Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 4

sveikutės.žiūriu,kad įvairias problemas spendžiat.o va jūs man pasakykit,kaip man spręst mūsų.mano mažesnioji globotinė valgo katinų ir šeškų čipsus.ir jau kiek laiko pas mus yra,neina atpratint.na gal kas ką naujo patarsit smile.gif

o dėl didžiosios tai nerašysiu šiandien.kai visas baigsis tada.tik tiek ,kad jau savaitę gyvenam be Danutės.nežinau kiek ji ten džiaugiasi savo laisve,bet mes visai normaliai gyvenam.ramybė,tvarka.superinė,gera,švelni,net kartais tenka eit ieškot,kur dingo,mažoji globotinė.ogi tiek vargom su nenusėdėjimu vietoj.o dabar tiek randa kuom užsiimt ir džiaugiasi,kad nieks jos nebeskriaudžia.
Atsakyti
Na matai tau gi visi senai rase kad paleistum Danute, gal dabar viskas susitvarkys ir daugiau ji nenores gryzti
Atsakyti
nu gal esi profesionalė. Aš pavyzdžiui, tai kraupstu nuo savo pasitikėjimo savimi, savo jėgomis ir kai pagalvoju-KAIP AŠ VISKĄ IŠTVĖRIAU doh.gif
[/quote]

Iš kur čia galiu būti profesionale ax.gif stengiamės vis gerą nuotaiką palaikyt, prisimint kas ko mokė..... Iš tikro manėm, kad bus sunkiau, taip jau žvėriskai nesiskundžiam smile.gif bet juk vistiek buna tu niuansu.... smile.gif
Atsakyti
o man tai užėjo saviplakos momentas...nes psichologė įžvelgė rimtas problemas ten,kur aš mačiau visai ką kitą...
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 12, 00:05)
o man tai užėjo saviplakos momentas...nes psichologė įžvelgė rimtas problemas ten,kur aš mačiau visai ką kitą...

blink.gif va tai tau. g.gif Žinai, aš stengiausi neanalizuoti labai giliai ir kai tik po kelių metų sužinojau kad mano vaikas turi negalią-lengvą protinį atslikimą, labai apsidžiaugiau kad nežinojau to ankščiau tai aš su juo elgiausi, jį ugdžiau kaip ir eilinį vaiką.P psichologai g.gif tai ir pati labai domėkis, skaitinėk literatūrą galėsi palyginti.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2010 03 11, 21:23)
sveikutės.žiūriu,kad įvairias problemas spendžiat.o va jūs man pasakykit,kaip man spręst mūsų.mano mažesnioji globotinė valgo katinų ir šeškų čipsus.ir jau kiek laiko  pas mus yra,neina atpratint.na gal kas ką naujo patarsit smile.gif

o dėl didžiosios tai nerašysiu šiandien.kai visas baigsis tada.tik tiek ,kad jau savaitę gyvenam be Danutės.nežinau kiek ji ten džiaugiasi savo laisve,bet mes visai normaliai gyvenam.ramybė,tvarka.superinė,gera,švelni,net kartais tenka eit ieškot,kur dingo,mažoji globotinė.ogi tiek vargom su nenusėdėjimu vietoj.o dabar tiek randa kuom užsiimt ir džiaugiasi,kad nieks jos nebeskriaudžia.

nieko nedarykit, tegu valgo. Ne ji pirma, ne ji paskutine. Atpras savaime. Matyt kazkokiu medziagu truksta. Aisku, jei daug suvalgo- tada brangoka. Ten gi nieko nuodingo nera, vitaminai, mineralai. Zinau vaiku, kurie tai valgo. Sunaus pora klasioku pvz. nesiokasi kisenese capio suniukisko prisipyle ir valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 03 12, 21:45)
nieko nedarykit, tegu valgo. Ne ji pirma, ne ji paskutine. Atpras savaime. Matyt kazkokiu medziagu truksta. Aisku, jei daug suvalgo- tada brangoka. Ten gi nieko nuodingo nera, vitaminai, mineralai. Zinau vaiku, kurie tai valgo. Sunaus pora klasioku pvz. nesiokasi kisenese capio suniukisko prisipyle ir valgo smile.gif

aisku kad ir brangoka.bet svarbiausia,kad ji atsisako normalaus maisto.vakar prigasdinau skrandziu plovimais,klizmom,storom kisamom zarnom,kad pagaminti cipsai is ziurkiu.nu nebezinau ka daryt.as dar vyrui sakau nelisk tu prie vaiko,gal valgyt nenori.bet vyras perkando greit.tik isejo didzioji,prasidejo normalaus maisto nevalgymas arba vos po truputi.mat didzioji vos pamacius skusdavo.tai dabar neber kas pastukalintu,tai ir ryja smile.gif
Atsakyti
doh.gif ne nu tie vaikai. Juk tame maiste vistiek konservantų pridėta visokių. Man tai maitinimosi , valgymo sutrikimai tai susijęs su psichologinėm problemom. Tik aišku teks atsakymą atrasti pačiai. O gal tu velute duok jai vieną kartą normaliai pavalgyti kad apsivemtų, gal ir skrandį plaut reikėtų? g.gif tai dabar kažkoks žaidimas gaunasi-aš valgysiu, tu mene gaudysi, kalbėsi apie tai, barsi tai yra ji taip užsitikrina dėmesį, rūpestį. Arba griežtai- nekreipt dėmesio.
Atsakyti
CIA KAZKAS PRIES PORA METU RASE APIE SES PROBLEMAS IR prisinmenu rase kad amerikoje daug kas susiduria su tokiom ivaikintu vaiku problemom ten net atskiri saitai sei problemai sukurti. jei moki tu ar vyras angliskai pabadykite paieskoti angliskai.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2010 03 14, 20:10)
CIA KAZKAS PRIES PORA METU RASE APIE SES PROBLEMAS IR prisinmenu rase kad amerikoje daug kas susiduria su tokiom ivaikintu vaiku problemom ten net atskiri saitai sei problemai sukurti. jei moki tu ar vyras angliskai pabadykite paieskoti angliskai.

Ačiū.tikri įėjau į angliškus saitus,tikrai yra rašoma.lekiu skaityt.

dar noriu pasipasakot,kaip mazoji globotinė Monikutė mus stebina.įsivaizduojat.atsikeliam ryte,o ji virtuvėje krapštosi.nulipu vos šokas neištiko,gerąja prasme.plauna ji iš indaplovės išsiėmus stalo įrankius ir kelis puodukus.sako:
-pažiūrėjau,kad dar lėkščių yra,o įrankių ir puodukų ne.o indaplovė dar neužpildyta lėkštėmis.tai kadangi dar neleisim plaut,tai praploviau truputį,kad turėtume puodukų ir įrankių.
dieve mano,pagalvojau.ir žinokit nu atsiskleidė vaikas visai kitomis spalvomis.arba ji buvo tiek užgožta Danutės arba aš jau nieko nebesuprantu.na sakyčiau nori įtikti,na bet ,kad nelabai jai to ir reikia.visad atrodo stenėdavo ko paprašytum,o dabar net neprašius viską padaro.kadangi pas mus silpna elektra soduose,tai negalima vienu metu jungti daug buitinės technikos.tai aš sujungiau indaplovę ir skalbyklę ir išėjau į viršų.na man pasirodė,kad srovė gera,tai ir įjungiau.nusileido vyras,išjungė skalbyklę,dar pabambėjo. smile.gif ir ką jūs galvojat,po kiek laiko išeinam iš savo kambario.skalbiniai džiūsta jau sukabinti.mat išsiplovė indai,Monika įjungė skalbyklę išskalbė,sudžiovė.
negi vieno vaiko išėjimas,šitaip gali pakeist kitą g.gif na atrodo,kad ji pas mus augo nuo mažens ir tikrai rūpinasi savo namais ir jaučiasi,kaip namuose.
Atsakyti
ale skaitau apie tuos maistus gyvunu ir zvengiu.kazkokia moteriske vyrui vakarienei paruose is kaciu slapio maistelio.tas suvalge ir ji pasake ,veme vargselis:D ,daugiau jis nieko nebevalgo ka ji pagamina lotuliukas.gif

o del vaiku valgymo tai raso kad blogiausia gali suskausti pilva ar pradet pykint,vems vaikas.

bet dar galvoju maistas maistui nelygus
Atsakyti
Turėjau patirties ir aš su tuo šunų maistu. biggrin.gif Kai parsivežėm savo mažiukę, gal po kokio mėn. žiūriu, kad kemša kažką, pasižiūriu pilna burna ,,kažko'' pasižiūri pilnos saujos šunų maisto. Nu man šokas biggrin.gif kažkaip pabart pradėjau, paskui taip dingt į galvą, kad ji visai nesupranta, kad čia šunų maistas, nu gražus spalvingas pakelis su šuniuku, tai tuo metu kažkaip greit sužaidžiau jos jausmais, kadangi ji labai myli visus gyvūnus, ir ypač tą dičkį mūsų šunį , kuris buvo vienodo ugio su ja ir ją lyžteldavo praeidamas,ji žaidžia kieme , o jis tik prie jos guli atrodo lyg saugotų, tai pasisodinau ir sakau, kad ten šuniuko maistas ir jis labai pyksta, kai kažkas jį ima, jis neduoda niekam jo, nes liks alkanas, nes tu suvalgysi jo maistą, jam bus labai blogai ir jis verks. Na tipo , kad jai gaila jo pasidarytų, kad jei valgys tai nuskriaus jį labai. Ir nuo tos dienos niekada nvalgė, nes gi labai gaila šums buvo jai -liks be maisto. biggrin.gif
Atsakyti