issikabejo viesbuty spintoj, dar diena pries issilyginau ir viskas ok gavosi thumbup.gif
Atsakyti
merginos o kur galima butu pamatyti Jusu ispudzius is Karibu?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 18, 16:10)
Na as bent jau savo tai susigrudau i rankini bagaza, o paskui per kelias dienas issikabejo viesbuty spintoj, dar diena pries issilyginau ir viskas ok gavosi thumbup.gif

o tavo suknele gal buvo is shifono ?
Atsakyti
Naje, kaip laukiu Jusu sventes net ir as biggrin.gif jausiuosi lyg buciau irgi :DDDD
lauksim lauksim ispudziu visokiu, kuo daugiu afotkink, visokias pramogas ir t.t. kad butu galima susidaryti kuo tikslesni ivaizdi is keliones.

Cia klause kazkas, tai mes lyg ir taip pat i KOVA orientuojames. bet dar visko gali buti :DDD
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 11 18, 17:53)
Naje, kaip laukiu Jusu sventes net ir as biggrin.gif jausiuosi lyg buciau irgi :DDDD
lauksim lauksim ispudziu visokiu, kuo daugiu afotkink, visokias pramogas ir t.t. kad butu galima susidaryti kuo tikslesni ivaizdi is keliones.

Cia klause kazkas, tai mes lyg ir taip pat i KOVA orientuojames. bet dar visko gali buti :DDD

Čia aš klausiau smile.gif . Pas mus irgi visko dar gali atsitikti, bet tikiuosi,kad nebeteks vestuvių nukelti, nes ir taip jau metams buvome nukėlę schmoll.gif
Aš vis paskaitau įvairias temas, tai man norisi ir lietuviškų vestuvių, ir karibiškų. Gobši aš smile.gif
Atsakyti