Jei kalbesim tik apie darbo kruopstuma ar patinka/nepatinka, tai tada visu sansai lygus. Bet va jei meistro darbas (aksesuarai, nosis, akys, proporcijos, israiska, etc), tai mums dar mokytis ir mokytis
Oooo, tai jau prizams čia žinote, fantazijos pritrūkti neturėtų - bet koks rankdarbių rinkinukas, ar medžiaga kokia rankdarbiams (siūlai, adatos, žirklės... oooooi, kiek visko daug), diiiidelis šokoladas (Im-bear čia laaabai gerai pastebėjo apie šokoladą), šnypštukai į vonią kvepiantys, aliejukai kokie kvepintys, nu, žodž
Aišku, kadangi konkursas rankdarbinis ir dar meškiukinis, būtų liuks, jei prizas būtų kažkiek susijęs su nominacija, bet jei ne, tai visai tada manau, visos džiaugsis kad ir dekupuota kokia degtukų dėžute
O žiūrėkit, čia pergyvenat, kad susipainiosim tarp nominacijų. Tai, manau, SM balsuoti paliekam tikrai nedaugiau 5, o jau visos kitos, kurios norės skirti savo priziukus asmeniškai tai jau gi nesusipainios, kad ir 20 jų bus, kaip manot?

O žiūrėkit, čia pergyvenat, kad susipainiosim tarp nominacijų. Tai, manau, SM balsuoti paliekam tikrai nedaugiau 5, o jau visos kitos, kurios norės skirti savo priziukus asmeniškai tai jau gi nesusipainios, kad ir 20 jų bus, kaip manot?
Mergaites, siulau SM tautos balsavimui palikti trys pirmas nominacijas (kad nesusipainiotų žmonės), o visos kitos lai bus asmeninės nominacijos ))))
pudra, tegul dėl prizo Už geriausią pateikimą nusprendžia tavo Marijus kaip profesionalas, o tu kaip asistentė prisidesi su savo prizu
paukščiuk, kadangi esi labai kruopšti, gali asmeniškai nuspręsti koks darbelis bus kruopščiausias
liepsnike, tada ir tavo prizas bus skirtas asmeniškai
pudra, tegul dėl prizo Už geriausią pateikimą nusprendžia tavo Marijus kaip profesionalas, o tu kaip asistentė prisidesi su savo prizu

paukščiuk, kadangi esi labai kruopšti, gali asmeniškai nuspręsti koks darbelis bus kruopščiausias

liepsnike, tada ir tavo prizas bus skirtas asmeniškai

Manau, jei kiekvienai nominacijai nereiks rinkti po tris vietas, niekas nieko nesupainios. Beje, juk nebutina uz visas nominacijas visiems balsuoti, manau 
Gerai, kai bus visi meskiai, tada ir ziuresim, kam ta knyga padovanot

Gerai, kai bus visi meskiai, tada ir ziuresim, kam ta knyga padovanot

QUOTE(liepsnike @ 2009 10 29, 16:29)
Kaip norėčiau tos knygos

Tik sukonkretink nominaciją-čia tavo nuomone pats pačiausias meškiukas ar SM ?Čia turi omeny- nominaciją Meistro darbas?
QUOTE(Im-bear @ 2009 10 29, 16:31)
Ale kaip tu čia mintis skaitai?

Taip ir galvojau-jei spėsiu-nuvelsiu svogūnėlį, jei ne-bus veltas papuošalas pasirinktinai iš trijų esamų

QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 29, 17:36)
Im- bear ir iš kur tas kuklumas?????
paukščiuk, taigi man Zhuvycia pasakė kuo mažiau stengtis šį kartą

QUOTE(liepsnike @ 2009 10 29, 17:39)
Jei kalbesim tik apie darbo kruopstuma ar patinka/nepatinka, tai tada visu sansai lygus. Bet va jei meistro darbas (aksesuarai, nosis, akys, proporcijos, israiska, etc), tai mums dar mokytis ir mokytis
liepsnike,

Siaube, nespėju parašyt, jau dar 5 postai nauji atsiranda.
Aš tai manau, daugiau jau nominacijų naujų nebegalvokim, o paliekam tautiškam balsavimui šias:
1. Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis
2. Įdomiausi aksesuarai
3. Netikėtas sprendimas
4. Kruopščiausiai pasiūtąs
Čia aš pagal paskutinįjį sąrašą. O visos kitos - prizų steigėjų nuožiūra.
Aš tai manau, daugiau jau nominacijų naujų nebegalvokim, o paliekam tautiškam balsavimui šias:
1. Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis
2. Įdomiausi aksesuarai
3. Netikėtas sprendimas
4. Kruopščiausiai pasiūtąs
Čia aš pagal paskutinįjį sąrašą. O visos kitos - prizų steigėjų nuožiūra.
QUOTE(ievuschka @ 2009 10 29, 17:44)
Ale kaip tu čia mintis skaitai?

as nenoriu galvoti ir skelbti nominacijos. Tiesiog pasiuliau priza nominacijai be prizo. Bet jei ji naikinama, tai kas ji gaus nuspresiu po visu meskiu parado

aš pasižiūrėjau kokie prizai, tai gal mano per kuklus bus tokiai garbingai nominacijai

Prizai nebuna per kuklus ar per mazi. Jie yra Prizai 
O gal paliekam dar viena nominacija - labiausiai patinkantis? Juk toks nebutinai pats Kalediskiausias? Arba cia liks mano asmeniniu simpatiju nominacija

O gal paliekam dar viena nominacija - labiausiai patinkantis? Juk toks nebutinai pats Kalediskiausias? Arba cia liks mano asmeniniu simpatiju nominacija

QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 29, 11:32)
Labas rytas
pristatau naują savo meškiuką. Vardas KIPIS, siūtas iš nuostabaus medvilninio kailiuko, man net labiau už mocherą patiko

pristatau naują savo meškiuką. Vardas KIPIS, siūtas iš nuostabaus medvilninio kailiuko, man net labiau už mocherą patiko

Dragonfly*, na jau toks grazuolis tas tavo KIPIS. Stilingas ir elegantiskas

Jeigu lesite, ir jeigu jums pasirodys priimtina noreciau ir as prie priziuku prisideti. Pagrindiniu nominaciju laimetojus ir musu pagrindine ikvepeja noreciau pasikviesti i vakarone - rankdarbiu kursiukus. Temas galiu pasiulyti kelias - frivolite, naturalaus muilo gamyba, tapyba ant silko, segiu arba jeigu turesit daugiau noru - moku ir daugiau visko. Tegu prizininkes apsisprendzia. O visoms dalyvavusiom noreciau po maziuka dovanele itekti - paskatinima tolimesei kurybai. O tai butu... gabaliukas naturalaus puikiai kvepiancio muiliuko. Ar butu idomus toks prizas, kaip manot?