Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

Sveikinu, sveikinu !!! 4u.gif labai geros naujienos
Atsakyti
QUOTE(linadd @ 2010 07 16, 08:25)
Sveikinu, sveikinu !!!  4u.gif labai geros naujienos

aciu labai! thumbup.gif jausmas geras wub.gif tikiuosi augsim greitai ax.gif kazkiek ir nuramino, jog tikrai nestumas lotuliukas.gif thumbup.gif dabar daug kas priklauso ir nuo manes pacios - ramybe ramybe ir dar karta ramybe (nors darbe stresu uztenka..bet eina visi toli toli) biggrin.gif
tai ka, mergaites, laikomes! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 16, 07:49)
na ka, merginos, prisiduodu ir as ax.gif
pas gydytoja ir rankos ir kojos drebejo.. doh.gif
pagal paskutines mmm, turetu buti 5 sav, bet kadangi ciklas nereguliarus ir ilgas, tai pastojimas gali buti ir velesnis. gimda, gleivine, visi pozymiai nestumo, paziurejo echo ir rado tokia maza maza kruopelyte 3mm, tai atitiktu mazdaug 3-4 sav. tai iskart lekiau darytis hcg, po val turejau atsakyma 435, kas irgi butu apie 4 sav.. mirksiukas.gif  tai dabar laukiam pirmadienio ir vel kartosim hcg ax.gif
aisku, kruopelyte dar visai maza, bet gyd sako gerai, kad atejot, bent isitikinti ar viskas vietoj ir ar negresia persileidimas.. bet kol kas viskas super, stebesim hcg thumbup.gif  o jau kaip drebejau hcg atsakymo belaukdama doh.gif

Kaip greit tu cia viska spejai padaryt per vakariuka thumbup.gif . Dziaugu, kad viskas gerai smile.gif.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
xaxatulka didziausi sveikinimai 4u.gif augit dabar stiprūs ir dideli ir sveiki mirksiukas.gif

na dabar reike man sulaukt kitos savaites, tada suszinosiu kada mane gakles priimt..... jau dabar aisku bisjau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2010 07 16, 09:16)
Sveikutės  4u.gif
xaxatulka didziausi sveikinimai  4u.gif  augit dabar stiprūs ir dideli ir sveiki  mirksiukas.gif

na dabar reike man sulaukt kitos savaites, tada suszinosiu kada mane gakles priimt..... jau dabar aisku bisjau  blush2.gif  lotuliukas.gif

nebijok, viskas bus gerai ax.gif jau geriau nueiti ir suzinoti, kad viskas tvarkoj mirksiukas.gif tada visai kitoks jausmas - labiau save saugau dabar blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2010 07 16, 09:10)
Kaip greit tu cia viska spejai padaryt per vakariuka thumbup.gif . Dziaugu, kad viskas gerai  smile.gif.

oii, jus matytumet, kaip MB gaza spaude per kamscius, kad spetumem laiku pasidaryti tyrima, kad atsakyma dar turetumem lotuliukas.gif doh.gif sakau, o tai jei gimdyciau, tikriausiai jau skleistum reaktyvinius sparnus lotuliukas.gif thumbup.gif oii, pergyvena jis ne ka maziau.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, tikiuosi nesutrukdysiu smile.gif
Noriu ir aš pasidžiaugti, jog po pusantrų metų vargelio pagaliau nestuke.gif
Tik tai pirmas kartas, esu visiškai žalia ir renku bet kokią info, kad kažką susigaudyčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MazyteFeja @ 2010 07 16, 09:30)
Sveikutės, tikiuosi nesutrukdysiu  smile.gif
Noriu ir aš pasidžiaugti, jog po pusantrų metų vargelio pagaliau  nestuke.gif
Tik tai pirmas kartas, esu visiškai žalia ir renku bet kokią info, kad kažką susigaudyčiau  blush2.gif

Sveikinimai !!! 4u.gif man irgi pirmas kartas, pirmas savaites labai jaudinausi, rinkau info, o dabar nusiraminau ir stengiuose megautis gyvenimu, nors labai vargina pykinimas

Atsakyti
QUOTE(MazyteFeja @ 2010 07 16, 09:30)
Sveikutės, tikiuosi nesutrukdysiu  smile.gif
Noriu ir aš pasidžiaugti, jog po pusantrų metų vargelio pagaliau  nestuke.gif
Tik tai pirmas kartas, esu visiškai žalia ir renku bet kokią info, kad kažką susigaudyčiau  blush2.gif

sveikute, junkis drasiai ir imk baliona 4u.gif
as irgi pirma karta nestuke.gif ir dziugu ir neramu..vos tik koks skausmelis ar pamaudenimas, tai lengva panika doh.gif bet, manau, praeis cia man biggrin.gif juk pirma karta visada baisoka.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos esamos ir busimo mamytes wink.gif

As cia naujoke ir va kaip tycia turiu jums keleta klausimu blush2.gif
Situacija yra tokia : turiu itarimu, kad galiu buti nestuke.gif . Si menesi turejau susirgti 8 diena, susirgau dviem dienom anksciau ir apskritai labai itartinos tos mano dienos buvo-paprastai sergu 6-7 dienas tai drasiai + buna labai gausios, o sikart sirgau tik 2, o kitas kelias dienas tik patepliojo. Kankina nuovargis ir mieguistumas, iki dabar vis maudzia pilva, krutine kazkokia netokia, lyg labiau jautri, beto kazkuria diena taip silpna pasidare, akyse temo, o dar buvau ne namie, tai liepiau vyrui kad tik padetu iki masinos nueit ir veztu greiciau namo, maniau viskas-alpstu. Jauciu pilvo putima, kuris jau igriso, na ir t.t g.gif
Tris dienas is eiles dariausi testus, visi trys rodo vaiduokliukus, nelabai ryskius, bet jau iziurimus. Nezinia jau visus nervus istase, zadu dar per savaitgali pasidaryti keleta testu, tikiuosi juosteles isryskes labiau, jei ne-kita savaite begsiu kraujo darytis unsure.gif Vaikelio labai labai norim, tik idomi butu jusu nuomone, ar vis delto galeciau buti nestuke.gif ? Ar gali testai rodyt vaiduokliukus, nors ir nebuciau nestuke.gif ?
Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina;] @ 2010 07 16, 09:54)
Sveikos visos esamos ir busimo mamytes wink.gif

As cia naujoke ir va kaip tycia turiu jums keleta klausimu  blush2.gif
Situacija yra tokia : turiu itarimu, kad galiu buti  nestuke.gif . Si menesi turejau susirgti 8 diena, susirgau dviem dienom anksciau ir apskritai labai itartinos tos mano dienos buvo-paprastai sergu 6-7 dienas tai drasiai + buna labai gausios, o sikart sirgau tik 2, o kitas kelias dienas tik patepliojo. Kankina nuovargis ir mieguistumas, iki dabar vis maudzia pilva, krutine kazkokia netokia, lyg labiau jautri, beto kazkuria diena taip silpna pasidare, akyse temo, o dar buvau ne namie, tai liepiau vyrui kad tik padetu iki masinos nueit ir veztu greiciau namo, maniau viskas-alpstu. Jauciu pilvo putima, kuris jau igriso, na ir t.t g.gif
Tris dienas is eiles dariausi testus, visi trys rodo vaiduokliukus, nelabai ryskius, bet jau iziurimus. Nezinia jau visus nervus istase, zadu dar per savaitgali pasidaryti keleta testu, tikiuosi juosteles isryskes labiau, jei ne-kita savaite begsiu kraujo darytis  unsure.gif Vaikelio labai labai norim, tik idomi butu jusu nuomone, ar vis delto galeciau buti  nestuke.gif  ?  Ar gali testai rodyt vaiduokliukus, nors ir nebuciau  nestuke.gif ?
Is anksto aciu uz atsakymus  4u.gif  4u.gif

manau, kad tikrai gali buti nestuke.gif man testai rode keleta vaiduokliu..is pradziu netikejau, galvojau, kad durniuoja, tai ismeciau biggrin.gif bet kai sekantys jau rode labiau iziurimus, tai blink.gif tikrai teko susimastyt, kad visdel to cia gali buti kazkas mirksiukas.gif pakartok nt po keliu dieneliu, arba hcg pasidaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti