Apie ''naturalu'' gimdyma, tai mano nuomone, kad siais laikais jokio ten naturalumo nebelike. Juk ir nuskausminancius leidzia, kudikelius tenka traukti ir su vakuumais bei replemes (kaip baisu) - man cia nieko nera naturalaus. Naturaliai gimdydavo musu promociutes galbut, kai nei vaistu turedavo tais laikais, o namuose su pribuvejom gimdydavo. O dabar XXIa. Juk turime galimybe nekenteti skausmo, tai kodel rinktis kenteti ? ( aisku, cia tik mano nuomone ) Bet manau, kai turime tokias galimybes, reikia jomis naudotis. As ja pasinaudosiu
O as jau buvau prisigalvojusi apie kateterio istatymo skausmus

Apie ''naturalu'' gimdyma, tai mano nuomone, kad siais laikais jokio ten naturalumo nebelike. Juk ir nuskausminancius leidzia, kudikelius tenka traukti ir su vakuumais bei replemes (kaip baisu) - man cia nieko nera naturalaus. Naturaliai gimdydavo musu promociutes galbut, kai nei vaistu turedavo tais laikais, o namuose su pribuvejom gimdydavo. O dabar XXIa. Juk turime galimybe nekenteti skausmo, tai kodel rinktis kenteti ? ( aisku, cia tik mano nuomone ) Bet manau, kai turime tokias galimybes, reikia jomis naudotis. As ja pasinaudosiu
QUOTE(ramaskar @ 2010 02 26, 13:21)
Kiekvienai aisku kitaip, man kirpo ir jokios klizmos nestaciau nei pries nei po, kita diena jau rimtam
nuejau, aisku baisu buvo, bet viskas normaliai. Gal sunkiau toms kurios ir siaip problemu su viduriais turi 
Aaa... Ramune, nebekalbek, man tas ''kirpo'' toks baisus, kaip pragaras
QUOTE(kateete @ 2010 02 26, 13:41)
man irgi baisus zodis. kaip kokias drobes - tai karpo, tai siuva, tai plystam...
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 26, 13:44)
Na, istikro baisu
QUOTE(kateete @ 2010 02 26, 13:49)
Na, istikro baisu
Man net juokas paciai ima, kad as tokia baile ir to gimdymo bijau, kaip velnias kryziaus, bet nieko negaliu pakeisti, negaliu nusteikti, kad ''neskaudes'', nes pati saves gi neapgausiu, visvien zinosiu, kad skaudes 
tai ir nebus kitaip. kaip gali plystanciam zmogui neskaudet? cia tik tos taip kalba, kurios nori pasirodyt, kad labai drasios. juk nebuna taip, kad neskaudetu. visoms daugiau ar maziau skauda. kazi, nepagimdysiu anksciau laiko is tos baimes apie skausma?
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 26, 13:15)
siaip maziau galvokit ir skaitykit baisumus. man kai labai baisu pasidarydavo eidavau skaityt SM "juokingiausios gimdymo istorijos" - galima pagimdyt anksciau laiko is juoko.
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 26, 15:15)
tai ir nebus kitaip. kaip gali plystanciam zmogui neskaudet? cia tik tos taip kalba, kurios nori pasirodyt, kad labai drasios. juk nebuna taip, kad neskaudetu. visoms daugiau ar maziau skauda. kazi, nepagimdysiu anksciau laiko is tos baimes apie skausma? 
gimdziau su epidura, tai nejauciau nei kai kirpo nei kai siuvo
O epidirinio reikia pačiai prašyti, manau jai nebetversi, tai nepaliks kankintis
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 26, 14:15)
Manau, kad kuo labiau bijosim, tuo bus blogiau..
Ka as zinau, bus kaip bus.
Man per tas dienas budavo, akd uzeina nezmoniski skausmai iki alpimo ir pykinimo. Nezinodavau net kur detis, ketanova ''valgydavau''. Drauge sake, kad cia labai panasus skausmas kaip saremiu, tik saremiai yra dar baisiau
QUOTE(kateete @ 2010 02 26, 19:13)
Manau, kad kuo labiau bijosim, tuo bus blogiau..
Man per tas dienas budavo, akd uzeina nezmoniski skausmai iki alpimo ir pykinimo. Nezinodavau net kur detis, ketanova ''valgydavau''. Drauge sake, kad cia labai panasus skausmas kaip saremiu, tik saremiai yra dar baisiau
O dar plius plysimai ir kirpimai .......................
Reikia buti labai stipriu zmogumi, kad visa tai iskesti be epiduru ir t.t.... 
nepaguodei
QUOTE(L'aurora @ 2010 02 26, 15:15)
Mano visas gimdymas truko 5val. 30min. Cia skaiciuoju nuo tos minutes kai pradejo vandenukai nubeginet (tada dar saremiu net nejauciau) ir iki tos kai jau vaikiuka laikiau ant ranku. Aisku,kad buvau nusiteikus skausmui, ir zinojau, kad skaudes, ir kad reikes viska kazkaip iskesti