Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

doh.gif eik tu sau, kaip ir parvezt tiek reikes. Nu taip nepatogu apkraut, bet taip norisi tu knygu... blush2.gif
Papildyta:
Nu, merginos, pasistenget clap_1.gif Turesim beveik dvigubai daugiau meskiuku nei paciu konkursanciu bigsmile.gif Jau kaip nekantru, tai ne tas zodis tongue.gif O man baisulingai sunku su vardu doh.gif Zinau, koks jo charakteris, ale niekaip nerandu vardo atitikmens.Tikiuosi, kad nukris kokia uzuomina man ant galvos hihihi.gif
Atsakyti
karsta.gif karsta.gif knygos jau pas mane ploja.gif
Atsakyti
Ar vyras nekeiksnojo musu visu unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
ar ausys svilo hihihi.gif hihihi.gif ? Jei ką, tai konkretus adresatas keiksmams aš irnesakyk.gif , kitų tai nepažįsta hihihi.gif ...
Atsakyti
ar ausys svilo ?

man ausys nesvilo, bet vis galvojau, kad mano vyras nepyktu(nes as jau beviltiska bigsmile.gif, o ant tokiu nepykstama blush2.gif ), bet mano pav. brolis dar ir kaip keiktusi ax.gif , taciau butinai parveztu- ir viskas is meiles man, o LT saulele negalima nemyleti, juk ji tokia gera ir manau ne vien tik mums, todel jos vyras ir vargo, labai aciu jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 12 05, 18:22)
dar ir kaip keiktusi

vaikas vakare mane pralinksmino apie keiksmus apšvietęs biggrin.gif , kada aš keikiuosi biggrin.gif ... Ištraukiau aš jam šįvakar eglutę, jis pats sugalvojo greitai nupiešt žaisliukus, pravėriau siūlus, kabina ir sako: kaip gerai, kad padariau žaisliukų, o tai kabintum iš parduotuvės, dar pritrūktum ir norėtum keiktis, bet va negalėsi biggrin.gif , gi tavo vaikas jau padarė žaislų, nepritrūksi... lotuliukas.gif Tai klausiu, ar aš keikiuos g.gif ir kada, tai pasakė, kad jei ko nors pritrūkstu ir man tenka eit į parduotuvę, tada aš pikta būnu ir keikiuos biggrin.gif doh.gif ... Žinosiu dabar hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 05, 19:02)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet kaip fainiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilka: 06 gruodžio 2009 - 02:08
Valio!!! Dabat lauksim savo pesonalinio Kaledu Senio (LT sauleles) atvykstancios i Vilniu thumbup.gif

O as vakar pabaigiau ir antra konkursanta wub.gif Siandien patonosiu trupuciuka ir lauksiu saules fotografavimui rolleyes.gif

Merginos, nesikuklinkit, siuskit greiciau savo zveriukus! Jau labai nekantrauju pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu nesikuklintume, bet ir tave ,Im-bear, reikia truputi uz usu patampyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kol kas, Im-bear, tau galiu atsiusti tik sukirptas dalis blush2.gif Jei tokia meškio pateikimo forma tenkina, tai galiu siųsti nors ir dabar... lotuliukas.gif
Na, nesu aš tokia pareiginga, padarau viską tik paskutinę minutę ir tai dar vienos nakties pritrūksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 06 gruodžio 2009 - 14:15
Aš jau vakar pabaigiau savo herojų, tik reikia laukti saulės ir įkvėpimo fotografuoti. Nuotrauką planuoju paskutinę dieną siųsti biggrin.gif
Atsakyti
Sugalvojau meškučiui vardą clap.gif assa.gif flirt.gif
Atsakyti