Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

QUOTE(taina @ 2006 10 29, 14:35)
Uzsisakem Ambasadorių iš Grafų baldų.
Gal kas turit toki komplekta? Įdomu, kokie apie jį atsiliepimai  g.gif

Turim apie pusmetį, tai kol kas tik geri atsiliepimai, lengva prižiūrėti, tik miegamas mechanizmas girgžda, tai svečiai nelabai išsimiega blush2.gif .
Atsakyti
Sveiki,
Reikalinga Jūsų trumpa nuomonė TAIP arba NE smile.gif
Ar verta pakloti už visą komplektą 11.000 už šį kompletą.
Pilnai visi odiniai ir su miegamaisiais mechanizmais... (apart fotelis) smile.gif

http://www.juodasisa...dai/mondial.swf
Atsakyti
Nuo kada juodasis gamina visa balda odini???Naujiena man. smile.gif Ir kam Tau visos dalys su miegamais mechanizmais . Apie patoguma sau ir baldo ilgesni tarnavimo termina apgalvojot ? smile.gif Oi,sorry juk prasei trumpai. ... NE !!!
Atsakyti
O kodėl neodiniai? Šiaip yra dviejų variantu, dalinai odiniai dalinai pakaitalas... tai domėjausi kaina, kad būtų visas odinis.
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 10 29, 14:56)
Turim apie pusmetį, tai kol kas tik geri atsiliepimai, lengva prižiūrėti, tik miegamas mechanizmas girgžda, tai svečiai nelabai išsimiega  blush2.gif .

O kokią spalvą ėmėt? Aš tai labai norėjau baltos, bet visi atkalbinėjo, kad labai nepraktiška. Užsisakem tokią balintos kakavos . Dar sakė odos priežiūrai skirtų priemonių dovanų duos ax.gif
Tiesa, pas mus bus be miegamo mechanizmo...
Atsakyti
QUOTE(Ellana @ 2006 10 31, 10:37)
O kokią spalvą ėmėt? Aš tai labai norėjau baltos, bet visi atkalbinėjo, kad labai nepraktiška. Užsisakem tokią balintos kakavos . Dar sakė odos priežiūrai skirtų priemonių dovanų duos  ax.gif 

Labas, taip pat kakavinę išsirinkome. O kokia kaina nusiderėjote? Gal gali kiekvieno modelio atskirai surašyti? Kėdė-? dviejų vietų sofa-? trijų vietu sofą+mechanizmas-?
Ir ar pilnai odinis?
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 07 15, 13:04)
Mes ir turim odinius baldus, na tiksliau iš taip vadinamos Eko odos, esu laaabai patenkinta, nes mažas vaikas, o rankos purvinos visada, tai tik paimu skuduriuką ir nuvalau, jei būtų medžiaginiai kaip anksčiau nuprotėčiau, nespėčiau lakstyt iš paskos ir gaudyt.  doh.gif
Va įmetu foto kaip jie atrodo pas mus.
user posted image

Kadangi pas mane kazkas panasaus, tai norejau pasiklaust. Merginos ar naudojat kokias spec. priemones tai Eko odai, ar reikia ja maitinti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Inco @ 2006 10 31, 12:57)
Labas, taip pat kakavinę išsirinkome. O kokia kaina nusiderėjote? Gal gali kiekvieno modelio atskirai surašyti? Kėdė-? dviejų vietų sofa-? trijų vietu sofą+mechanizmas-?
Ir ar pilnai odinis?

Mes ėmėm dvivietę ir trivietę sofas. Be miegamų mechanizmų. Atskirai kainų nežinau, bet viskas kartu kainavo 3900. Nepilnai odinis (jei visas odinis tai dar plius 30 proc. kažkur dasideda).
Atsakyti
QUOTE(Ellana @ 2006 10 31, 11:37)
O kokią spalvą ėmėt? Aš tai labai norėjau baltos, bet visi atkalbinėjo, kad labai nepraktiška. Užsisakem tokią balintos kakavos . Dar sakė odos priežiūrai skirtų priemonių dovanų duos  ax.gif 

Pas mus tokie šviesiai oranžiniai, jei įdomu, nuotrauką galiu įmesti. Pas mus 3 ir 1 dalis, bet mokėjom virš 4000 Lt, gal kad seniau pirkom g.gif . Man irgi buvo mintis apie baltus, bet dabar džiaugiuos, kad nepirkau tokių, nes ir taip nespėju valyti ( namuose didžiausia terliūzė doh.gif ), jau yra dėmelių, kurios neišsivalė, bet, kadangi baldai ne balti tai nesimato unsure.gif . Bet šiaip labai džiaugiuos, kad pasirinkau odinius baldus, nes visada lydi toks švaros jausmas ax.gif , kai reikia pavalai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 10 31, 23:09)
Pas mus tokie šviesiai oranžiniai, jei įdomu, nuotrauką galiu įmesti. Pas mus 3 ir 1 dalis, bet mokėjom virš 4000 Lt, gal kad seniau pirkom  g.gif . Man irgi buvo mintis apie baltus, bet dabar džiaugiuos, kad nepirkau tokių, nes ir taip nespėju valyti ( namuose didžiausia terliūzė doh.gif ), jau yra dėmelių, kurios neišsivalė, bet, kadangi baldai ne balti tai nesimato  unsure.gif . Bet šiaip labai džiaugiuos, kad pasirinkau odinius baldus, nes visada lydi toks švaros jausmas ax.gif , kai reikia pavalai ir tiek.

Būtų įdomu komplektuką pamatyti bigsmile.gif
Laukiu nesulaukiu, kada mums padarys...
Atsakyti
As irgi galvoju tarp odinio kampo ir medziaginio.... g.gif , bet pasiskaicius manau, kad geriau odinis...nuvalai ir viskas?
ar sunkiai jie valomi?daug prieziuros reik?

as galvoju apie toki kampa

user posted image

ka manot?

as visiskai nauja siuose dalykuose... doh.gif , tai mano pirmi namai!
Atsakyti
O kokie išmatavimai šių baldų?
p.s. visai neblogai žiūrisi, bet man asmeniškai lygus paviršius nepatinka, vis atrodo, kad bėgant laikui labai matysis išsėdėtos vietos sad.gif gal ir klystu...
Atsakyti