Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(laurindre @ 2009 11 05, 20:49)
O tu ji turi?

Turiu doh.gif Ne tik aš, bet ir dvi mano bendradarbės nusipirko doh.gif
user posted image
Aš apie tokį kalbu, gal yra koks kitas geresnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 lapkričio 2009 - 19:53
QUOTE(Ingredd @ 2009 11 05, 20:37)
rimtai? tai gal  nereikia tada  g.gif

Tikrai nereikia - ir aš turiu, nelaiko nei šalčio, nei šilumos. Tik vietą užima.
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 11 05, 21:08)
Tikrai nereikia - ir aš turiu, nelaiko nei šalčio, nei šilumos. Tik vietą užima.

na jo veikimo principas, kaip termo puodelio. O jis irgi laiko tik kokia valanda 4u.gif as irgi ji turiu, kadangi neteko maisto jame laikyti iki "suvartojimo" daugiau kaip 2 val tai as juo patenkinta.Naudoju ji vietoj iso duo serijos indu 4u.gif O kadangi dangtis sandarus, tai ir veziotis galima. As tai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 06 lapkričio 2009 - 08:14
As kazkaip buvau geresnes nuomones apie ji g.gif Na uz tokia kaina tai jau turetu buti normalus termosas rolleyes.gif Jau geriau tada Iso Duo. Man nuo pietu iki pat vakaro apysilciai balandziai issilaike. Ir ant stalo graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, užsisakiau raudoną Alegro rinkinį ax.gif , nes lb patinka toji serija wub.gif , o dar kai tokia gera kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 06, 14:36)
Pasigirsiu, užsisakiau raudoną Alegro rinkinį  ax.gif ,  nes lb patinka toji serija  wub.gif , o dar kai tokia gera kaina  thumbup.gif

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif rosee
o kas snekejo apie taupyma g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif reiskias"priklausomybe"tikrai valdo drinks_cheers.gif
Atsakyti
gwidita, nu valdo, priklausomybė valdo verysad.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 06, 14:39)
gwidita, nu valdo, priklausomybė valdo verysad.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

va va tikrai taip yra, ech juk nereikia man jau nieko nereikia, ir vis tiek vis perki ir perki žmogus.. doh.gif
Atsakyti
nu jo reikia ir reikia doh.gif maniau kad"senbuves"jau viska turi ir joms nieko nereikia,bet va atsiranda vis kokiu naujoviu 4u.gif o as tai dar visko nesusipirkau blush2.gif tai vis va ir kankinuosi mirksiukas.gif supykau ant tuperio kad visko tiek db suplake y kruva unsure.gif kviksefai,peilia,alegra,vyno rinkiniai,iso duo ir t.t...labai daug dalyku doh.gif
ir spek zmogau per toky trumpa laika viska susipirkt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As va 9 metai jau perku Tw indus ir visvien randu ka nors, ko butinai prisireikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 11 06, 18:00)
As va 9 metai jau perku Tw indus ir visvien randu ka nors, ko butinai prisireikia  rolleyes.gif

laugh.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
Tai gal tada Iso Duo dubuo tiktu maista karsta islaikyti?
pasidalinkite info kas naudojate..kaip ten dangtis uzsidaro ar tik uzsideda?
ieskau anytai termoso, tai gal Iso Duo man tiktu g.gif
Atsakyti