Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(Innnggga @ 2009 11 20, 23:43)
O jei butu galimybe pasirinkt,ka pasirinktumet ar naturaliai gimdyt,ar cp? g.gif  blush2.gif
Papildyta:
Kada tau gimdyti? nestuke.gif

Labai norejau gimdyti naturaliai, apie cp net negalvojau. kazkaip norejau pajusti ka tai reiskia ir dar 5 dienos ligonineje doh.gif
o gimdyti man lapkricio 30d., bet tikiuosi, kad viskas prasides truputi anksciau smile.gif o ir tau panasiai, jei kazko nemaisau?
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2009 11 21, 11:36)
O iš kur tokios žinios, kad leliuką tik po 2 parų atneša parodyt? g.gif Aš rašiau, kad su manimi jį paliko tik po 2 parų, o jį pamačiau tą pačią dieną mirksiukas.gif

vadinasi as ne taip supratau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arune.s @ 2009 11 21, 13:36)
Labai norejau gimdyti naturaliai, apie cp net negalvojau. kazkaip norejau pajusti ka tai reiskia ir dar 5 dienos ligonineje  doh.gif
o gimdyti man lapkricio 30d., bet tikiuosi, kad viskas prasides truputi anksciau  smile.gif o ir tau panasiai, jei kazko nemaisau?
Papildyta:
vadinasi as ne taip supratau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man gruodio 20 kaip ir nestuke.gif ...,bet bijau lb verysad.gif . Kazkaip keista man daros maudzia nugara visa diena,ir pilvo apacia,juk ankstoka dar truputi butu gimdyt unsure.gif . Nzn guliu lovoj ir tiek,laukiu kas bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(Innnggga @ 2009 11 20, 23:43)
O jei butu galimybe pasirinkt,ka pasirinktumet ar naturaliai gimdyt,ar cp? g.gif  blush2.gif

As tai tik naturaliai. Tikiuosi, kad su pirmu kai pradzia jau padaryta, antra bus lengviau gimdyt smile.gif Jei pirmas butu buves cz, tai gal ir dabar cz noreciau, net nzn... ax.gif

QUOTE(Innnggga @ 2009 11 21, 18:02)
Man gruodio 20 kaip ir nestuke.gif ...,bet bijau lb verysad.gif . Kazkaip keista man daros maudzia nugara visa diena,ir pilvo apacia,juk ankstoka dar truputi butu gimdyt unsure.gif .

Man tokiu laiku kaip tavo irgi mausdavo normaliai, vakarais pilvas labai kietedavo... O nuo kokios 38 sav. nejausdavau jokiu maudimu doh.gif Atrode, kad niekada nepagimdysiu rolleyes.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo ispudziais po paskutinio apsailankymo pas savo gine(archipoviene)
ta va,mna gimdyt gruodzio 12,liko vienas apsilankymas(gruodzio 8) tai nutariau paklaust del jos dalyvavimo gimdyme...
kaip ir tikejausi,atsisake doh.gif
sake ziema,salta,o jei dar nakti ar savaitgali tai isviso nesinori eit ir t.t.tipo nebijok pagimdysi pas bet ka...ne va tai ji jau per sena kad lakstytu taip lotuliukas.gif

yai vat tokios naujeinos ax.gif
beje dar pasake kad slapimo tyrimas blogas verysad.gif kazka ten susnekejo,nieko nesupratau,isskyrus kad leukocitu daug verysad.gif gal kuriai taip buvo?cia verta jaudintis?(seip prirase zvakuciu)...
Atsakyti
As tai bijau vieno, kad teks be vyro gimdyt...nu kokia nesamone...karantinas sitas as negaliu...tarytum daktarai ar sesutes be vyrusu vaiksto doh.gif susinervinus juodai...
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 22, 23:22)
As tai bijau vieno, kad teks be vyro gimdyt...nu kokia nesamone...karantinas sitas as negaliu...tarytum daktarai ar sesutes be vyrusu vaiksto doh.gif susinervinus juodai...

tai tu vis dar puskuoji? blink.gif biggrin.gif

O kas tau taip sake? g.gif Tai ir manes tas pats laukia unsure.gif baisiau ir susapnuot negaleciau...
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 22, 23:22)

Va cia tai baisu... mega_shok.gif Tokiu atveju greiciausiai namie sedeciau iki paskutiniosios. Nes nuo minties, kad puse dienos galima be vyro ligoninej prasikankint vienai, tai brrr unsure.gif
Na gal dar gales vyrai dalyvaut, labai to linkiu smile.gif
Atsakyti
Negales verysad.gif man gyd ka tik tai sake. Ir lankyti niekas negales schmoll.gif bet del sito tai maziausia suku galva...
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2009 11 23, 00:32)
tai tu vis dar puskuoji?  blink.gif  biggrin.gif

O kas tau taip sake?  g.gif Tai ir manes tas pats laukia  unsure.gif baisiau ir susapnuot negaleciau...

Joa dar puskuoju...jau atsibodo...galetu ledai judet sparciau...o vyro tikrai neleis...zodziu...bet ka padarysi...geriau greiciau pagimdyt ir namo grist ax.gif siandien varau pas gine, ziuresim ka sakis, gal i kaleima uzdaris...vakar jau kaip ir maudeno pilvuka, bet apstoja apie 3 nakties, zesim kas cia bus toliau ax.gif
Atsakyti
Na eina sau,kaip gali neleist vyrui but kartu,juk yra tu kaukiu uzsidetjei ka... g.gif . As tada namie gimdysiu biggrin.gif ,o jei rimciau tai tada nieko gero schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2009 11 23, 11:00)
Negales  verysad.gif man gyd ka tik tai sake. Ir lankyti niekas negales  schmoll.gif bet del sito tai maziausia suku galva...

Nu sakes verysad.gif O tai cia taip visoj Lietuvoj?
Tai linkiu, panos, kad be cezariu apsieitumet. Teks pasijausti kaip tada, kai gimde musu mamos verysad.gif
Eina sau, nepavydziu... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
As buvusi uteniske (na, mama iki siol ten gyvena), tai pasiskaitineju ir cia, jei iseitu taip, kad nuspresciau gimdyt Utenoje.

O del vyru dalyvavimo gimdyme - panasu, kad visoj Lietuvoj siuo metu prie to einama. Na, reikia saugotis, tai reikia. ax.gif Kad tik leliukam geriau nuo to butu biggrin.gif
Atsakyti