Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

O gal galit ka nors placiau papasakoti aie Iso duo Servofiks? Kas ji naudojate,pasidalinkite ispudziais, ka ir kaip gaminate?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 08, 17:22)
Kregžde, o bandei savo sūrinei vis vietą šaldytuve keist g.gif čia gal dar ir nuo šaldytuvo priklauso, ar filtras  koks ne toks, blink.gif Pvz. mano senajam (jis buvo naujas, gorenje biggrin.gif ) tai sūrinė visad buvo sausutėlė, o dabar naujajame (Fagor), tai sūrinės dangčio pusė tokia šlapia būna, bet aš karts nuo karto tą drėgmę pašalinu ir viskas, sūriui nei dešrai ta drėgmė jokios įtakos neturi, tiesiog man už akiū kliūva ir tiek... o vat mano kolegei, tai ir sūris pelijo, normaliu pa;ėsiu apaugdavo doh.gif tai aš jos sūrinę namo pas sve parsinešiau ir sūrį laikiau, ir nieko, nepelijo... Bent mes tai sūrinę per dieną darinėjam po dešimt kartų - sūriaėdžai mes biggrin.gif - o vat kolegė sakė, gal kokią savaitę ten nosies nekišdavo. Net nežinau, nuo ko čia priklauso, bet aš su sūrine sudraugauju thumbup.gif

Na kažkaip nedažnai darinėjau, gal savaitę stovėjo... reiks pabandyti dažnai darinėti doh.gif

Sigitano, aš darau jogurtą, "verdu" grikius, kuskusą, makaronus, baigiu virti ryžius, laiko ką tik keptą maistą, kad neatvėstų. Kibinai ohoho kaip laikosi thumbup.gif "Verdu" kompotą. Nuvarvinu ką reikia nusivarvinti. Tikrai be darbo nestovi. Va dar nebandžiau varškės daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 11 09, 00:01)
O gal galit ka nors placiau papasakoti aie Iso duo Servofiks? Kas ji naudojate,pasidalinkite ispudziais, ka ir kaip gaminate?

VA cia galite pasiskaityti apie ji
http://www.kitaforma..._id=260&lang=lt
Atsakyti
As ieskau tokio daikto kuris greitai mikrobangeje gamina lotuliukas.gif Gerai cia pasakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mikrobangų indus žiūrėk ir išsirinksi, kuris labiausiai prie širdies
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 06, 15:23)
hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif rosee
o kas snekejo apie taupyma g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif reiskias"priklausomybe"tikrai valdo drinks_cheers.gif

100 procentų tu teisi, kap visada drinks_cheers.gif . Kaip čia taupysi, kai tokia gera pasiūla ir gražūs indai biggrin.gif .
QUOTE(diasaja @ 2009 11 06, 23:59)
Merginos, gal žinot kada vėl atsiras juodi 1,5 l. Kolumbus indeliai? Labai jau patiko

ir man patiko thumbup.gif Ai, einu kalėdinį katalogą studijuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 11 09, 09:47)
As ieskau tokio daikto kuris greitai mikrobangeje gamina  lotuliukas.gif Gerai cia pasakiau  lotuliukas.gif

Tai atu reikia rinktis iš Mikropliusų, nes jie skirti gaminti maistą ir yra visokių dydžių ir formų mirksiukas.gif o ExtraPliusai, skirti tik maistui šildyti mikrobangėje.
Tiesa, dar Mikrobangėje galima naudoti ir Ultrapliusus bigsmile.gif
Bet man patogiausias yra 1l Mikropliuso ąsotėlis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 09, 11:38)
Tai atu reikia rinktis iš Mikropliusų, nes jie skirti gaminti maistą ir yra visokių dydžių ir formų mirksiukas.gif o ExtraPliusai, skirti tik maistui šildyti mikrobangėje.
Tiesa, dar Mikrobangėje galima naudoti ir Ultrapliusus bigsmile.gif
Bet man patogiausias yra 1l Mikropliuso ąsotėlis bigsmile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man irgi 1 l ąsotėlis pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
As litrinuko neturiu schmoll.gif Mano maziukas 0,5 l irgi labai mielas, didysis 2,25 naudojamas tik kai daug maisto lieka. O mazasis nuolat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 09, 12:35)
As litrinuko neturiu schmoll.gif Mano maziukas 0,5 l irgi labai mielas, didysis 2,25 naudojamas tik kai daug maisto lieka. O mazasis nuolat thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mažiukas irgi labai šaunus wub.gif
Atsakyti
Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas mirksiukas.gif gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą bigsmile.gif

o Santakoj, ir gal tas pats iššūkis buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 09 lapkričio 2009 - 12:18
QUOTE(davija @ 2009 11 09, 13:17)
Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas mirksiukas.gif gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą bigsmile.gif

o Santakoj, ir gal tas pats iššūkis buvo ax.gif

Ar ne per anksti dziaugiesi ? g.gif As kazkaip girdejau kad dar nelabai pasiekta 4u.gif
Atsakyti