QUOTE(oote @ 2009 12 08, 14:40)
Kai vaikas jau supranta, kas jam sakoma, tai galima ruost ji brolio ar seses atejimui. O maniske kai dar tokia kleckute, tai kalbu apie busima broliuka ar sesute nesupranta
Kai paklausiu, kur lialia, tai rodo i pilva, prisiglaudzia kartais...
Idomu, ar tokiems maziukams lengviau apsiprast su mintimi, kad reikia dalintis demesiu, ar lengviau vyresniems truputi 

Taip ir antras bus berniukas

Papildyta:
QUOTE(Gema @ 2009 12 08, 11:48)
Matau, kad Tavo sunutis beveik ta pačia diena gimes kaip ir manasis
ir tarp vaikučiu amžiaus skirtumas tas pats, tik mes jau turime dukryte
Mano sunus labai lauke ir norejo brolio, bet labai labai myli sese ir padeda man, pažaidžia, pakalbina, sauskelnes atneša ir šiaip padeda.
Mes tai labai daug kalbėjomes ir pratinom ji prie minties, kad kai bus mažas leliukas, jis demėsio gaus daug mažiau, tai iš pat pradžiu tik pavydėjo, kad nešiojame jo sese, bet dabar viskas

Mano sunus labai lauke ir norejo brolio, bet labai labai myli sese ir padeda man, pažaidžia, pakalbina, sauskelnes atneša ir šiaip padeda.
Mes tai labai daug kalbėjomes ir pratinom ji prie minties, kad kai bus mažas leliukas, jis demėsio gaus daug mažiau, tai iš pat pradžiu tik pavydėjo, kad nešiojame jo sese, bet dabar viskas

Manasis is pradziu irgi norejo seses labai,nes buvo isitikines,jog neims jo zaislu ir pan