Įkraunama...
Įkraunama...

Vilmesta

QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 05, 16:53)
mes esam patenkinti bendradarbiavimu su Vilmesta, gal jau mes esam labiau jiems įkyrėję su savo prašymais ir pageidavimais ( tiksliau draugo ) bet ne už ilgo bus pasirašyta galutinė sutartis , atvežti baldukai ir laukia įkurtuvės  yahoo.gif

o jus is kokio namo ir kokio buto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazasangeliukas @ 2006 08 07, 09:59)
o jus is kokio namo ir kokio buto smile.gif

kursimės Antakalnyje Karių kapų/Kuosų g. C korpuse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 05, 15:53)
mes esam patenkinti bendradarbiavimu su Vilmesta, gal jau mes esam labiau jiems įkyrėję su savo prašymais ir pageidavimais ( tiksliau draugo ) bet ne už ilgo bus pasirašyta galutinė sutartis , atvežti baldukai ir laukia įkurtuvės  yahoo.gif

As tai galvoju, kad turbut mes geriausi pirkejai jiems buvom: beveik nesikabinejom, nei prie sienu, nei prie elektros. kaip padare, taip gerai. Aisku, kur buvo akivaizdus brokas, tai praseme taisyti.

Dabar man vis rupi, kada vaiku aiksteles bus pas mus irengtos? Labai jau norisi savo vyresneli laukan isleisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 08, 15:06)
As tai galvoju, kad turbut mes geriausi pirkejai jiems buvom: beveik nesikabinejom, nei prie sienu, nei prie elektros. kaip padare, taip gerai. Aisku, kur buvo akivaizdus brokas, tai praseme taisyti.

Dabar man vis rupi, kada vaiku aiksteles bus pas mus irengtos? Labai jau norisi savo vyresneli laukan isleisti ax.gif

na kaip ir per daug nesikabinėjome lotuliukas.gif , bet pervedė mums patogesnėse vietose kištukus, voniose truputį pakorego veidrodžius, o vat prašėm rūsy, kad išdaužytų privedimą garinei turkiškai pirčiai, tai nepadarė g.gif
dar norėjom, kad sienas truputuka kitom spalvom perdažytų, tačiau ir sako, kad neišeis, nes taip dizaineriai sumąstė ir kitokiu atveju netiks baldai , kuriuos numatė jie statyti .....
Atsakyti
Ai tiesa, pas jus gi su pilna apdaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 08, 15:34)
Ai tiesa, pas jus gi su pilna apdaila 4u.gif

ir dar su baldais, šviestuvais, užuolaidomis, buitine technika.... tik oi oi doh.gif reikės dar apsiprasti gerokai, nes aš truputuką visai kitaip ankščiau įsivaizdavau savo namučius nei dabar teks gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
O jums viskas patinka ka jie siulo? Ta prasme apdailos spalvos, baldu formos, sustatymas ir pan. Ar jie viska derina kartu su jumis?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 08, 16:07)
O jums viskas patinka ka jie siulo? Ta prasme apdailos spalvos, baldu formos, sustatymas ir pan. Ar jie viska derina kartu su jumis?

B korpuse, tai kaip supratau žmonės pirko be jokios apdailos ir pan., tai patys įsirenginėja, prieš mus yra dar neparduoti 3 butai, tai ten buvau: vyrauja skandinaviškas stilius: spalvos šviesios, grindys šviesaus ažuolo, baldai šviesūs, užuolaidos irgi, šviesoka virtuvė, antras aukštas ir šviesus, vonios kambariai ir visai nieko
o pas mus kažkokios žalsvos sienos , virtuvės baldai raudoni, tokie pat bus ir svetainės baldai, grindys tamsios, užtat virtuvės ir valgomojo plytelės baaaltos ( čia tai klaupoka man, nes juk bet koks nešvarumas matysis), vonia oranžinė, baldai tai tik mačiau kataloge- man jei per daug modernūs, aš įsivaizdavau norėsianti šiek tiek " jaukesnių", daug stiklo( įvairios pertvaros, turėklai), dar nežinau kokius šviestuvus jie sukabins bei užuolaidas.....
MB reaguoja labai teigiamai, priima šiuolaikškumą ir minimalizmą....
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2005 12 16, 10:41)
Mes irgi gyvenam Vilmestos statybos name Laisvės pr., 10 a. namas (ten dar yra Vaikutis parduotuvė)
šiaip esam patenkinti, geras išplanavimas kambarių, mes nupirkom 2-jų, bet paviko padaryti 3 kambarius. aišku namas nusėdo ir sienos suskilinėjo, bet nuo to nepabėgsi naujos statybos namuose. šiaip trūksta aikštelės vaikams. o taip liuks! (palyginus su kitais)

Gal cia ju toks stilius apie vaiku aisteles pamirst? Mes gyvenam Vilmestos statytame name Didlaukio gatvei, Baltupiuose. Siaip kokybe tikrai nebloga, tik labai truksta vaiku zaidimo aiksteles verysad.gif vaikai duodasi gatvemis be vietos...
Atsakyti
tik geri atsiliepimai thumbup.gif ,labai gera firma
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2007 01 10, 10:37)
tik geri atsiliepimai thumbup.gif ,labai gera firma

Dajli: tu gal "Vilmestoj" dirbi lotuliukas.gif man tai dar kas patinka, kad kiekvienais metais pries sventes "Vilmestos" atstovas atnesa po vyno butelka ir saldainiu kiekvienam butui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2007 01 10, 12:49)
Dajli: tu gal "Vilmestoj" dirbi  lotuliukas.gif man tai dar kas patinka, kad kiekvienais metais pries sventes "Vilmestos" atstovas atnesa po vyno butelka ir saldainiu kiekvienam butui  thumbup.gif

nu ne visiem ne visiem, tik geriem ir mylimiem klientam lotuliukas.gif

bet is kitos puse, kaledu proga va ima ir sutvarko koki nors broka, tai irgi gaunasi didziule dovana is Vilmestos, kadangi taip brokus taisyt reikai ilgai prasyt, balkone brokus taiso va jau pusmeti, zadejo siandien pabaigt, bet... kaip visad liko tik pazadas lotuliukas.gif
Atsakyti