QUOTE(ZAIKA2 @ 2010 03 14, 20:10)
CIA KAZKAS PRIES PORA METU RASE APIE SES PROBLEMAS IR prisinmenu rase kad amerikoje daug kas susiduria su tokiom ivaikintu vaiku problemom ten net atskiri saitai sei problemai sukurti. jei moki tu ar vyras angliskai pabadykite paieskoti angliskai.
Ačiū.tikri įėjau į angliškus saitus,tikrai yra rašoma.lekiu skaityt.
dar noriu pasipasakot,kaip mazoji globotinė Monikutė mus stebina.įsivaizduojat.atsikeliam ryte,o ji virtuvėje krapštosi.nulipu vos šokas neištiko,gerąja prasme.plauna ji iš indaplovės išsiėmus stalo įrankius ir kelis puodukus.sako:
-pažiūrėjau,kad dar lėkščių yra,o įrankių ir puodukų ne.o indaplovė dar neužpildyta lėkštėmis.tai kadangi dar neleisim plaut,tai praploviau truputį,kad turėtume puodukų ir įrankių.
dieve mano,pagalvojau.ir žinokit nu atsiskleidė vaikas visai kitomis spalvomis.arba ji buvo tiek užgožta Danutės arba aš jau nieko nebesuprantu.na sakyčiau nori įtikti,na bet ,kad nelabai jai to ir reikia.visad atrodo stenėdavo ko paprašytum,o dabar net neprašius viską padaro.kadangi pas mus silpna elektra soduose,tai negalima vienu metu jungti daug buitinės technikos.tai aš sujungiau indaplovę ir skalbyklę ir išėjau į viršų.na man pasirodė,kad srovė gera,tai ir įjungiau.nusileido vyras,išjungė skalbyklę,dar pabambėjo.

ir ką jūs galvojat,po kiek laiko išeinam iš savo kambario.skalbiniai džiūsta jau sukabinti.mat išsiplovė indai,Monika įjungė skalbyklę išskalbė,sudžiovė.
negi vieno vaiko išėjimas,šitaip gali pakeist kitą

na atrodo,kad ji pas mus augo nuo mažens ir tikrai rūpinasi savo namais ir jaučiasi,kaip namuose.