Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

QUOTE(braskute_v @ 2007 02 15, 09:26)

o kur jūs perkat tą balzamą? Nes aš kol kas tik su ūkišku muilu pavalinėju  rolleyes.gif

As "Zygio batuose" nusipirkau toki Salamaneder balzama odai valyti ir drekinti - 15 lt. Labai gerai valo, drekina, kvapas malonus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 14, 19:18)
O su kuo valyti nuo odiniu baldu tusinuka ir flamasterius?

Geriausiai viską nuvalo spiritas, čia iš patirties žinau. Mes kai pirkom baldus, iš karto ėmėm ir priežiūrai priemonių, valiklį ir balzamą. Kainos tai tikrai nemažos, o naudos schmoll.gif Balzamas tai dar nieko, nublizgina neblogai, bet jau valiklis... Buvom "zelionke" ištepę, tai tik su spiritu nuvalėm unsure.gif
Tik po valymo balzamu visada patepu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau užklaust, gal kas kokių atsiliepimų turit umn.gif tebūna ir geri, ir blogi jei yra.
Kalbu apie Dalios baldų salono minkštuosius baldus- odinius.
Va mes nusižiūrėjom tokį komplektuką + dar pufą prisiderinsim iš kito komplekto unsure.gif
user posted image
Lyg ir nieko- ir sėdėjom, ir žiūrinėjom unsure.gif tik kažkaip neramina, kad gamintojas Lenkija g.gif o gal čia tik toks mūsų išlikęs stereotipas iš senų laikų, kad lenkai š**** gamina g.gif

ir išvis- ar verta pirkti odinius baldus? g.gif grožis tai grožis, bet mane labiausiai domina praktiškumas ir ilgaamžiškumas rolleyes.gif ar odiniai baldai atitinka šiuos kriterijus? g.gif

p.s dėl spalvos dar abejojam- renkamės tarp smėlio gelsvos ir tamsiai rudos g.gif abi mums tiktų unsure.gif bet šviesios spalvos baiminuosi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 19 vasario 2007 - 18:58
Na mes tai rinkomės odinius, o šiaip vieni už odinu skiti prieš, bet šiuolaikinis gobelenas mane kažkaip veikia neigemai (vis jaučiu įsielektrinimą).
Taip apt norėjau paklausti, gal kas turi iš firmos Auster pirktus baldus?
Kolkas patiko šie: (3-2+1)

user posted image
Atsakyti
grazios foto su baldais mirksiukas.gif

as tai irgi nusiziurejau odinius baldus wub.gif bet kaina 22 000lt verysad.gif tikrai tokiu neipirksim, reieks ieskoti pigesni varianta ....
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 19, 19:46)
Norėjau užklaust, gal kas kokių atsiliepimų turit umn.gif tebūna ir geri, ir blogi jei yra.
Kalbu apie Dalios baldų salono minkštuosius baldus- odinius.
Va mes nusižiūrėjom tokį komplektuką + dar pufą prisiderinsim iš kito komplekto unsure.gif
user posted image
Lyg ir nieko- ir sėdėjom, ir žiūrinėjom unsure.gif tik kažkaip neramina, kad gamintojas Lenkija g.gif o gal čia tik toks mūsų išlikęs stereotipas iš senų laikų, kad lenkai š**** gamina g.gif

ir išvis- ar verta pirkti odinius baldus? g.gif grožis tai grožis, bet mane labiausiai domina praktiškumas ir ilgaamžiškumas rolleyes.gif ar odiniai baldai atitinka šiuos kriterijus? g.gif

p.s dėl spalvos dar abejojam- renkamės tarp smėlio gelsvos ir tamsiai rudos g.gif abi mums tiktų unsure.gif bet šviesios spalvos baiminuosi cool.gif

Mano puskė turi odinį šviesų komplektą iš Dalios baldų jau apie 3 metus. Normaliai laikosi, tik tiesa pas juos be miegamo mechanizmo. Viskas gerai tiems baldams, nei nubluko, nei nusitepė labai. Tik va ta šeimyna dar ir katiną turi, tai žinok jei yra naminių gyvūnų, odinių baldų geriau nepirk. schmoll.gif Subraižė juodai, atrodo baisiai, tai dabar laiko tą kampą dekiais uždangstytą...
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 02 15, 08:26)
Analogiškai nutiko ir mūsų mažytei  thumbup.gif 
o kur jūs perkat tą balzamą? Nes aš kol kas tik su ūkišku muilu pavalinėju  rolleyes.gif

Mes balzamą pirkom senukuose, nors ten pasirinkimas mažas, bet šis balzamas visai patiko. aišku aš juo ištepu po nuvalymo, tai toks net kvapas kaip naujos odos atsiranda, o ir pati oda tokia maloniai švelni.

Cikadele, mes irgi bijojom šviesaus odos komplekto, tuo labiau aplinkiniai gąsdino, bet dabar įrenginėjam namą ir jei pirksim, tai tik šviesius. Senuosius naudojam virš keturių metų, bet nenusivyliau. Aišku, jei vaikai išpiešia tušinuku, tai pagelbėja tik spiritas. O dėl išsidėvėjimo, tai gal labiausiai sėdimose vietose matosi smulkių raukšlelių daugiau, bet neatkreipia jos dėmesio nežinant visai. Vienintelis dalykas tai tik gerai pagalvočiau kokiu mechanizmu rinktis miegamąją dalį, bet tai manau galioja visiems baldams. g.gif Sėkmės apsisprendime 4u.gif
Atsakyti
Merginos sakykit ar už 5000 lt. galima įsigyti normalius (kokybiškus) odinius baldus? Daugiau išleisti biudžetas neleidžia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugute* @ 2007 02 20, 15:59)
Merginos sakykit ar už 5000 lt. galima įsigyti normalius (kokybiškus) odinius baldus? Daugiau išleisti biudžetas neleidžia  verysad.gif

As Kaune Audejo balduose pirkau eko odos baldus (sofa-lova ir du foteliai), tai mokejau 3000 lt.
Atsakyti
QUOTE(Gugute* @ 2007 02 20, 15:59)
Merginos sakykit ar už 5000 lt. galima įsigyti normalius (kokybiškus) odinius baldus? Daugiau išleisti biudžetas neleidžia  verysad.gif

Taip galima. Mes Klaipėdoje " Nemuno" balduose pirkome suomiškus. Kainos ten svyruoja nuo 4000 iki 5000 ir daugiau.Garantija baldams 5 metai.
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 02 20, 19:54)
Taip galima. Mes Klaipėdoje " Nemuno" balduose pirkome suomiškus. Kainos ten svyruoja nuo 4000 iki 5000 ir daugiau.Garantija baldams  5 metai.

Mes taip pat ten pirkom skandinavu odinukus:
http://www.finnfani.fi/index.html
Labai patenkinta ju kokybe ir kaina cool.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodą 4u.gif . Pati esu Klaipėdietė tai reikės pasidomėti.
Atsakyti