Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 25, 22:53)
na as dar eteryje...nenori mano lelius gimt kazkodel...nors siandien jau kazka jauciu...sonuose skaudena....ziurek, dar abi papulsim tomp paciom dienom lotuliukas.gif mane tikriausiai penktadieni guldys ir tada vaikuti per prievarta skatins verysad.gif

O kelinta diena tau terminukas buvo?

QUOTE(redared @ 2009 11 25, 23:24)
o man irgi penktadieni ryte liepe pasirodyt gimdymo skyriuje, jeigu iki to laiko nepabyresiu  ax.gif

Tai tikrai susitiksit - penktadienis jau rytoj drinks_cheers.gif

QUOTE(Innnggga @ 2009 11 26, 00:10)
O kodel per prievarta skatins? Negalima ne kiek uzdelst,jei iki 40 sav nepagimdai,tada skatinamaisiais isvaro? g.gif  unsure.gif

Girdejau, kad kartais net 2 sav. leidzia nesiot. As pernesiojau 4d., bet apie guldyma i skyriu niekas net neuzsimine rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(fasstum @ 2009 11 26, 09:41)
Na man tai gerai, kad naturaliai. Visus pati pagimdziau, tikiuosi ir su situo susitvarkyti 4u.gif su Dievo pagalba. Man kuo maziau kisasi i si procesa tuo geriau, Tik va viena problemele: noriu gimdyti staciom, nes atsigulus ziauriai skauda.  Maze Kaune gimdziau klupedama. Kazi ar provincijoj yra tam salygos g.gif

Jei Utenoj gimdytum ir pas Stoni pakliutum, tai jam geriau nesakyt, kad su Dievo pagalba nori gimdyt. I procesa gal visai nesikistu lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai del gimdymo staciomis net ir nezinau - reiketu pasidometi g.gif Net nezinau, ar Utenoj galima staciomis gimdyti g.gif
As Anyksciuose tik per saremius daug klupejau, vaiksciojau, bet gimdziau ant stalo. Kazkaip per stumima nejauciau skausmo smile.gif
O is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 26, 00:25)
Merginos, nubego vbandenys....lekiam gimdyt blink.gif  wub.gif parasysiu kai turesim stebukliuka blush2.gif  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 11 26, 00:10)
O kodel per prievarta skatins? Negalima ne kiek uzdelst,jei iki 40 sav nepagimdai,tada skatinamaisiais isvaro? g.gif  unsure.gif

apie skatinima nieko nesake, bet apziures...as pirma pernesiojau, nors iki gimdymo datos dar buvo like savaite, dare skubu cz. Todel dabar nesinori laukti ir baisu taip ramiai vaiksciot...

Sanetuke pagaliau wub.gif bet kaip suprantu ji isleke su vyru, tai gal vis delto ileidzia g.gif
Atsakyti
Gavau zinute is Sanetukes:
"11.40 gime sunelis, 3660g ir 53cm"
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2009 11 26, 11:26)
apie skatinima nieko nesake, bet apziures...as pirma pernesiojau, nors iki gimdymo datos dar buvo like savaite, dare skubu cz. Todel dabar nesinori laukti ir baisu taip ramiai vaiksciot...

Sanetuke pagaliau  wub.gif bet kaip suprantu ji isleke su vyru, tai gal vis delto ileidzia  g.gif

Tai be tasiu, reiskia, vaziuosi? tongue.gif
Na taip, tai tau tikrai neramu, kad ir su antru vaikuciu taip pat nebutu unsure.gif Greitai subrandini leliukus lotuliukas.gif Arba terminai blogai nustatyti g.gif

Tikekimes, kad nepaliks vyro uz duru g.gif

QUOTE(mazmona @ 2009 11 26, 14:49)
Gavau zinute is Sanetukes:
"11.40 gime sunelis, 3660g ir 53cm"

Oj kaip smagu thumbup.gif
Sveikinimai Sanetukei ir jos suneliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 11 24, 18:45)
As esu girdejusi sita istorija. Baisu unsure.gif Bet pastaruoju metu apie Stoni girdziu geresniu atsiliepimu, aisku, pinigu reikia turet. Tai jau susitaikiau su mintim, kad ir prie jo gimdysiu, jei jis budes unsure.gif
Ziuriu, musu abieju vaikuciai gime liepos 24 d., tik metai skiriasi smile.gif

na nzn..abu kai gimdziau tai daktarai salia pastovejo tik kaip vaizdas..viska akuseres dare...mano motina prie stonio gimde tai jai lb patiko blush2.gif
rimtai abu ta pacia diena smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Sanetukei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2009 11 26, 17:27)
Sveikinimai Sanetukei  4u.gif  wub.gif

IR As prisidedu prie SVEIKINIMU thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O tu rytoj eini pas gyd.taip?
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 11 26, 18:02)
O tu rytoj eini pas gyd.taip?

einu i gimdymo skyriu, bet ne pas savo gyd...net nezinau ko tiketis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2009 11 26, 18:04)
einu i gimdymo skyriu, bet ne pas savo gyd...net nezinau ko tiketis  unsure.gif

Greiciausiai tau vandenis patikrins. Neskausminga procedura, jei ka smile.gif
Bet gal ir tase del visa ko dekis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 11 26, 18:50)

schmoll.gif ne ne ne, dar ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 11 26, 18:50)
Greiciausiai tau vandenis patikrins. Neskausminga procedura, jei ka smile.gif

o kas cia per...?kaip ten tuos vandenis tikrina? 4u.gif

beje,as tikiuosi kad tikrai neskatina jei pernesioji,nebent tai reikalinga del leliaus sveikatos...mano data labai sunkiai nustate,nes nereguliarios mm, buvo,tai ka cia tiksliai zinosi,kada jau ta diena...ir jei del uzsitesusiu keliu dienu griebiasi skatinimo tai eina peklon... verysad.gif

beje,kaip jauciasi mamos pries pat gimdyma?
man kazkaip neramu,antra vakara raitausi,nes skauda pilvo virsu...o dar kai lelius spardosi,isvis nelinksma...gal cia del to,kad jau jam labai maza vietos... verysad.gif

ir... sveikinimaiSonetukei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti