Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

vis neapsisprendziau ar su ar be gimdyt g.gif Aciu, mergaites,m padejot apsisprest. Siaip visada maniau, kad jei galima nekentet, tai kam kentet mirksiukas.gif
Atsakyti
na man po gimdymo skaudėjo nugarą, bet nemanau kd nuo epdirūno, kadangi kai pagimdžiau visas svoris nukrito ir dar mažia svėriau nei prieš gidymą tai net išsities negalėjau kaip perlaušta vaikščiojau, bet po kelių savaičių praėjo, o dar ir vaikutis gimė ne iš lengvūjų tai nežinia ar čia epūras galėji nulemt tą nugaros skausmą g.gif
Atsakyti
na o man nugara skauda iki siol tik nezinau ar nuo epiduro ar nuo vaiko nesiojimo g.gif
Atsakyti
Laba, na ir as ruosiausi gimdyti be epiduro. Taciau pats gydytojas, po septyniu valandu saremiu, kai jokia veikla nevyko, net skatinant, pasiule darytis epidura. Ir tik tam, kad paciam stumimui jegu uztekciau. Na ir pasidariau. Akys kelioms valandoms nusvito, taip buvo gera pamatyti sauleteki ir laukti savo mergytes wub.gif Na epiduro poveikis pasibaige tada, kai jau reikejo stumti ir smoge skausmas visu pajegumu doh.gif Net keiktis vos nepradejau, kaip skaudejo blush-anim-cl.gif. Taciau viskas iskenciama ir kompensuojama to klyksmo, kuris po to pasigirdo wub.gif
Bet cia izanga. Dabar po gimdymo praejo nepilni du metai. Pavasari nugara buvo surakines skausmas. Padejo ketanovos tablete. Vasaros pradzioje padejo jau tik leidziami vaistai. O paskutinis smugis nugaron buvo suduotas pries tris savaites. Vaiksciojau su maze lauke, ji eme begti nuo manes tvenkinio link, as vytis. Ir...susmukau is skausmo nugaroje. Vaikas lekia link vandens, rekiu jai, nestoja, o as klupau keturpescia ir nepajudu, nes skauda ziauriai. Gerai, kad buvo salia zmoniu, padejo doh.gif (pagavo vaika, nunese iki masinos, pasodino keduten, as siaip ne taip ilipau vairuoti).
Nuejau pas gydytoja, gavau vaistu kursa ir diagnoze - stuburo isvarza. Faktas, kad ne tik epiduras sia diagnoze issauke, prisidejo ir vaikucio kilnojimas. Bet...anesteziologe pries epidura ispejo, kad nugara gali "atkabinti". Tai man tie zodziai dabar ir skamba ausyse doh.gif Kaltinu ji labiausiai. Nors aisku, tai tiesiog geras pykcio isliejimo objektas biggrin.gif Taciau verta susimastyti, ar epiduras toks jau ir nekaltas.
Atsakyti
Gimdziau be jokiu vaistu, jau beveik menuo po gimdymo, o nugara vis dar skauda, tiksliau ne nugara, o klubai, bet is vienos puses tiktai verysad.gif kartais negaliu normaliai pasisukti guledama, ar paeiti... Jei per gimdyma buciau gavusi epidura, tikrai kaltinciau ji... smile.gif o dabar nezinau ka ir galvot, nes gimdymas buvo labai lengvas ( ir nestumas irgi) ax.gif
Atsakyti
man nugara gera pusmeti ziauriai skaudejo, ypac, kai reikedavo atsitiesti po kokio pasilenkimo. atrodo, kunas net sustingsta... doh.gif Bet dabar jau to beveik nebera, liko tik koks desimtadalis viso to. tik vat, pastebejau atsilenkimu i sonus, kai reikia lenktis pvz su desine alkune prie kairio kelio, padaryti be sansu... skausmas doh.gif Tai darau tuos iprastinius... blush2.gif
Atsakyti
Man po pirmo epidūro skaudėjo kojų pirštai ir kelio sąnariai koki pusmetį, poto praėjo. Bet kojų nykščiai buvo kaip užtirpę gal 2 metus. Taip ir sako anesteziologai, kad kol vaistai išsivaikšto praeina 2 metai. Tai ir būna kitoms komplikacijos vienokios ar kitokios verysad.gif
Atsakyti
aciu uz dar didesni apsisprendima daryti epidura nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
As ir gimdziau su epiduru...dabar jau praeje sesi menesiai, taciau skauda nugara, kelio sanarius ir ******... verysad.gif Nezinau kas cia kaltas, bet manau, kad ir tie vaistai cia prisidejo...
Atsakyti
Lbutis visoms mirksiukas.gif
Nu tai va ruošiausi gimdyti naturaliai, bet kadangi gimdos kaklelis niekaip nesidarė tai pasiūlė man ta epidiūrą, o galiausiai visai nepragimdžiau ir tada CZ...
Ir žinokit ta vieta kur dūrė (praėjo 2mėn.)dabar kai mažytę reikia paimti, kai žemiau pasilenkt reikia, skauda verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti