QUOTE(Juknele @ 2010 05 10, 22:31)
Drauge sako, kad taip negerai. Kad pririsu ja prie sios zemes, neleidziu iseiti. Nezinau. Ir niekas negali patarti.
Pritariu Alan, tokios šnekos gryni niekai - visų pirma tavo mama dar niekur nesiruošia eiti. Apie trukdymą išeiti galima būtų šnekėti, kai žmogus merdėja, o artimieji garsiai rauda ir raunasi plaukus stovėdami šalia, vietoj to, kad pabūtų kartu, pasimelstų ir palydėtų. Tavo atveju bet koks pašnekesys, net nepaisant žodžių reikšmės, yra bendravimas, patvirtinimas, kad esi šalia, kartu, kad mama tau svarbi - argi ne šito mes kiekvienas norėtume?
QUOTE(Awita @ 2010 05 10, 22:41)
Kai privedam prie lango rodau kas žydi, kas ne, kaip žolė auga, o ji sako man visiškai neįdomu, nenoriu net žiūrėt 

Mane tokie momentai irgi labai glumindavo, kai anksčiau taip džiaugęsis, dabar žmogus visai nereaguoja į mėgstamus dalykus. Taip norėtųsi, kad senoliai matytų, jaustų ir gražius dalykus, kol dar turi tokią galimybę, kol akys mato. Mano mamytė visą gyvenimą buvo gamtos mylėtoja, o prieš mirtį nebenorėdavo vargt rengiama, kad galėtų truputį pabūt kieme. Taip ir neradau atsakymo - reikėjo daryt spaudimą ar ne