Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

Man irgi puikiai pasisekė su epidūru. Įdūrė taip, kad net nerasčiau, kur tas dūris buvo. Jokių skausmų, jokio pašalinio poveikio nebuvo. Buvo tik kiti negerumai- kadangi slopina sąrėmius, sunku buvo pačiai išstumti, turėjo gydytojas padėti, spausdamas pilvą.
Vaikutis neatrodė vangus, padėtas ant krūtinės, iškart ėmė ieškoti krūties. Nors kaip man aiškino akušerė, jei be būčiau gimdžius be epidūro, tai jis būtų iškart pats rėkt pradėjęs, o kadangi gavo vaistų poveikio šiek tiek, todėl reikėjo išsiurbti visas tas gleivytes iš nosytės ir tik tada kvėpuot pradėjo. Gavom 8/9 pagal apgar būtent dėl šito. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox_lady: 20 liepos 2008 - 11:47
tai ir pas mane nebuvo jokiu komplikaciju, as net to durio nejauciau, turbut nuo saremio skausmo buvo jau per akys lotuliukas.gif bet va praejo metai ir dabar pradejo skaudet, tai butu idomu suzinot gal kam irgi taip buvo?
Atsakyti
Na, man viskas irgi praėjo sklandžiai su epidūru. Sarėmius nuslopino, o stumimą jaučiau geriau, nei gerai. vaikučiui viskas irgi liuks, gavom 10 balų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2008 07 20, 12:18)
tai ir pas mane nebuvo jokiu komplikaciju, as net to durio nejauciau, turbut nuo saremio skausmo buvo jau per akys lotuliukas.gif  bet va praejo metai ir dabar pradejo skaudet, tai butu idomu suzinot gal kam irgi taip buvo?

O kodėl tu galvoji, kad nuo epidūro tau skauda? g.gif Juk gali skaudėt nuo vaiko kilnojimo, ypač jei jis sunkesnis ir dažnai mėgsta ant rankų būt.

Aš taip pat dariaus epidūrą ir jokių pasekmenių nejaučiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2008 08 02, 17:34)
O kodėl tu galvoji, kad nuo epidūro tau skauda?  g.gif  Juk gali skaudėt nuo vaiko kilnojimo, ypač jei jis sunkesnis ir dažnai mėgsta ant rankų būt.

Aš taip pat dariaus epidūrą ir jokių pasekmenių nejaučiu  thumbup.gif

as nezinau ar cia butent nuo to epiduro, tik paklausiau ar taip gali but g.gif
Atsakyti
Epidura dare gyd. Sarunas Trakuose. Super thumbup.gif Viskas pavyko labai gerai, neturiu jokiu priekaistu. Beje, epidura turejau tik nuo 5 iki 7 cm, toliau gydytoja neleido, mat nenorejo, kad uzsitestu gimdymas. Tik pagimdzius toooks drebulys uzejo, kad apkloste mane gimdykloje antklodemis ir vis tiek drebejau kaip epuses lapas. Nezinau ar cia nuo epiduro g.gif Sekancia diena matyt iseidinejo vaistukai (epiduras ir skatinamieji), tai jauciausi nekaip, bet siaip viskas ok. Bet reziume tai toks: kita karta gimdysiu be epiduro, nes kad ir kaip gerai su juo, manau, galima iskenteti ir be jo, o kad ir tos mano kancios tokios pakenciamos buvo. Bet kiekvienai gi savaip. Vienos prie 2 cm klykia is skausmo, kitos ir prie 10 cm iskencia be rekimo. Cia jau kaip kam. 4u.gif
Atsakyti
Man irgi darė epidūrą. Iš tikrųjų labai džiaugiuosi, kad ryžausi. Per visus sąrėmius pailsėjau, pamiegojau, o paskui be jokių sunkumų pagimdžiau. Nors man epidūro lašalinę išjungė dvi valandas prieš gimdymą, kad geriau išstumčiau. Po gimdymo praėjus valandžiukei nuėjau jau praustis, persirengti naminiais rūbeliais ax.gif Mažiui jau 6 mėn. ir jokių komplikacijų nejaučiu smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Abu vaikucius gimdziau su epiduru. Esu labai patenkinta, jokiu pasekmiu nejauciau nei po pirmo vaikelio gimimo, nei po antro thumbup.gif Cia kiekvienai mamytei skirtingai.
Atsakyti
As taip pat gimdziau su epidiuru,seip viskas labai greit ir sklandziai nezinau nieko nejauciu , gal kai labai lenkiuosi suskausta, betpo gimdymo dar tik 8 dienos tai nezinau kas kaip bus matyt toliau.O mergaite tai tikrai vangi nebuvo.
Linkiu sekmes visoms besiruosiancioms ir gero apsisprendimo
Atsakyti
As taip pat is tu, kurios gimde su epiduru ir liko patenkintos. Jeigu dar teks gimdyti, tai gimdysiu tik tokiu budu 4u.gif
Atsakyti
as prasikankinus 5val visgi dariausi epiduras idure nejauciau net viskas gerai atrodo vaikuciui irgi bet va jau 5men o nugara laaaaaaaabai skauda doh.gif gal epiduras kaltas.....bet jei bus antras vaikas skiau tik iesiu i liginine iskart sakysiu man epidura lotuliukas.gif tikrai nebekentesiu ir nebelauksiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 14 rugpjūčio 2008 - 13:42
Su pirmu nedare epiduro, nes nebuvo tokios paslaugos pries 7 metus. Laaabai skaudejo.
Su antru vaiku iskarto epiduras, kai skausmas pasidare per daug nemalonus. Ir ka, gimdziau kaip pasakoj, nei ka skaudejo, nei nuvargau. Nugara skaudejo apie dvi savaites, koja desine 3 dienas buvo lyg aptirpus. O veliau viskas susitvarke. Dabar jau du menesiai net nejauciu, kad kazkas butu dure. Beje, duris visai neskausmingas, kaip ampole i minksta vieta blush2.gif
Atsakyti