Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(davija @ 2009 11 09, 13:17)
Na Vilnelės chebrytė, iššūkis 45 sav. įveiktas mirksiukas.gif gausit dovanų po naująjį mikrobangės indą bigsmile.gif

o Santakoj, ir gal tas pats iššūkis buvo ax.gif

Labai šaunus tas indas wub.gif Man labai patiko, kad toje apatinėje dalyje ir serviruoti galima - ir spalva ir medžiaga tokia pat kaip Elegancijos serijos thumbup.gif
user posted image user posted image user posted image
Paveikslėlyje nėra panašu, bet sudėjus vieną prie kito - žalia spalva visiškai tokia pat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 09 lapkričio 2009 - 16:12
QUOTE(davija @ 2009 11 09, 16:14)
rosee, daryk pati tešlą kibinams, ten taip paprasta mirksiukas.gif

tingiu blush2.gif
QUOTE(nineinchnails @ 2009 11 09, 17:05)
gausis neprasti pyragėliai su mėsa
aišku ax.gif
tai ir aš su ravioli forma juos spausčiau, nes to kraštelio nemoku gražiai užspausti.
O čeburėkiukai gal ir nieko būtų iš tos tešlos?
Atsakyti
oi moteriskes kad jau daikta radau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia gal tuperwaras g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
thumbup.gif leduku forma raso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 09, 16:12)

bet pačios pasidaryta, bus sveikesnė ir be visokių E 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,kiek laiko orkaiteje kepat kotletukus?
Atsakyti
As kiek zinau, Vilnieciu tikslas ir neivykdytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 09, 17:12)
tingiu  blush2.gif
aišku  ax.gif
tai ir aš su ravioli forma juos spausčiau, nes to kraštelio nemoku gražiai užspausti.
O čeburėkiukai gal ir nieko būtų iš tos tešlos?

rosee, nu tu duodi smile.gif jau galvoji prasisuksi su tešla ir kibinai ir čeburėkai tongue.gif nė velnio, turėsi tik nepaprastų ir neprastų pyragaičių mirksiukas.gif
Daryk tešlą pati, kas do tingėjimas, juoko reikalas, ligtai tos pirktinės nereik nei kočiot, nei ką. ax.gif
Atsakyti
Net kelis kartus skaičiau, Vilnelė pasiekė tikslą ar ne.. g.gif Niekaip nesupratau blush2.gif Na, bet greitai vis tiek sužinosim tiksliai bigsmile.gif

O aš labai laukiu ir padėklo, kočėlo.. Na jau gaminsiu vyrui birthday.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 08, 17:46)
mano mama kai daro tokį drėgną naminį sūrį, tai jis apglito ir daugiau nededu, bet va pirktinis varškės sūris, be problemų išsilaiko...

Šita sūrinė su naminiu varškės sūriu nedraugauja schmoll.gif Visa kita joje laikosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 07, 23:38)
oi Leticija, tikrai nesmagu skaityt, kaip tau nesekas, bet reabilitacija yra: sauksteliu dekla tau tikrai turetu pakeist, kreipkis i sandeli, o del surio, tai nezinau, jei surine neatidaryta visa savaite buvo, tai gal ir papelijo, bet man per kelis metus to dar nera buve blink.gif ir dar, daznai buna, kad surinei saldytuve reikia atrast vieta, dazniausiai ji turi buti saldytuvo centre ax.gif o del skustuko, jei pas tave raudonas, tai as su juo visai nemoku darbuotis, tik su salotiniu t.y. vertikaliu...

Saukstelio nelabai imanoma pakeist, nes gavom dovanu, o del surines, tai ten laikom dvieju rusiu suri, fermentini ir rukyta, rukytam nieko, o fermentinis supelijo. Surine darinejama. gal pabandysiu pakeist lentyna, nes laikiau auksciausioje g.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 07, 23:48)
Bet pas jus ir reikalavimai.  doh.gif Sūris po savaitės turi būti šviežias.  g.gif Parodykite kur taip parašyta, o jei konsultantė taip pasakė, tai visi akmenys į jos daržą. Nė vienas indas maisto neišlaiko šviežio savaitėm, jis tik keliom dienom prailgina jo šviežumą. Kitas dalykas, kokį sūrį įdėjote į sūrinę? Gal jis jau buvo ties pasibaigiančiu galiojimu? Trečias dalykas, kaip ir davija minėjo, ar tinkamoje vietoje šaldytuve laikėte sūrinę.
O apie kurį skustuką šnekate? Nes pasakymas netinkamas yra labai realityvus, nes tupperware yra 3 skirtingi skustukai.

Na, as ja ir pirkau, kad buvo reklamuojama, kad suris negenda, kitaip nebuciau pirkus, nes galiu ir siaip laikyt saldytuve.
Skustukas raudonas.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2009 11 09, 22:19)
Saukstelio nelabai imanoma pakeist, nes gavom dovanu,
Skustukas raudonas.

Jokio skirtumo ar gavot dovanų ar ne, keičia vistiek, nes įsigijimo dokumentai nėra reikalaujami. Užtenka, kad yra Tupperware logotipas.
Raudonas ir yra labiau morkoms, cukinijoms ir pan. daržovėm skusti, bei vaisiams, kurių minkšta odelė lupti, o bulvėm ir obuoliams patogesnis žalsvas.
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 11 09, 22:07)
Net kelis kartus skaičiau, Vilnelė pasiekė tikslą ar ne..  g.gif  Niekaip nesupratau  blush2.gif  Na, bet greitai vis tiek sužinosim tiksliai  bigsmile.gif

Nu merginos tikrai atsiprašau, kad jus suklaidinau, bet aš dar kartą sakau, ten ne faktą konstatavau, o klausiau ar iššūkis įveiktas doh.gif

QUOTE(Leticija @ 2009 11 09, 23:19)
Saukstelio nelabai imanoma pakeist, nes gavom dovanu, o del surines, tai ten laikom dvieju rusiu suri, fermentini ir rukyta, rukytam nieko, o fermentinis supelijo. Surine darinejama. gal pabandysiu pakeist lentyna, nes laikiau auksciausioje  g.gif
Na, as ja ir pirkau, kad buvo reklamuojama, kad suris negenda, kitaip nebuciau pirkus, nes galiu ir siaip laikyt saldytuve.
Skustukas raudonas.

Leticija, tikrai keisk tą dėkliuką, arba pati važiuok į sandėlį, arba prašyk kas dovanojo. Ir tikrai nesvarbu iš kur gavai, ar kas jį atneš keitimui... O sūrinę bandyk dėt į vidurinę lentyną mirksiukas.gif O su raudonu skustuku aš tikrai nieko nemoku daryt, guli jis pas mane vargšelis, net dovanot neturiu jo kam doh.gif Bet jis tarnauja kaip pavyzdys, moterys turi galimybę išbandyt, kas patogiau.
Tikrai noris, kad reabilituotusi Tupperwares vardas tavo akyse mirksiukas.gif
Atsakyti