Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(kartone @ 2009 11 24, 16:19)
Sveikos Mamytes,
As jau turiu du didziausius turtus biggrin.gif nei su pirmu nei su antru nesitariau su daktarais...nors antru kai vaiskciojau lb bijojau prie stonio gimdut,vyras isvis sake jei jis bus vaziuosim i kita miesta jei neiskvies kito daktaro,nes jau tiek prisiklausem net baisu...uzteko kai pasake,kad kai viena mamyte jau ant stalo gulejo ir budejo stonys...iejes i gimdykla tai mamytei sako ar su mano pagalba ar su Dievo..ta mamyte pasake su dievo tai tas apsisuke ir isejo is gimdyklos..akuserres thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  smile.gif

As esu girdejusi sita istorija. Baisu unsure.gif Bet pastaruoju metu apie Stoni girdziu geresniu atsiliepimu, aisku, pinigu reikia turet. Tai jau susitaikiau su mintim, kad ir prie jo gimdysiu, jei jis budes unsure.gif
Ziuriu, musu abieju vaikuciai gime liepos 24 d., tik metai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 11 24, 08:50)
, Anyksciuose tik po 16 val. pagimdziau blush2.gif )

Ir kaip vaizdelis Anyksciu gimdymo skyriuj? Kaip personalas?
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2009 11 25, 00:32)
Ir kaip vaizdelis Anyksciu gimdymo skyriuj? Kaip personalas?

Man labai patiko thumbup.gif Skyrius suremontuotas, tualetas ir dusas yra kiekvienoj palatoj... Bet svarbiausia, kad personalas malonus, rupestingas, kysiu neislepintas atrodo ax.gif Gal kad ten gimdyviu zymiai maziau su Utena palyginus, nezinau g.gif
Visa laika buvau isitikinus, kad ir antra vaikuti ten gimdysiu. Bet dabar jau galvoju, kad ir Utenoj bus gerai, visgi vietoj...
O kodel klausi? Gal ir tu ten gimdziusi esi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 11 25, 07:57)
O kodel klausi? Gal ir tu ten gimdziusi esi? ax.gif

Ne, dar negimdziau smile.gif Bet si karta galvoju apie Anykscius arba Visagina. Uteniskiais kazkaip nepasitikiu
O pati gimdykla kaip atrodo? Yra kokiu pagalbiniu priemoniu (kamuoliu ir pan)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fasstum: 25 lapkričio 2009 - 09:30
QUOTE(redared @ 2009 11 24, 18:41)
Jo, man jau bet kuria minute gali tekt lekt  smile.gif su niekuo nesitariau. Savo gyd. klausiau, ar gales mano vyras dalyvauti gimdyme, ji atsake, kad tikrai ne. Aisku galima bandyt prasyt jau vietoj, tartis, bet taip tik beda ant savo galvos gali uzsitraukt  schmoll.gif ir tiesa sakant, kai tokia situacija, visai nesinoretu kad gulint su mazu leliuku, palatoj vaiksciotu koks kitas vyras  blush2.gif

Kaip pagalvoj,tai faina,jau greit savo leliu pamatysi ir as jau lb laukiu,bet kai pagalvoji apie gimdyma,tai... blink.gif baime sukausto verysad.gif Tu pas ka seip lankaisi? As kazkaip vilty turiu,kad leis vyra but...,lb noreciau vis drasiau butu blush2.gif . Dar idomu kiek pinigu duot gyd.,kuris bus per gimdyma g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 11 25, 13:28)
Tu pas ka seip lankaisi? As kazkaip vilty turiu,kad leis vyra but...,lb noreciau vis drasiau butu blush2.gif

Lankausi pas Archipovine. Pas ja ejau su pirmu nestumu ir dabar su antru smile.gif

Idomu kaip gi sanetukei sekasi, turbut jau pabirejo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2009 11 25, 10:29)
Ne, dar negimdziau smile.gif Bet si karta galvoju apie Anykscius arba Visagina. Uteniskiais kazkaip nepasitikiu
O pati gimdykla kaip atrodo? Yra kokiu pagalbiniu priemoniu (kamuoliu ir pan)?

Didziule seimyna turesit thumbup.gif
Kada didzioji diena nusimato? ax.gif
Na gimdykla neblogai atrodo. Kai neturiu su kuo palygint, tai negaliu ir nuomones per daug reikst blush2.gif Kamuoliu tai nera, ir epiduro ten nieks nedaro, nes propaguoja naturalu gimdyma. Net ir skatint nesiskubina (todel bijojau, kad dvi paras gimdyt teks unsure.gif ).

QUOTE(Innnggga @ 2009 11 25, 13:28)
Dar idomu kiek pinigu duot gyd.,kuris bus per gimdyma g.gif ?

Na as kai pasiklausiau, tai siais metais gimdziusios moterys duoda nuo 200 iki 400lt + 100 akuserei. Jei gydytojas pries gimdyma pinigu neima, tai manau, kad nera reikalo 400 kist tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 11 25, 19:36)
Didziule seimyna turesit thumbup.gif
Kada didzioji diena nusimato? ax.gif
Na gimdykla neblogai atrodo. Kai neturiu su kuo palygint, tai negaliu ir nuomones per daug reikst blush2.gif Kamuoliu tai nera, ir epiduro ten nieks nedaro, nes propaguoja naturalu gimdyma. Net ir skatint nesiskubina (todel bijojau, kad dvi paras gimdyt teks unsure.gif ).
Na as kai pasiklausiau, tai siais metais gimdziusios moterys duoda nuo 200 iki 400lt + 100 akuserei. Jei gydytojas pries gimdyma pinigu neima, tai manau, kad nera reikalo 400 kist tongue.gif

Tai jo po to,uztektu ir 200 mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2009 11 25, 16:54)
Lankausi pas Archipovine. Pas ja ejau su pirmu nestumu ir dabar su antru  smile.gif

Idomu kaip gi sanetukei sekasi, turbut jau pabirejo  wub.gif

na as dar eteryje...nenori mano lelius gimt kazkodel...nors siandien jau kazka jauciu...sonuose skaudena....ziurek, dar abi papulsim tomp paciom dienom lotuliukas.gif mane tikriausiai penktadieni guldys ir tada vaikuti per prievarta skatins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 25, 22:53)
na as dar eteryje...nenori mano lelius gimt kazkodel...nors siandien jau kazka jauciu...sonuose skaudena....ziurek, dar abi papulsim tomp paciom dienom lotuliukas.gif mane tikriausiai penktadieni guldys ir tada vaikuti per prievarta skatins verysad.gif

o man irgi penktadieni ryte liepe pasirodyt gimdymo skyriuje, jeigu iki to laiko nepabyresiu ax.gif o pas ka tu lankaisi?
Gera tavo mazyliui pilve, nenori islysti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2009 11 26, 00:24)
o man irgi penktadieni ryte liepe pasirodyt gimdymo skyriuje, jeigu iki to laiko nepabyresiu  ax.gif o pas ka tu lankaisi?
Gera tavo mazyliui pilve, nenori islysti  wub.gif

O kodel per prievarta skatins? Negalima ne kiek uzdelst,jei iki 40 sav nepagimdai,tada skatinamaisiais isvaro? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 11 25, 17:36)
: Kamuoliu tai nera, ir epiduro ten nieks nedaro, nes propaguoja naturalu gimdyma. Net ir skatint nesiskubina (todel bijojau, kad dvi paras gimdyt teks unsure.gif ).

Na man tai gerai, kad naturaliai. Visus pati pagimdziau, tikiuosi ir su situo susitvarkyti 4u.gif su Dievo pagalba. Man kuo maziau kisasi i si procesa tuo geriau, Tik va viena problemele: noriu gimdyti staciom, nes atsigulus ziauriai skauda. Maze Kaune gimdziau klupedama. Kazi ar provincijoj yra tam salygos g.gif
Atsakyti