Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(pudra @ 2009 10 29, 11:04)
Labai gražus meškis, dragonfly*. Pamačiau nuotraukas ir dar neperskaičius supratau, kad čia tavo  biggrin.gif . Iš tikrųjų, kailiukas labai mielas ir malonus rankoms atrodo, o tie raudoni akcentai mūsų pokalbių pasekoje kaip graži užuomina į Kalėdas. Labai patiko  4u.gif .

Dėl prizo tai labai graži idėja. Norėjau kažkam panašiam prikalbint MB, bet šaunu, kad pralenkei  mirksiukas.gif . Manau, kad būtų šaunus prizas visoms, nedrįstančioms fotografuotis, kad supratų, kad nei fotografas, nei kamera nesikandžioja  mirksiukas.gif .

Na jei nemegsta meistrė fotografuotis tai gal norėtų savo kūrinėlio ar kelių fotosesijos? Manau kiekvienai meistrei praverčia kokybiškos nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 29, 11:13)
Na jei nemegsta meistrė fotografuotis tai gal norėtų savo kūrinėlio ar kelių fotosesijos? Manau kiekvienai meistrei praverčia kokybiškos nuotraukos  smile.gif

bet ši dovanėlė kaip suprantu, tik gyvenančiom Vilniuje, ar galinčiom į jį atvažiuoti?

prapieste drąsiau, tikrai ne tu viena bijai ir man keliukai dreba. Siūsim dėl savęs, o konkursas tik pramoga, smagu sudalyvaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 29, 12:18)
bet ši dovanėlė kaip suprantu, tik gyvenančiom Vilniuje, ar galinčiom į jį atvažiuoti?

prapieste drąsiau, tikrai ne tu viena bijai ir man keliukai dreba. Siūsim dėl savęs, o konkursas tik pramoga, smagu sudalyvaut  4u.gif

Drąsiau, drambly, drąsiau, drambly lotuliukas.gif Mergaitės, tikrai nedrebinkit kinkučių:
1. Labai pasistengus galima sukurti kokį nori grožį.
2. Matėt, kiek bus nominacijų, tai galima taikyti į bent vieną iš jų sužaidžiant pvz aksesuarais, kruopštumu, netikėtumu.
3. Nežinau kas trečia, bet dalyvauti konkurse būtina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na tada rasykit ir mane. Aciu uz palaikyma ir Zhuvycia labiausiai padejo apsispresti ta trecia salyga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 29 spalio 2009 - 11:30
Tai aš čia prapieste drasinu biggrin.gif , o man tas drebuliukas patinka, įneša spalvų į gyvenimą.Pati labai stengsiuos spėt pasiūt meškutį bigsmile.gif
Atsakyti
Dragonfly, zavingas tavo meskutis.
As tavuju meskiu fane nuo pat pirmojo, kai pamaciau blush2.gif biggrin.gif Na, man labai prie dusios ju galvytes ir snukuciai... Kazkaip jie mane paperka... wub.gif

Prapieste, nebijok, merginos cia geros ir draugiskos... 4u.gif
Man irgi baisu, bet ne todel, kad meskis konkursui, bet kad visiskai savimi nenusivilciau, jei vel meskis nelabai i meski gausis panasus... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 10 29, 12:28)
Dragonfly, zavingas tavo meskutis.
As tavuju meskiu fane nuo pat pirmojo, kai pamaciau  blush2.gif  biggrin.gif Na, man labai prie dusios ju galvytes ir snukuciai... Kazkaip jie mane paperka... wub.gif

Prapieste, nebijok, merginos cia geros ir draugiskos... 4u.gif
Man irgi baisu, bet ne todel, kad meskis konkursui, bet kad visiskai savimi nenusivilciau, jei vel meskis nelabai i meski gausis panasus...  lotuliukas.gif

Ziurbuti, Pauksciuk aciu uz padrasinimus, gal teikiam nominacija labiausiai bijojusios kurejos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kalbant apie nominacijas bigsmile.gif o jei dar viena už gražiausią nosytę bigsmile.gif bigsmile.gif , juk tai vos nepagrindinė įvaizdžio dalis , kąąą?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 29, 12:38)
kalbant apie nominacijas  bigsmile.gif  o jei dar viena už gražiausią nosytę  bigsmile.gif  bigsmile.gif , juk tai vos nepagrindinė  įvaizdžio dalis , kąąą?

Jooo, čia tai gera būtų nominacija, aš tai į krūmus iškarto blush2.gif Aš nutariau nosyčių daugiau nebesiuvinėti, po 10-to karto pamačiau, kad nesugebėsiu schmoll.gif Nuo šiol nosytes visasda velsiu, o tai - chaltūra, nominacija jokio nepriklausytų schmoll.gif
Bet nominacija puiki, labai garbinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 10 29, 11:35)
Ziurbuti, Pauksciuk aciu uz padrasinimus, gal teikiam nominacija labiausiai bijojusios kurejos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš galėčiau pretenduot lotuliukas.gif
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 29, 11:56)
Jooo, čia tai gera būtų nominacija, aš tai į krūmus iškarto  blush2.gif Aš nutariau nosyčių daugiau nebesiuvinėti, po 10-to karto pamačiau, kad nesugebėsiu  schmoll.gif Nuo šiol nosytes visasda velsiu, o tai - chaltūra, nominacija jokio nepriklausytų  schmoll.gif
Bet nominacija puiki, labai garbinga  4u.gif

aha tikrai, kas moka nosį tai vadinasi moka daug , jei ne viską blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Patikslinu nominacijas:

1. Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis (prizą šiai nominacijai skiriu - laimėtoją lems SM balsavimas)
2. Įdomiausi aksesuarai (prizą skiria Zhuvycia - SM balsavimas)
3. Kruopščiausiai pasiūtąs (paukščiuko prizas - SM balsavimas)
4. "Ornamentų" simpatijų prizas (už šį prizą atsakinga Arbatelė galima sakyti, kad asmeninė Ornamentų kolektyvo nominacija)
5. Nuoširdžiausias meškiukas arba jo draugas (kaip prizą pudra skiria Pudros "virėjo" kepurę - asmeninė nominacija )
6. LT sauleles vaiko simpatijų prizas (kas skiria prizą ir taip aišku - asmeninė nominacija)
7. Naktibaldos paguodos prizas (asmeninė nominacija, bet ją lems SM balsavimas)
8. "Smagaus laiko simpatijų prizas" (dragonfly ir jos vyro asmeninė nominacija)
9. Netikėtas sprendimas
10. Meistro darbas.

QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 29, 11:32)
user posted image

...kilo idėja prizui - meškio fotosesijai. Ar patiktų / būtų naudingas Jums toks prizas?

dragonfly*, superinis meškiukas ir fantastiškas prizas thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(prapieste @ 2009 10 29, 12:11)
prapieste, as niekaip neapsisprendziu ar dalyvauti konkurse. ..

prapieste, privalai dalyvauti - tiek kailiuku turi mirksiukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 29, 12:38)
kalbant apie nominacijas  bigsmile.gif  o jei dar viena už gražiausią nosytę  bigsmile.gif  bigsmile.gif , juk tai vos nepagrindinė  įvaizdžio dalis , kąąą?

paukščiuk, tada turi būti griežta sąlyga konkursiniam meškiukams - būtent siuvinėta nosytė g.gif Manau, sunku būtų tokia nominaciją paskelbt biggrin.gif

Naktibalda, ar teisingai supratau, kad tavo paguodos prizą lems balsavimas, bet gi tu pati nuspręsi kam atiduosi prizą (tam, kas negais jokio kito prizo ar ne?) Nes jei SM turės balsuoti, tai už ką? Už patį nepavykusi meškiuką? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 29 spalio 2009 - 12:34
QUOTE(Im-bear @ 2009 10 29, 13:28)
Naktibalda, ar teisingai supratau, kad tavo paguodos prizą lems balsavimas, bet gi tu pati nuspręsi kam atiduosi prizą (tam, kas negais jokio kito prizo ar ne?) Nes jei SM turės balsuoti, tai už ką? Už patį nepavykusi meškiuką?  lotuliukas.gif

Tiksliau, čia lems ne SM balsavimas, o SM NEBALSAVIMAS biggrin.gif (Ta, už kurią bus mažiausiai balsuota ir gaus nominaciją)
Atsakyti