Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

QUOTE(Atgaja @ 2006 07 14, 10:56)
O aplamai ar Jums neatrodo, kad Lietuvoj nėra baldų pasirinkimo. Jeigu virtuvės baldus dar kažkaip gali pairinkti, tai su minkštais iš vis tragedija. Vilniuje perėjau ko gero visus baldų salonus, ir tokių, kuriuos pamačius pasakyčiau "va tokių noriu" tai taip ir neradau... Kaip jums sekasi tokiose paieškose. Gal čia aš tokia skonį praradusi verysad.gif

yra tik reik zinot is kur uzsisakineti mirksiukas.gif viskas atvezama
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2006 07 14, 09:56)
O aplamai ar Jums neatrodo, kad Lietuvoj nėra baldų pasirinkimo. Jeigu virtuvės baldus dar kažkaip gali pairinkti, tai su minkštais iš vis tragedija. Vilniuje perėjau ko gero visus baldų salonus, ir tokių, kuriuos pamačius pasakyčiau "va tokių noriu" tai taip ir neradau... Kaip jums sekasi tokiose paieškose. Gal čia aš tokia skonį praradusi verysad.gif

Na, mums turbūt labai pasisekė, nes gana greitai suradom tai ko mums reikia ax.gif ax.gif - Juodojo alksnio "Harmony" thumbup.gif
Nuo šitų baldų ir prasidėjo visų mūsų naujų namų kūrimas ax.gif
Atsakyti
Merginos man atsakykite pa ska bute yra odiniai baldai, kaip buvo jie inesti pro duris? Ar tie odiniai baldai taip biski susispaudzia per minkstuma doh.gif , pas mane tarpas yra 84cm o nusiziurejau baldus su tokiu ismatavimu 176x90(gylis)x87. Tai jau bijau kad jie netilps i buta, o juos nusiziurejau dar tada kaip remontas buvo svajonese
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 14, 16:54)
Merginos man atsakykite pa ska bute yra odiniai baldai, kaip buvo jie inesti pro duris? Ar tie odiniai baldai taip biski susispaudzia per minkstuma doh.gif , pas mane tarpas yra 84cm o nusiziurejau baldus su tokiu ismatavimu 176x90(gylis)x87. Tai jau bijau kad jie netilps i buta, o juos nusiziurejau dar tada kaip remontas buvo svajonese

Manau, kad pratilps. Pas mus durų plotis 78 cm, o baldų išmatavimai 204x85x92. Baldai neišsiardė, o pavarsti kažkokiu kampu stebuklingai pratilpo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 14, 15:54)

Mūsų odinius baldus įkėlinėjo per langą.
Mes pirkom itališkus, bordo spalvos. Labai esu patenkinta, nes svetainė yra sujungta su virtuve. Todėl valgome sėdėdami ant tų baldų, o mažoji nuolat būna su nešvariom rankom. Visus išriebalavimus nuvalau su drėgnu skuduriuku ir problemos kaip nebūta. Nežinau kas būtų, jei turėtume medžiaginius baldus. Būtų nuolatinis stresas ir saugojimas. O daiktai turi tarnauti žmogui, o ne atvirkščiai.
Vasara, ypač per tuos karščius, kūnas(jei būni su šortais ar trumpu sijonu)prilimpa prie odos. Tai būtų vienintelis minusas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2006 07 14, 17:30)
Mūsų odinius baldus įkėlinėjo per langą.
Mes pirkom itališkus, bordo spalvos. Labai esu patenkinta, nes svetainė yra sujungta su virtuve. Todėl valgome sėdėdami ant tų baldų, o mažoji nuolat būna su nešvariom rankom. Visus išriebalavimus nuvalau su drėgnu skuduriuku ir problemos kaip nebūta. Nežinau kas būtų, jei turėtume medžiaginius baldus. Būtų nuolatinis stresas ir saugojimas. O daiktai turi tarnauti žmogui, o ne atvirkščiai.
Vasara, ypač per tuos karščius, kūnas(jei būni su šortais ar trumpu sijonu)prilimpa prie odos. Tai būtų vienintelis minusas.

O kokie baldu ir duru ismatavimai? Per langa mes niekaip negaletume ikelti. 8 aukstas
Atsakyti
Mes pirkom prieš 3 metus odinį kampą Skrajoj, nepamenu tik ar Šiaulių ar Klaipėdos gamybos g.gif nu žodžiu lietuviškas. Šiaip iš praktiškos pusės tai tikrai labai esu patenkinta, ko tik nematė jisai - ir raudonas vynas buvo užpiltas, ir maisto pritrynta po balių ir draugų vaikai jojo ir šunį turim ir patys tysom ant jos kiekvieną vakarą prie TV ax.gif ir jokių dėmių ar plėmų nėra schmoll.gif
Dabar įsirenginėsim naują butą ir deja šitas kampas bus per didelis ir per masyvus verysad.gif Galvojam pirkti mažesnius baldelius svetainei, kad neužsigriozdintų kambarys tai kažkaip linkstu vėl prie odinių, nes juos visgi labai lengva prižiūrėti ir užtat atrodo tvarkingai rolleyes.gif
Įdedu mūsų kampo nuotrauką
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 14 liepos 2006 - 23:03
QUOTE(KristiTal @ 2006 07 14, 21:27)
O kokie baldu ir duru ismatavimai? Per langa mes niekaip negaletume ikelti. 8 aukstas

Nu žinok dabar nepasakysiu, reiks pamatuot. Jei nepamiršiu, pirmadienį parašysiu.
Durys tai standartines, šarvuotos-lauko. Bet baldai pas mus masyvus.
Dar prisiminiau, kad kažkas sakė, kad katės į juos mėgsta galasti nagus. Tai ne tiesa. Aš turiu katę, ji niekada negalanda į odinius baldus nagų, nes tai paprasčiausiai ir neišeitų. Tačiau yra padariusi įbrėžimą, kai krito nuo palangės ir nagais bandė įsikipti į baldus. To jau niekaip neištaisysi.
Atsakyti
Mes ir turim odinius baldus, na tiksliau iš taip vadinamos Eko odos, esu laaabai patenkinta, nes mažas vaikas, o rankos purvinos visada, tai tik paimu skuduriuką ir nuvalau, jei būtų medžiaginiai kaip anksčiau nuprotėčiau, nespėčiau lakstyt iš paskos ir gaudyt. doh.gif
Va įmetu foto kaip jie atrodo pas mus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 07 15, 13:04)
Mes ir turim odinius baldus, na tiksliau iš taip vadinamos Eko odos, esu laaabai patenkinta, nes mažas vaikas, o rankos purvinos visada, tai tik paimu skuduriuką ir nuvalau, jei būtų medžiaginiai kaip anksčiau nuprotėčiau, nespėčiau lakstyt iš paskos ir gaudyt.  doh.gif
Va įmetu foto kaip jie atrodo pas mus.
user posted image

Labai gražus komplektukas, jeigu nepaslaptis kur pirkote ir kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti
Mes pries puse metu pirkome baldus "Klasika"(sviesus) Juodajame Alksnyje. Baldai pakankamai brangus taigi tikejausi ypac aukstos kokybes, bet tiesa sakant siek tiek nusivyliau. Tose vietose kur dazniausiai sedima oda pradejo blukti o dar nepraejo nei metai nuo pirkimo, teiravausi ar gali taip buti Juodojo alksnio konsultantes tai prizadejo atvaziuoti ir ivertinti kas ten vyksta su tais baldais. Be to uzpildas paprasciausia porolonas, kuris kaip zinia anksciau ar veliau issisedi verysad.gif o miegamasis mechanizmas tai pagamintas taip, kad geriau jo netiesti blink.gif
Aisku turi sie baldai privalumu, bet dabar pries pirkdama gerai pasvarstyciau g.gif
Taigi ir Juodasis alksnis nepaisant aukstu kainu turi savo trukumu, atidziai ziurekit mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 07 19, 10:01)
Labai gražus komplektukas, jeigu nepaslaptis kur pirkote ir kiek kainavo? ax.gif

mirksiukas.gif pirktas plazoj, kainavo apie 3500, ten tas kampas tai pasidaro miegamas, ir laaaabai jau platus. thumbup.gif man irgi jie patinka iki siol. tongue.gif
Atsakyti