Įkraunama...
Įkraunama...

odiniai baldai

QUOTE(norma @ 2008 02 03, 18:50)
Oi, mergaites, vakar uzsisakiau baldus ,,Juodam alksny" ..... Rinkomes is katalogo, o dar vakar gyvai apziurejau. Nors labiau man patinka minimalistiniai kampuoti, bet ..... rinkomes patogius, vis delto daugiausiai praleisim laiko svetainej, norejosi patogumo, minkstumo.
Stai jie  blush2.gif ivertinkite, tik bus ne dalimis, o kampas, ir ne juodas, o sviesus, toks dramblio kaulo spalvos:

http://www.juodasisa..._langs/ritz.htm   
(RITZ)

Sumokejau dali pinigeliu ir grizus masciau masciau, ar jie man jau taip labai patiko ...  blink.gif  tiek, kad is kampu daugiau nebuvo ka rinktis.
Siaip tas kampas fainas, bet nerima kelia tos pagalveles, kur sedima dalis .... tiek daug tarpeliu, kad nezinau .... kaip reikes ten viska isvalyt  doh.gif

Galbut turite kas panasius baldziukus? Gal galite mane nuramint ...  blush2.gif

Issirinkot tikrai laaaaabai grazu kampa wub.gif nors ir man patinka minimalinstinis stilius, bet sis taip pat labai grazus wub.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2008 02 26, 11:25)
Issirinkot tikrai laaaaabai grazu kampa  wub.gif  nors ir man patinka minimalinstinis stilius, bet sis taip pat labai grazus  wub.gif  console.gif

o kokios mazdaug tokiu baldu kainos g.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JABLYNKST: 26 vasario 2008 - 13:11
o ka manote apie eko oda?
Atsakyti
Sofos sėdimos dalies odoje atsirado mažas įpjovimas - gal 4 mm.
Kaip jį suklijuoti? Ar geriau palikti ramybeje...
Atsakyti
[quote=Zuwytes,2007 12 29, 20:11]
Sveikos,

Ar kam nors teko susidurti su internetine baldų parduotuve "Eliziejus" ?

Ten tokių fainų baldų odinių radom, bet net nėra kur jų pažiūrėti, kainos irgi geros, bet visai neaišku ką pamatysi gavęs doh.gif

Tai gal kas pirko ar kam teko girdėti atsiliepimų? g.gif

Man irgi labai patiko sios internetines parduotuves baldai (kainos dar labiau patiko). Didelis privalumas, kad pristatymas nemokomas, nes gyvenam Lietuvos pakrasty smile.gif

Gal kas nors uzsisaket sioje internetineje parduotuveje? Butinai parasykit.
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 01 11, 17:13)
Neužpyk,bet man juokingai atrodo toks perdėtas rūpestis tuo,kad išsiteps baldai blink.gif Aš nelakstau iš paskos vaikų ir neatiminėju iš jų pieštukų ar neplaunu rankų po kiekvieno pavalgymo schmoll.gif Jeigu taip reiktų daryti,tai tikrai stogas nuvažiuotų doh.gif O remontą ir mes darėm prieš du metus,sienas šviesiai išsidažėm,baldus šviesius susipirkom... tongue.gif Paaugs vaikai,perdažysim,atnaujinsim,anokia čia tragedija lotuliukas.gif Man ir dabar gražiai gyventi norisi,ne tik kai vaikai užaugs,bet tai nereiškia,kad tai turi atsiliepti tėvų nervams... mirksiukas.gif

Pritariu, pas mane ir odiniai baldai, namie kate ir dar du vaikai mazi, kurie eina tepa itr tt..., o dar ir katyte karts nuo karto juos pagrazina sad.gif , bet kita vertus jei jie butu ne odiniai, o gobelenas, tai senai matyt butu reikeja juos ismest, nes kogero butu deme ant demes, o kai odiniai, tai labai super, perbrauki dregnu skudureliu ir vel svaru ir grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 20, 22:47)
Mes planuojan taip pat iš Juodojo alksnio užsisakyti, pranešk kaip nešiojasi, kai jau turėsi ir būsi pasėdėjusi rolleyes.gif

Musu draugai turi visai baltus is Juodojo alksnio, ir mazas vaikutis namie. Drauge neatsidziaugia, kaip gerai jie valosi (demes ir t.t.).
Pas mus baldziukai pagal sutarti turetu atkeliaut balandzio 04 d. - butinai pranesiu pirmuosius ispudzius.
Pas mumi suniukas toooks nemaziukas yra ax.gif jis labai megsta ant lovu gulet, tai del jo labiausiai ir bijau ... Kad nepadraskytu ir t.t. Na, ji leisiu gulet, kai pati busiu svetainej, o siaip reikes diena duris uzdaryt ...
Praktiskai del suns ir apsisprendem odinius baldus pirkt, nes tie gobeleniniai pas mus ... doh.gif neimanoma atsisest - rubai iskart plaukais apkimba ... nors atrodo, ir issiurbi, ir isvalai g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 02 26, 14:11)
o kokios mazdaug tokiu baldu kainos g.gif?

Kaina priklauso nuo baldu dydzio ir spalvos.

Musu konkreciai bus kampas (3 ir 4 sedimu daliu, na viso 7), oda dramblio kaulo spalvos- tokia murzina thumbup.gif , tai musu baldu kaina - 9800Lt blush2.gif
Atsakyti
[ kai odiniai, tai labai super, perbrauki dregnu skudureliu ir vel svaru ir grazu smile.gif
[/quote]
Pritariu....oi kaip baisiai atrodė mano gobeleniniai baldai, kai augo vaikai. Todėl dabar apie kitokius baldus net nebegalvoju tik natūrali oda..
Atsakyti
Dėl tarpų balduose valymo nėra didelių problemų pas mane labai panašus variantas , tai aš naudoju drėgnas servėtėles baldams jos ir minkština ir blizgesį suduoda ir labai lengvai prašluostau visus tarpus biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit, kas gali būti (baldus pirkau atvežtus iš Vokietijos gruodžio pradžioje) jei ant baldų atsiranda panašiai kaip raukšlelės o paskui skyla ir pradeda luptis, vyras man aiškina kad taip yra specialiai apdorota oda. g.gif Tik man jau nebeaišku kuo gi ji gali būti apipurkšta ar apdorota. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(steponavičienė @ 2008 02 27, 15:18)
Patarkit, kas gali būti (baldus pirkau atvežtus iš Vokietijos gruodžio pradžioje) jei ant baldų atsiranda panašiai kaip raukšlelės o paskui skyla ir pradeda luptis, vyras man aiškina kad taip yra specialiai apdorota oda.  g.gif Tik man jau nebeaišku kuo gi ji gali būti apipurkšta ar apdorota. blush2.gif

Kartais ne seni tie baldai? Man Juodam alksny aiskino, kad jei per stora oda, ji kieta ir greiciau trukineja, nei kaip daugelis mano, kad kuo storesne, tuo geriau ...
Hal pabandykit juos minkstinti, yra visokiu priemoniu . mirksiukas.gif ne reklamuoju, bet paciam Juodam alksny, maciau zmones perka masiskai spec. odiniams baldams skirtas priemones. Pati irgi tik ten pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
Baldai tai tikrai nauji. ax.gif Bet vakar grįžau iš darbo ir vos nenualpau ogi mano vyrelis sėdi ir lupa nuo sofos kažkokią plėvelę g.gif . naudoju aš ir purškiamą priemonę baldams ir servėtėles su vašku skirtas baldams tik greičiausiai kažkoks tai brokas papuolė kadangi viena sėdima vieta tokia tėra doh.gif
Atsakyti