Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(vengana @ 2010 07 13, 14:33)
as sende ir vel pakartojau testa tai sį syk ryskus yra, ir renku kolekcija, bet daugiau nebedarysiu  lotuliukas.gif  bandysiu kita savaite pas gydytoja patekti  biggrin.gif
na dabar laukiu MB gal ir jam issisklaidys abejones kad pirmi buvo visi neryskus o dabar yra ryskus  lotuliukas.gif

thumbup.gif sveikinu ir laikau kumscius uz visas! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 13, 14:24)
kai vyksta tokie pokyciai gyvenime, tai nenorom kiekvienas maustelejimas ir skausmelis sukelia baime doh.gif

smile.gif Tikra tiesa.
Atsakyti
kolekcininkes biggrin.gif

man tai vakar vakare siaubingai strenas skaudejo,siandien taip pat nepaliauja,laukiu rytdienos pasimatymo su gydytoja...viskas bus aiskiau...
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 13, 16:44)

man tai vakar vakare siaubingai strenas skaudejo,siandien taip pat nepaliauja,laukiu rytdienos pasimatymo su gydytoja...viskas bus aiskiau...

viskas bus gerai mirksiukas.gif pamatysit thumbup.gif maziau streso ir daugiau pozityviu minciu - zirniukams reikia ramiu namuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
niu va siandien nukeliavau pas daktare...apspangus is laimes isejau.... blush2.gif nors nestumas jau 11 savaiciu,bet nepatikejau kol gydytoja nepatvirtino.tai nuo siandienos tikiu 100 proc.ir dar kaip irodyma nuotraukyte dave su mazuciu leliuku.... 4u.gif viskas gerai sake,ir dziaugesi gydytoja,kad vaikiukas toks mazas,bet be galo judrus,negalejo jo niekaip "pagaut"ir ismatuoti kiek paauges biggrin.gif veliau rankytemis galvyte dengesi....niu zodziu,jausmai patys graziausi....laukiam pdukelio broliuko arba sesytes... 4u.gif pirmas palyginti ramus vaikiukas buvo,antras turbut su kaupu duos darbo teveliam,jei jau dabar pilvelyje nerimsta 4u.gif
jums kantrybes!jei jau as islaukiau,nekantriausias zmogus pasaulyje,tai ir jums pavyks biggrin.gif rupinkites savimi,ilsekites,bukite laimingos!tiek jau turincios pilveliuose zirniukus,tiek ju dar laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
O man toliau neramu:( mmm vis dar veluoja, o pilvuko skausmai persimete i desini sona. Ir taip buna sudiegia. Testukai vis dar neigiami. Bijau, kad nebutu kas blogai. Visokiu baimiu vedama prisiskaiciau apie cistas. Oj oj blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 07 13, 18:35)
niu va siandien nukeliavau pas daktare...apspangus is laimes isejau.... blush2.gif nors nestumas jau 11 savaiciu,bet nepatikejau kol gydytoja nepatvirtino.tai nuo siandienos tikiu 100 proc.ir dar kaip irodyma nuotraukyte dave su mazuciu leliuku.... 4u.gif viskas gerai sake,ir dziaugesi gydytoja,kad vaikiukas toks mazas,bet be galo judrus,negalejo jo niekaip "pagaut"ir ismatuoti kiek paauges biggrin.gif veliau rankytemis galvyte dengesi....niu zodziu,jausmai patys graziausi....laukiam pdukelio broliuko arba sesytes... 4u.gif pirmas palyginti ramus vaikiukas buvo,antras turbut su kaupu duos darbo teveliam,jei jau dabar pilvelyje nerimsta 4u.gif
jums kantrybes!jei jau as islaukiau,nekantriausias zmogus pasaulyje,tai ir jums pavyks biggrin.gif rupinkites savimi,ilsekites,bukite laimingos!tiek jau turincios pilveliuose zirniukus,tiek ju dar laukiancioms 4u.gif

Sveikute, dideli sveikinimai!!! Norejau paklausti, kada itarei esanti nescia, kada dingo menesines ar kaip jei tave zirniukas nustebino 11 savaite perkopes? Kazka jutai keisto per tuos menesius pirmus? drinks_cheers.gif 4u.gif

Man atsirado tepliojimai apie 6 dienas, kurie prasidejo anksciau 5-10 dienu nuo menesiniu dienos, o kiek veluoja tiksliai nepasakysiu neturiu uzrasu po ranka, bet kazkur 3 dienos, jei skaiciuotumem kaip sirgdavau. Mano ciklas ilgas 30-35 dienos. Jauciuosi gerai,tik pries kelias dienas krutine sustangrejo ir skaudi pasidare, testas kolkas neigemas, pas daktarus kreipsimes tik paaiskejus nes ne lietuvoj, keisciausia ryte anksti nuejus i tuoleta ir vel ikritus i lova pykinti pradejo, pamaniau gal isalkau per nakti ir skrandis durniuoja, nors dietos nesilaikau 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Tai lb idomu suzinot kaip kitom gal kam buvo tao pat?
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 07 13, 20:35)

dideliausi sveikinimai!!!! thumbup.gif 4u.gif aukit sveiki ir stiprus mirksiukas.gif o mamytei lengvo nesiojimo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(pokst @ 2010 07 13, 22:02)
O man toliau neramu:( mmm vis dar veluoja, o pilvuko skausmai persimete i desini sona. Ir taip buna sudiegia. Testukai vis dar neigiami. Bijau, kad nebutu kas blogai. Visokiu baimiu vedama prisiskaiciau apie cistas. Oj oj blink.gif  verysad.gif

gal uzsirasyk pas gydytoja? g.gif su siais reikalais juokaut negalima.. schmoll.gif prisimenu, man kai veluodavo apie pora savaiciu, tai irgi prisiskaicius visokiu baisybiu buvau, tai nuejau pas gine visa drebedama, bet pasirodo viso to pasekmes yra stresas (nes tada ir mokslu ir darbu nemazai turejau)..
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 07 13, 22:15)
Sveikute, dideli sveikinimai!!! Norejau paklausti, kada itarei esanti nescia, kada dingo menesines ar kaip jei tave zirniukas nustebino 11 savaite perkopes? Kazka jutai keisto per tuos menesius pirmus? drinks_cheers.gif  4u.gif

Man atsirado tepliojimai apie 6 dienas, kurie prasidejo anksciau 5-10 dienu nuo menesiniu dienos, o kiek veluoja tiksliai nepasakysiu neturiu uzrasu po ranka, bet kazkur 3 dienos, jei skaiciuotumem kaip sirgdavau. Mano ciklas ilgas 30-35 dienos. Jauciuosi gerai,tik pries kelias dienas krutine sustangrejo ir skaudi pasidare, testas kolkas neigemas, pas daktarus kreipsimes tik paaiskejus nes ne lietuvoj, keisciausia ryte anksti nuejus i tuoleta ir vel ikritus i lova pykinti pradejo, pamaniau gal isalkau per nakti ir skrandis durniuoja, nors dietos nesilaikau  4u.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Tai lb idomu suzinot kaip kitom gal kam buvo tao pat?

labuka 4u.gif

Pabandyk kas keleta dienu NT pakartoti, gal zirniukas siek tiek veliau uzsikabino mirksiukas.gif
man tik vakar bande patepliot, bet viskas pradingo iskart, kazkaip daugiau nieko, tik kartais mausteli pilveli..kartais suduria, bet taip tik momentiskai. bet jau krutine tai tikrai jautri doh.gif kol nelieti tai nieko.. ir ypac, pastebejau i vakara sujautreja..cia gal taip turi buti? bet tokia padidejusi, uich thumbup.gif
siandien pasidariau paskutini tureta NT biggrin.gif MB jau juokiasi is mano kolekcijos biggrin.gif o man net grazu ziuret i tas juosteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 13, 16:44)

Sekmes sekmes sekmes smile.gif . lauksim geru naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 14, 06:52)
labuka 4u.gif

siandien pasidariau paskutini tureta NT biggrin.gif  MB jau juokiasi is mano kolekcijos biggrin.gif o man net grazu ziuret i tas juosteles wub.gif

labukas 4u.gif
lotuliukas.gif sakai uzteks jau kolekcijos biggrin.gif mano vakarykstis ir buvo paskutinis biggrin.gif MB grizo parodziau nu dabar sakau ryskus...nu dabar ir jam buvo ryskus, po to sako tai dab kiekviena diena ir darysi lotuliukas.gif ne sakau ce buvo paskutinis i kolekcija lotuliukas.gif dabar beliko sulaukt kitos savaites tada registruosius pas gydytoja thumbup.gif

mazgiuke1 didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
lauksim siandien ziniu is filomenos bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti