Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(oote @ 2009 12 08, 14:40)
Kai vaikas jau supranta, kas jam sakoma, tai galima ruost ji brolio ar seses atejimui. O maniske kai dar tokia kleckute, tai kalbu apie busima broliuka ar sesute nesupranta doh.gif Kai paklausiu, kur lialia, tai rodo i pilva, prisiglaudzia kartais... wub.gif Idomu, ar tokiems maziukams lengviau apsiprast su mintimi, kad reikia dalintis demesiu, ar lengviau vyresniems truputi g.gif

Taip ir antras bus berniukas biggrin.gif . Na tikiuosi pades ir man augint broliuka,dbr tai lb myli,tai gal lb nepavydes wub.gif . Bet kaip noriu greiciau pagimdyt,jau lb sunku ir del svorio ir del tu siplnumu,va pavaikstau po kambari ir vel guluosi,nes silpna,atrodo,kad nugriusiu... doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Gema @ 2009 12 08, 11:48)
Matau, kad Tavo sunutis beveik ta pačia diena gimes kaip ir manasis  smile.gif ir tarp vaikučiu amžiaus skirtumas tas pats, tik mes jau turime dukryte biggrin.gif
Mano sunus labai lauke ir norejo brolio, bet labai labai myli sese ir padeda man, pažaidžia, pakalbina, sauskelnes atneša ir šiaip padeda.
Mes tai labai daug kalbėjomes ir pratinom ji prie minties, kad kai bus mažas leliukas, jis demėsio gaus daug mažiau, tai iš pat pradžiu tik pavydėjo, kad nešiojame jo sese, bet dabar viskas thumbup.gif

Manasis is pradziu irgi norejo seses labai,nes buvo isitikines,jog neims jo zaislu ir pan biggrin.gif . Bet pasirodo brolis wub.gif ,buvom kartu pas Blaziene,kai del sventos ramybes dar karta dariausi echoskopa,tai ir jis mate tame ekranelyje biggrin.gif ,gyd.jam ten rode,aiskino kur kas biggrin.gif biggrin.gif ,tai sako na tada gerai ir brolis bus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 12 08, 15:20)
Manasis is pradziu irgi norejo seses labai,nes buvo isitikines,jog neims jo zaislu ir pan biggrin.gif . Bet pasirodo brolis wub.gif

Matai kaip, paprastai berniukai, kiek girdejau, labiau brolio nori ax.gif
As tai nuo mokslu jau taip pavargau, o kas laukia pavasari, kai namie bus du vaikai ir mokytis reiks unsure.gif
Atsakyti
Sveikos :-D as tai praktiskai laiko mokslam neturiu nes maziukas megsta tik ant ranku buti. Kai uzmiega kol namus sutvarkai pamatai kad jau nebemiega sad.gif ir nebijokyte gimdyti as pries gimdyma taip pat bijojau mama sakydavo kad ziaurei skauda ir skausmo neuzmirsi visa gyvenima bet tai netiesa kai pagimdziau kai atnese mano angeliuka is karto skausma pamirsiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetukas @ 2009 12 08, 23:34)
Sveikos :-D as tai praktiskai laiko mokslam neturiu nes maziukas megsta tik ant ranku buti.

O kur tu mokaisi? Kiek dar liko mokytis? Bet kad laiko ir nera, vis tiek kazkaip issisuki?
As kai dukryte pagimdziau, akademines emiau, o dabar antra karta imt akademiniu nebenoriu schmoll.gif Tai planuoju kaip nors issivyniot ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 09, 10:56)
O kur tu mokaisi? Kiek dar liko mokytis? Bet kad laiko ir nera, vis tiek kazkaip issisuki?
As kai dukryte pagimdziau, akademines emiau, o dabar antra karta imt akademiniu nebenoriu schmoll.gif Tai planuoju kaip nors issivyniot ir taip smile.gif

Sveikute oote :-D mokausi vtvk o tu? Dar be siu metu liko mokitis 2metus. As pasidariau kad ant egzaminu tik nuvaziuoti tai leido. Tai kai vaikuj gera nuotaika su teciu burkuoja ir tada paskaitau medziaga :-D
Atsakyti
sveikos, pagaliau prisiruosiau parasyti. pabandysiu trumpai papasakoti kaip mums sekesi. taigi pirmadieni apie 8 val buvom gimdymo skyriuje su siuntimu is poliklinikos, apziurejo mane blaziene su dumse ir nusprende kad tikrai jau laikas mano leliui eiti lauk. tai pagulde, paruose operacijai, ir be jokiu skausmu, vandenu nubegimu 10.47 gime mums sunelis Aistutis (3,86kg, 55cm), jau truputi pernesiotas. Akusere paskui vyrui sake, kad nesitikejo kad bus toks didelis vaikas. man begulint pooperacineje, isgirdau dar vieno leliuko verksma, ten buvo redosred dukryte smile.gif. gryzus i palata, atnese man suneli ir jis beveik visa diena pragulejo salia manes, o antra diena jau turejome stotis, o ir aistuti jau paliko pas mane.
tai gal tiek trumpai apie sunelio atsiradima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arune.s @ 2009 12 09, 14:45)
sveikos, pagaliau prisiruosiau parasyti. pabandysiu trumpai papasakoti kaip mums sekesi. taigi pirmadieni apie 8 val buvom gimdymo skyriuje su siuntimu is poliklinikos, apziurejo mane blaziene su dumse ir nusprende kad tikrai jau laikas mano leliui eiti lauk. tai pagulde, paruose operacijai, ir be jokiu skausmu, vandenu nubegimu 10.47 gime mums sunelis Aistutis (3,86kg, 55cm), jau truputi pernesiotas. Akusere paskui vyrui sake, kad nesitikejo kad bus toks didelis vaikas.  man begulint pooperacineje, isgirdau dar vieno leliuko verksma, ten buvo redosred dukryte smile.gif. gryzus i palata, atnese man suneli ir jis beveik visa diena pragulejo salia manes, o antra diena jau turejome stotis, o ir aistuti jau paliko pas mane.
tai gal tiek trumpai apie sunelio atsiradima  smile.gif

O kaip sveikatele po cp? Kiek laiko tu pernesiojai,kad jau buvo pernesiotas leliukas? ir as bijau pernesiot verysad.gif
Atsakyti
suradau proga prisesti prie neto,tai uzbegau paziuret kaip jus cia gyvenat smile.gif
vakar buvau pas archipoviene,klausiau ar leis vyra gimdyt,sake leis thumbup.gif nors seip taisykles neleidzia.
maniskis lelius dar nenori pasirodyt,nors jau laikas jam butu ruostis ateit smile.gif
labai bijau kai nueisiu pernesiojus ir lieps gultis,skatins ar pan verysad.gif jau geriau ateitu laiku...

beje sveikinu Aistuko mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vetukas @ 2009 12 09, 11:28)
Sveikute oote :-D mokausi vtvk o tu? Dar be siu metu liko mokitis 2metus.

As vietoj, Utenoj, sugalvojau antra specialybe baigt neakivaizdiniu ax.gif Nelaiku pradejau, nes va pasipyle vaikuciai... ax.gif Man be situ dar irgi du metai rolleyes.gif Negalvojai akademiniu imt?

QUOTE(arune.s @ 2009 12 09, 13:45)
sveikos, pagaliau prisiruosiau parasyti. pabandysiu trumpai papasakoti kaip mums sekesi.

Sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif 4u.gif
Ar sunku but mama? Ramus maziukas?

Innnggga, ar suzinojai ka naujo apie epidura? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 09, 16:35)
As vietoj, Utenoj, sugalvojau antra specialybe baigt neakivaizdiniu ax.gif Nelaiku pradejau, nes va pasipyle vaikuciai... ax.gif Man be situ dar irgi du metai rolleyes.gif Negalvojai akademiniu imt?
Sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif  4u.gif

norejau imti, bet vyras atkalbejo save neapsimoka nes pato tingesis smile.gif siaip tai dziaugiuosi kad vaikas naktim miega gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 12 09, 17:35)
Sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif  4u.gif

Dar nieko nesuzinojau apie epidura verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 12 09, 17:19)
suradau proga prisesti prie neto,tai uzbegau paziuret kaip jus cia gyvenat smile.gif
vakar buvau pas archipoviene,klausiau ar leis vyra gimdyt,sake leis thumbup.gif nors seip taisykles neleidzia.
maniskis lelius dar nenori pasirodyt,nors jau laikas jam butu ruostis ateit smile.gif
labai bijau kai nueisiu pernesiojus ir lieps gultis,skatins ar pan verysad.gif jau geriau ateitu laiku...
beje sveikinu Aistuko mamyte 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,kad leis. O tik tavo atveju leis,ar jau leidzia visus norincius,nes ir as noresiu su vyru buti? g.gif . Laukiu ir as jau pasirodant lialiuko,bet dar nieko...,juk galetu ir ateit blush2.gif g.gif . o tau ziurejo gine,ar vyksta kasnors,ar atsidare ar pan? Kaip paciai savijauta,pamaudzia ka nors?...
Atsakyti
QUOTE(vetukas @ 2009 12 09, 17:17)
norejau imti, bet vyras atkalbejo save neapsimoka nes pato tingesis smile.gif  siaip tai dziaugiuosi kad vaikas naktim miega gerai biggrin.gif

O maniske iki 9 men. nemiegojo naktim, buvau labai pervargus unsure.gif Sakau, jei ir dabar taip bus, tai su mokslais niekaip neistrauksiu unsure.gif Va ir dabar darau ka prie kompo, tempia mane dukryte uz rankos pazaist, o as neinu, nes mokytis reikia. Ta verkia, o man sirdis plysta verysad.gif
Atsakyti