O gal galit ka nors placiau papasakoti aie Iso duo Servofiks? Kas ji naudojate,pasidalinkite ispudziais, ka ir kaip gaminate?
QUOTE(davija @ 2009 11 08, 17:22)
Kregžde, o bandei savo sūrinei vis vietą šaldytuve keist
čia gal dar ir nuo šaldytuvo priklauso, ar filtras koks ne toks,
Pvz. mano senajam (jis buvo naujas, gorenje
) tai sūrinė visad buvo sausutėlė, o dabar naujajame (Fagor), tai sūrinės dangčio pusė tokia šlapia būna, bet aš karts nuo karto tą drėgmę pašalinu ir viskas, sūriui nei dešrai ta drėgmė jokios įtakos neturi, tiesiog man už akiū kliūva ir tiek... o vat mano kolegei, tai ir sūris pelijo, normaliu pa;ėsiu apaugdavo
tai aš jos sūrinę namo pas sve parsinešiau ir sūrį laikiau, ir nieko, nepelijo... Bent mes tai sūrinę per dieną darinėjam po dešimt kartų - sūriaėdžai mes
- o vat kolegė sakė, gal kokią savaitę ten nosies nekišdavo. Net nežinau, nuo ko čia priklauso, bet aš su sūrine sudraugauju 

Na kažkaip nedažnai darinėjau, gal savaitę stovėjo... reiks pabandyti dažnai darinėti

Sigitano, aš darau jogurtą, "verdu" grikius, kuskusą, makaronus, baigiu virti ryžius, laiko ką tik keptą maistą, kad neatvėstų. Kibinai ohoho kaip laikosi

QUOTE(Sigitano @ 2009 11 09, 00:01)
O gal galit ka nors placiau papasakoti aie Iso duo Servofiks? Kas ji naudojate,pasidalinkite ispudziais, ka ir kaip gaminate?
VA cia galite pasiskaityti apie ji
http://www.kitaforma..._id=260&lang=lt
As ieskau tokio daikto kuris greitai mikrobangeje gamina
Gerai cia pasakiau

Mikrobangų indus žiūrėk ir išsirinksi, kuris labiausiai prie širdies
QUOTE(gwidita @ 2009 11 06, 15:23)
100 procentų tu teisi, kap visada

QUOTE(diasaja @ 2009 11 06, 23:59)
Merginos, gal žinot kada vėl atsiras juodi 1,5 l. Kolumbus indeliai? Labai jau patiko
ir man patiko

QUOTE(renax @ 2009 11 09, 09:47)
Tai atu reikia rinktis iš Mikropliusų, nes jie skirti gaminti maistą ir yra visokių dydžių ir formų

Tiesa, dar Mikrobangėje galima naudoti ir Ultrapliusus

Bet man patogiausias yra 1l Mikropliuso ąsotėlis

QUOTE(davija @ 2009 11 09, 11:38)
Tai atu reikia rinktis iš Mikropliusų, nes jie skirti gaminti maistą ir yra visokių dydžių ir formų
o ExtraPliusai, skirti tik maistui šildyti mikrobangėje.

As litrinuko neturiu
Mano maziukas 0,5 l irgi labai mielas, didysis 2,25 naudojamas tik kai daug maisto lieka. O mazasis nuolat

QUOTE(laurindre @ 2009 11 09, 12:35)
As litrinuko neturiu
Mano maziukas 0,5 l irgi labai mielas, didysis 2,25 naudojamas tik kai daug maisto lieka. O mazasis nuolat 

Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas
gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą 
o Santakoj, ir gal tas pats iššūkis buvo

QUOTE(davija @ 2009 11 09, 13:17)
Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas
gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą 

Ar ne per anksti dziaugiesi ?