Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

Ačiū už patarimus 4u.gif Reikės ir man to balzamo paieškoti rolleyes.gif
Mes tai dvivietę sofą(be miegamojo mechanizmo) pirkom audėjo balduose, thumbup.gif tai dar į akciją papuolėm, tai net gėda sakyti, kaip pigiai nusipirkom, tai patylėsiu rolleyes.gif O pufus prisiderinom mato balduose, nes foteliai būtų visą svetainę mums užgriozdinę schmoll.gif Aš labai patenkinta odiniai baldais , nors visko iš visų prisiklausau irnesakyk.gif Pažystama turi šviesų medžiaginį kampą, tai trgadija, kaip ji vargsta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 22 vasario 2007 - 07:47
man odiniai baldai gražu.........bet manau ,kad jie tinka svetainei.. smile.gif bet jai ant jų reikėtų miegot kiekvieną naktį įtariu pradėtų nepatikt.
Atsakyti
ne vienas baldu specas yra man sakes kad jeigu svetaineje baldai bus naudojami tik sedejimui, t.y. nebus miegama ant ju tada geriausia yra pirkti be miegamo mechanizmo, nes tada jie yra tvirtesni ir tarnaus ilgiau
o as tai svajoju apie odinius baldus, taciau galvoju del patogumo kekvienai dienai, na bet pora dragu nusipirko odinius tai reiks klausti ju nuomones del patogumo Man asmeniskai tai labiausiai patinka odiniai baldai is Softimus, thumbup.gif
Atsakyti
Mums irgi tą patį patarė, kad, jeigu nėra būtinybės, tai geriau pirkti be miegamojo mechanizmo, nes daug patogesni sėdėjimui, daug minkštesni.
Atsakyti
sveiki, rinkomes rinkomes ir issirinkom dalios balduose odines sofkutes, sampano spalvos, be miegamos dalies, tik kad gamina juos 2 menesius, vyras sako ir pamirsiu kaip jie turi atrodyti, pagal kaina , tai pritaikius nuolaida gavosi uz dviviete ir triviete sofkutes 3800 lt blush2.gif tai dabar reikes ieskoti priemoniu, kitaip sakant "maistelio" baldams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2007 03 03, 22:36)
sveiki, rinkomes rinkomes ir issirinkom dalios balduose odines sofkutes, sampano spalvos, be miegamos dalies, tik kad gamina juos 2 menesius, vyras sako ir pamirsiu kaip jie turi atrodyti, pagal kaina , tai pritaikius nuolaida gavosi uz dviviete ir triviete sofkutes 3800 lt  blush2.gif tai dabar reikes ieskoti priemoniu, kitaip sakant "maistelio" baldams doh.gif

zinoma butinai reikia isigyti tam skirtu priemoniiu ir nuo pirmu dienu jomis naudotis ir ypac nenaudoti odiams baldams neskirtu priemoniu. Cia kaip su odiniais batais impregnuoti valyti priziureti taip ir su odiniais baldais
Atsakyti
Mes šiadien užsisakėm kombinuotą variantą :oda su gobelenu. Visi šonai odiniai, o sėdima dalis su atram iš gobeleno. Juodajam alksnyje, Bonus komplektas.Gasl kas turite?
Atsakyti
Mes irgi mėgaujamės odiniais baldeliais smile.gif Turim svetainės komplektuką iš softimus. Esam labai patenkinti, nors dabar rinkčiausi lakuotos odos, nes nelakuotą baltą gal kiek dažniau tenka pavalyti. O kartais taip tingisi ax.gif
Atsakyti
O kur ta gryna spirita gauti?
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2007 03 03, 20:56)
zinoma butinai reikia isigyti tam skirtu priemoniiu ir nuo pirmu dienu jomis naudotis ir ypac nenaudoti odiams baldams neskirtu priemoniu. Cia kaip su odiniais batais impregnuoti valyti priziureti taip ir su odiniais baldais

O kokios tos priemonės, kur jų gauti?
Nieks neatsako unsure.gif
Atsakyti
As uzsisakiau odine sofa ir pufa is juodojo alksnio. Grazus ju baldai thumbup.gif Bet jau tris savaites veluoja g.gif nepatinka man tai schmoll.gif idomu ka ten man atves , jau nekantrauju isbandyti ax.gif
gal kas is ju uszakinejot, ar neturejot problemu?
Atsakyti
QUOTE(zingara @ 2007 03 18, 18:00)
As uzsisakiau odine sofa ir pufa is juodojo alksnio. Grazus ju baldai  thumbup.gif Bet jau tris savaites veluoja  g.gif nepatinka man tai  schmoll.gif idomu ka ten man atves , jau nekantrauju isbandyti ax.gif
gal kas is ju uszakinejot, ar neturejot problemu?

Ti vat, kad tik vakar užsisakem. Ir man įdomu kaip ten bus. Žadėjo atvežti balandžio 25-29 d. O jei vėluos tai už kiekvieną sugaištą dieną delspinigiai...Taip sutartyje pasirašėm.Ale kai reiks, tai kažin kaip bus g.gif
Atsakyti