na o antra diena prasiejo su muzikantu : labas labas rytas....

nemegstu kaip sito, bet nieko, praejo, tada kelemes, galvas skaudejo, bet isgerus vaisto man po pusvalandzio praejo, pirshleliui po poros valandu:) ryte davem kojinaites, uz berniuka ir uz mergyte kysi, tai uz berniuka ojoj kiek surinko

atvirutes su vardais, atsakymas gandro,vyro ir zmonos isakymai, isventinimas i seimininkus, jaunosios tortas, puokstes metimas- pagavo jaunosios sesuo, o jos vaikinas pagavo keliaraisti. keliaraisti liepem uzmaut uzristom akim, tai pakeitem panele su jos mama, uoj buvo juoko kaip jis kojas mamos gloste ir move ta keliaraisti

paskum jau rimtai uzmove savishkei. dar apdovanojimai buvo. na sulaukem daug pagyru, isties smagu buvo, nors pervarge juodai, o man su atsistaitymais univere problemos, bet buvo shaunu. tik noras pirshliavimui kolkas dingo, dabar pirmiau gal savo vestuves issikelsim
Papildyta:
QUOTE(Allur @ 2009 11 01, 15:40)
Sveikos svociutes,
esu busima jaunoji ir nesugalvoju, kaip oficialiai pakviesti svocia ir pirsli. Jei jau zino, kad pirsliaus pas mus, viskas sutarta, svocia jau ruosiasi.. Ae pakvietime irasyti, kad juos kaip pirsliuis kvieciams ir ka tokiu atveju rasyti? Ar pakvietimus paprastus kaip visiems iteikineti..
Pasidalinkit savo patirtimi, kaip Jus pakviete pirsliauti...
na as gavau paprasta kvietima kaip ir visiems,pakvietimai buvo ispudingi, jaunieji pasistenge begamindami