Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

pirtin su vyru ir sampanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 12 14, 15:24)
isgeriau kazkuri vakara alaus,bet nieko biggrin.gif
sako dar kad padirbet gerai reikia,irgi skatina...
bet as galvoju kad man data nustatyta blogai,nes kadangi mmm ziauriai nereguliarios budavo...be to per pirmus gines ziurejimus per echo ji ir sake kad lelius per mazas,tai turbut buvo visai nemazas,o normalus,tik data blogai nustatyta... verysad.gif
sekanti vizita turesiu ryt,baisiai  bijau ka pasakys,kad tik nelieptu gultis... verysad.gif
todel kaip bebutu norisi leliu isprasyt greiciau verysad.gif

Tai ir as cia 2 vakarus truputi sampes geriau,bet nieko... parasyk,kaip sekesi tau rytoj nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(kartone @ 2009 12 14, 15:51)
pirtin su vyru ir sampanu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  blush2.gif

Skamba gerai,bet nera galimybiu vyras dirba,dar kol pirty iskurentu pas tevus,ateitu naktis blush2.gif biggrin.gif . Tau neuzvilkino leliukas,laiku pasigymdei ax.gif smile.gif ? Mane nervina,kai artimieji klausineja ir klausineja doh.gif ,tai jau pyktai atsaunu,kad nelaikas ir negimdau schmoll.gif g.gif . Vyras vakar juokais irgi klause,tai kada tau blush2.gif g.gif ,sakiau,kad rytoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tipo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pazistamas jausmas, kai per diena gauni po kelis sms ir skambucius su klausimu: "Ar dar ne???" rolleyes.gif As irgi buvau pikta paskutinem dienom blush2.gif Labiausiai buvo pikta, kad negaliu pareguliuot reikalu, kad nuo manes nepriklauso leliaus atejimas doh.gif
Prisiekiau sau, kad kai lauksiuosi antrakart, niekam nesakysiu tikros termino datos, kad neklausinetu paskui. Ale kur tau nulaikysi liezuvi uz dantu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 14, 20:27)
Pazistamas jausmas, kai per diena gauni po kelis sms ir skambucius su klausimu: "Ar dar ne???" rolleyes.gif As irgi buvau pikta paskutinem dienom blush2.gif Labiausiai buvo pikta, kad negaliu pareguliuot reikalu, kad nuo manes nepriklauso leliaus atejimas doh.gif
Prisiekiau sau, kad kai lauksiuosi antrakart, niekam nesakysiu tikros termino datos, kad neklausinetu paskui. Ale kur tau nulaikysi liezuvi uz dantu... tongue.gif

smile.gif Jo,atrodo nejaugi slepsi toki dalyka g.gif . Bet rimtai pasidariau kazkokia pykta,net vaikas man sako mama,ko tu sauki ant manes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O jus kokius nors vitaminus geret per nestuma? Man gine vis kartoja, kad nereikia jokiu vitaminu gert, nes vaisius del to didelis uzaugs.
Net nezinau, kai mano nestumai nedideliu skirtumu, neturiu galimybiu pakankamai pailset, dar plius mokslai, tai noretusi pagert kokiu vitaminu... ax.gif Bet nesinori, kad vaikutis uzaugtu iki 4 kilu g.gif

Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 15, 15:54)
O jus kokius nors vitaminus geret per nestuma? Man gine vis kartoja, kad nereikia jokiu vitaminu gert, nes vaisius del to didelis uzaugs.
Net nezinau, kai mano nestumai nedideliu skirtumu, neturiu galimybiu pakankamai pailset, dar plius mokslai, tai noretusi pagert kokiu vitaminu... ax.gif Bet nesinori, kad vaikutis uzaugtu iki 4 kilu g.gif

Na as geriau mamavit iki 8 men.,ir manau uzteks g.gif . Kazkiek tai reiktu pagert,juk ir taip mazai gaunam tu vitaminu g.gif ,nemanau,kad lb itakos leliuko svori...
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 15, 14:54)

Sveika :-) zinok per visia nestuma jokiu vitaminu negeriau is skyrus kaip pilva paskaudedavo tai magvita geriau. Pas kuria gine eini? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetukas @ 2009 12 15, 18:15)
Sveika :-) zinok per visia nestuma jokiu vitaminu negeriau is skyrus kaip pilva paskaudedavo tai magvita geriau. Pas kuria gine eini?  smile.gif

As pas Kolesnikoviene einu. Jinai man labiau patinka, nei Archipoviene - bent jau tyrimus visus paskiria tongue.gif Kai laukiausi pirmos mergaites, tai Archipoviene nei pas stomatologa manes siunte, nei vaisiaus judesiu liepe skaiciuot... Kraujo tyrimo antra karta ir tai turejau pati prasytis... Ne kas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 15, 19:21)
As pas Kolesnikoviene einu. Jinai man labiau patinka, nei Archipoviene - bent jau tyrimus visus paskiria tongue.gif Kai laukiausi pirmos mergaites, tai Archipoviene nei pas stomatologa manes siunte, nei vaisiaus judesiu liepe skaiciuot... Kraujo tyrimo antra karta ir tai turejau pati prasytis... Ne kas schmoll.gif

As kai laukiausi ejau pas archipoviene ir visalaik nesdaviau tai ziurejo gerai bet kai paprasiau kad noriu prie jos gimdyti tai pasake kad kai ji budes tada galiu gimdyti, bet gerai kad prie jos negimdziau nes ji taip nebutu padejusi kaip dumse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetukas @ 2009 12 16, 00:50)
As kai laukiausi ejau pas archipoviene ir visalaik nesdaviau tai ziurejo gerai bet kai paprasiau kad noriu prie jos gimdyti tai pasake kad kai ji budes tada galiu gimdyti, bet gerai kad prie jos negimdziau nes ji taip nebutu padejusi kaip dumse smile.gif

Itariu,kad Dumse,labai geras gyd? Visai noreciau prie jo gimdyti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vetukas @ 2009 12 15, 23:50)
As kai laukiausi ejau pas archipoviene ir visalaik nesdaviau tai ziurejo gerai

As puse nestumo irgi kaskart kazka nunesdavau, bet paskui nebenesiau. Man tai labai nepatikdavo jos nuolatines dejones, kad moteru pas ja daug eina, neuzsiregistravusios prasosi, kaip ji pavargsta... rolleyes.gif Ai, nezinau, mano nuomone ne toks gydytojas turi but schmoll.gif Gal musu biolaukai nesutapo lotuliukas.gif

QUOTE(Innnggga @ 2009 12 16, 01:24)
Itariu,kad Dumse,labai geras gyd? Visai noreciau prie jo gimdyti blush2.gif  g.gif

Kai gulejau ligoninej, Dumse man labai patiko. Kartais jis labai rimtas, kartais pajuokauja, bet toks rupestingas... As irgi noreciau prie jo gimdyt arba prie Vadapolienes. Jinai irgi man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 12 16, 01:24)
Itariu,kad Dumse,labai geras gyd? Visai noreciau prie jo gimdyti blush2.gif  g.gif

Taip labai geras jei kada antra karta gimdysiu tik prie jo smile.gif jei darbo dienom gimdysi tai gali buti kad prie jo nors blaziene buvo atejusi bet kai dumsei pasakau noriu prie jo gimdyti tai sake gerai. Net zmogus laiko neturejo kada kavos isgerti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(oote @ 2009 12 16, 09:40)
As puse nestumo irgi kaskart kazka nunesdavau, bet paskui nebenesiau. Man tai labai nepatikdavo jos nuolatines dejones, kad moteru pas ja daug eina, neuzsiregistravusios prasosi, kaip ji pavargsta... rolleyes.gif Ai, nezinau, mano nuomone ne toks gydytojas turi but schmoll.gif Gal musu biolaukai nesutapo lotuliukas.gif
Kai gulejau ligoninej, Dumse man labai patiko. Kartais jis labai rimtas, kartais pajuokauja, bet toks rupestingas... As irgi noreciau prie jo gimdyt arba prie Vadapolienes. Jinai irgi man patiko smile.gif

As paskutini menesi ne nesiau jai nieko ir nesake kad jau per 4 pirstus atsidarymas yra. Kai pagimdziau atejusi tada pasake.
Atsakyti