Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(vjz @ 2010 06 08, 11:55)
neilgai teko dziaugtis savo vaikiuku 7 sav. o db darys operacija kad pasalintu... cry.gif

uzjauciu labai labai.. verysad.gif

mano tariamas nestuke.gif irgi siandien nuplauke- mmm prasidejo.. doh.gif
Atsakyti
neilgai teko dziaugtis savo vaikiuku 7 sav. o db darys operacija kad pasalintu... cry.gif

Uzuojauta... Laikykis verysad.gif 4u.gif
Atsakyti

uzuojauta, laikykites, pamatysit Dievulis atsius jums kita stebukleli 4u.gif
Atsakyti

labai uzjauciu verysad.gif
laikykis..
Papildyta:
QUOTE(KashaloTe @ 2010 06 08, 12:50)
uzjauciu labai labai.. verysad.gif

mano tariamas nestuke.gif  irgi siandien nuplauke- mmm prasidejo.. doh.gif

na va, mergyt, ryskiai buvo priesvestuvinis stresiukas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 06 08, 15:01)
labai uzjauciu verysad.gif
laikykis..
Papildyta:
na va, mergyt, ryskiai buvo priesvestuvinis stresiukas.. g.gif

turbut... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos norejau paklausti. MM kaip veluoja, jokiu nestumo pozymiu nera, testas neigiamas, na viena karta toks patepliojimas buvo ir viskas o ar iskyros jums per mm dienas buvo kazkokios ipatingesnes ar ne, tai yra nekraujuoja, bet gausesnes, ar kitaip kas nors buvo ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duniaša: 08 birželio 2010 - 17:17
as bent jau pakitimu isskyrose nepjutau jokiu nestumo pradzioje, sako kitoms jos pasidaro tirstesnes ir daugiau... cia zinokit kaip kam...
jei nesusisirgsit - po savaites bandykit testuka dar, jei ir vel bus neaiskus- pas gydytoja... 4u.gif
Atsakyti
o man siandien pradejo teplioti taip sviesiai rudai..hmmm.. jauciu, gal mmm pareina doh.gif nors turetu buti penktadieni.. nu vienzo, laukiam ir ziurim kas bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 06 09, 08:34)
o man siandien pradejo teplioti taip sviesiai rudai..hmmm.. jauciu, gal mmm pareina doh.gif nors turetu buti penktadieni.. nu vienzo, laukiam ir ziurim kas bus doh.gif

Kartais rudas tepliojimas reiskia nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 09, 14:25)
Kartais rudas tepliojimas reiskia  nestuke.gif  4u.gif

dar vis laikau kumstukus mirksiukas.gif
sakau, gal jau NT galetu kazka rodyt, likus pora dienu iki mmm? g.gif jau tas smalsumas doh.gif
Atsakyti
man tai nuojauta buvo labai stipri, kad laukiuos, dar buvo neatejusios mmm, o as jau viduj zinojau, kad laukiuos,krutine biski pamausdavo, bet galvoju gal pries mmm ce taip, sakau vyrui gal nusipirkt testa, sako gal palaukim naturaliai jai nebus mmm tada padarysim, tik pavelavo keturias dieneles, as iskart ir puoliau daryt nt ir parode, kad laukiuos. o anksciau po savaite karta net dvi velavo, darydavau nt testa, bet jausdavau, kad nebus to dziaugsmingo atsakymo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 06 09, 15:56)
dar vis laikau kumstukus mirksiukas.gif
sakau, gal jau NT galetu kazka rodyt, likus pora dienu iki mmm? g.gif jau tas smalsumas doh.gif

Man tai rode g.gif 4u.gif
Atsakyti