Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 4

Perskaičiau karsta.gif

Kas dėl pilnai žodžių netarimo, tai tik jos mergaitės reikalas. Jei vaikas ištaria puikiai žodžius esant reikalui, pergyventi nereikia. Vaikas tai daro dėl savęs, tikrai ne dėl kito. Jam patogu dabar taip, kaip yra. Kaip sako, pasišaipys ir reikalai susitvarkys. Ir kas čia tokio, kad paverks? Nereikia vaikų šiltnamyje auginti. Nereikia už juos spręsti. Jie kuom puikiausiai patys tvarkosi.

Mano mažylė mokykloje buvo nelabai pavyzdinga. Ir ko mes namie nedarem... Baigėsi viskas tuom, kad mokytoja už kitų vaikų kumščiavimą tris karštus su lazdele per minkštąją sudavė nusivedusi i kitą kabinetą. Parneše lapą namo, kuriame parašyta, kad gavo lupti. Guodėsi mažylė, kad skaudėjo ir verkė. Sakiau, neklausysi, ir vėl gausi lupt. Baigėsi tuom, kad vaikai nebesiskundžia ir mokytojai neberaso lapu kasdien, kad mažylė kumščiuojas. sėdi jau kartu su kitais vaikais. Man belieka džiaugtis... o kiek kartu kalbeta buvo, tikrai negelbejo.

Turime tris mažiukus kačiukus namie... ryte radau plikomis galvomis ir be usu ir salia kaciuku guolio paliktos vaikiskos zirklutes... kirpykloj kaciukai pabuvojo. smile.gif Tai mano mažylės darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 02 gruodžio 2009 - 16:03
Sveikos, merginos.
Visai neseniai gavau įpareigojimą peržiūrėti Vaiko globos nuostatų projektą ir reikėtų pateikti pastabas. Man tas dokumentas visiškai nepatiko, nes netgi nerandu jokios loginės sekos jame smile.gif Galvoju, kad gal būtų norinčių irgi paskaityti, o gal galėtume čia kartu apdiskutuoti smile.gif Tik va nežinau, kaip tą dokumentą kažkur įkelti, kad visos galėtų prieiti. Tai jeigu bus norinčiu paskaityti ir galinčiu padėti, lauksiu smile.gif
Atsakyti
*Saule* - o nėra seimo puslapyje projekto? įkeltum nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 12 03, 00:29)
Sveikos, merginos.
Visai neseniai gavau įpareigojimą peržiūrėti Vaiko globos nuostatų projektą ir reikėtų pateikti pastabas. Man tas dokumentas visiškai nepatiko, nes netgi nerandu jokios loginės sekos jame smile.gif Galvoju, kad gal būtų norinčių irgi paskaityti, o gal galėtume čia kartu apdiskutuoti smile.gif Tik va nežinau, kaip tą dokumentą kažkur įkelti, kad visos galėtų prieiti. Tai jeigu bus norinčiu paskaityti ir galinčiu padėti, lauksiu smile.gif

Va čia tai bent, užskaitau! Dabar nebegalėsiu piktdžiugiškai sakyti, kad manęs niekas neatsiklausė rengdamas ar keisdamas šį teisės aktą. Duokš šen tą sūrį...

Tik iš kokio avilio pati būsite, kad Jums pateikia tokius įpareigojimus?
Atsakyti
ar šitas?
http://www.lrs.lt/pl...w...fix=&p_gov=
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2009 12 03, 10:33)

Drįsčiau suabejoti. BENDRIEJI VAIKO TEISIŲ APSAUGOS TARNYBŲ NUOSTATAI ir Vaiko globos nuostatai... nemanau, kad šitas.
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 12 03, 01:29)
Sveikos, merginos.

tiksliai- nuorodą, arba jei labai norisi- nugi atskirą temą atdaryk ir aptarsim.
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2009 12 03, 10:33)

Tikrai ne šitas.
Aš bandžiau rasti Seimo puslapyje, bet jų ten nėra, tikriausiai dar iki Seimo nenuėję. smile.gif

QUOTE(alfija @ 2009 12 03, 12:49)
tiksliai- nuorodą, arba jei labai norisi- nugi atskirą temą atdaryk ir aptarsim.

Tai va, kad neturiu nuorodos, žinau, kad galima kažkaip dokumentą įdėti internete ir tada, kas nori gali žiūrėti. Tik va, kad aš nežinau, kaip tai padaryti smile.gif Gal yra žinančių ir mokančių?
O naujos temos gal ir nereikia, manau, niekas netrukdys ir čia mums padiskutuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vistik @ 2009 12 02, 09:08)
Reikia patarimų. Mano pupa vistiek blogai kalba, laikas eina ir žinokit nežinau ką daryt. Ko dar nepadariau, kad jai padėt.  g.gif 

Pirmiausia reikia nusiraminti mamai smile.gif O po to turiu pasiūlymą bendraujant su ja, kai ji neaiškiai ką pasako, jos perklausti "ką sakei, nesupratau"? (nors pati puikiai supratot). Kad ji pakartotų teisingai.
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 12 03, 14:45)
Tikrai ne šitas.
Aš bandžiau rasti Seimo puslapyje, bet jų ten nėra, tikriausiai dar iki Seimo nenuėję. smile.gif
Tai va, kad neturiu nuorodos, žinau, kad galima kažkaip dokumentą įdėti internete ir tada, kas nori gali žiūrėti. Tik va, kad aš nežinau, kaip tai padaryti smile.gif Gal yra žinančių ir mokančių?
O naujos temos gal ir nereikia, manau, niekas netrukdys ir čia mums padiskutuoti smile.gif

aš nemoku. Gryniausia vėpla šitoj vietoj esu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 12 03, 14:20)
aš nemoku. Gryniausia vėpla šitoj vietoj esu.

Truputį ne į temą smile.gif Alfija, už ką gerbi Valantina? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulė*: 03 gruodžio 2009 - 14:49
Galima įdėti į failų taplyklas. lietuviškos: tokia; šitokia arba dar tokia.užsienietiškos - rapidshare.com, http://www.mediafire.com http://www_4shared_com, http://www.sendspace.com
Atsakyti