Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

O as bandziau siandien nufotkinti savo dalyvi doh.gif Esu pikta visa diena. Vieni seseliai, nieko nesimato. Nors sniegas "sviecia" pro langa. bet be saules nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
nusiunčiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Im-bear As noriu katalogo ir kalendoriaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 14 gruodžio 2009 - 16:34
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 14, 16:23)
Im-bear - tu apie katalogą ar apie tigrinį kalendorių rašai? Kažkada minėjai, kad jame bus ir tavo drambliukės nutrauka. Jei apie kalendorių, tai ir aš noriu , prirašyk ir mane  mirksiukas.gif  O jei apie katalogą, tai trumpai parašyk-kas čia per daiktas ?

Ievuschka, argi tu neturi praeitu metu Vahtanov galerijos katalogo? g.gif As turiu toki geltona, ten yra labai graziu leliu ir meskiuku nuotrauku, kuriuos dalyvavo sios galerijos parodose. Niu ikvepimui labai geras daiktas ax.gif Siame naujame kataloge yra net du mano maziukai minikai kaciuke Miaura ir zuikute Zoja )))

QUOTE(deimushka @ 2009 12 14, 16:30)
Issiunciau nuotraukas  blush2.gif  Bet ko tai ilgai neissisiunte, Im-bear, jei gavai parasyk, jei nesunku...  ax.gif

deimushka, gavau mirksiukas.gif

QUOTE(jurginelis @ 2009 12 14, 16:30)
O as bandziau siandien nufotkinti savo dalyvi doh.gif Esu pikta visa diena. Vieni seseliai, nieko nesimato. Nors sniegas "sviecia" pro langa. bet be saules nieko gero schmoll.gif

jurgineli, ot ir as saulutes vis laukiu rolleyes.gif

QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 14, 17:07)
nusiunčiau blush-anim-cl.gif

mrs Shirley, atsakiau i maila mirksiukas.gif

QUOTE(prapieste @ 2009 12 14, 17:33)
Im-bear As noriu katalogo ir kalendoriaus

prapieste, del kalendoriaus kolkas neaisku, bet del katalogo irasiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 14, 16:54)
mrs Shirley, atsakiau i maila  mirksiukas.gif

pioneer.gif padaryta flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 14, 16:20)
Arbatelei diziausi sveikinimai tapus mociute  4u.gif  ir del tokios svarios priezasties, aisku, leidziu nuotraukas atsiusti pacia paskutine diena 16 iki kokios 18 valandos (svarbiausia, kad jos butu sutvarkytos iki reikiamo dydzio  biggrin.gif ). Noriu 24 valanda jau paleisti balsavima  ax.gif

Ai, tai mano staigus sutrizniojimas, kad "iki 15 d." reiškia kad 15 dieną jau nebegalima siųst yra be reikalo? blush2.gif
Liko dar baigiamieji štrichai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 12 14, 20:47)
Ai, tai mano staigus sutrizniojimas, kad "iki 15 d." reiškia kad 15 dieną jau nebegalima  siųst yra be reikalo?  blush2.gif
Liko dar baigiamieji štrichai  cool.gif

žostautė, galima siusti visa 15 diena iki vakaro biggrin.gif Ir tik Arbatelei leista atsiusti 16 diena, nes turi labai svarbia priezasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 14, 20:56)
žostautė, galima siusti visa 15 diena iki vakaro  biggrin.gif  Ir tik Arbatelei leista atsiusti 16 diena, nes turi labai svarbia priezasti  rolleyes.gif

Palengvėjo smile.gif
Aha, laikom čiūrikus už Arbatėlės priežastį smile.gif
Atsakyti
O jeigu as dabar fotografuosiu prie dirbtinio apsvietimo ar bus gerai nes netikiu kad rytoj bus saule, ogal geriau diena, kad ir saules nera?
Atsakyti
As noreciau irgi katalogo blush2.gif
Atsakyti
Merginos, panašu, jog aš vis tiek nebespėsiu (na nebent trečiadienį laisvą pasiimčiau hihihi.gif).
Taigi, nelaukite manęs. Pabaigsiu vis tiek parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 12 14, 21:39)
Palengvėjo smile.gif
Aha, laikom čiūrikus už Arbatėlės priežastį smile.gif

Oi na ir žioplė doh.gif , nebereikia jau čiūrikų laikyt, sveikint reikia 4u.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti