Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(davija @ 2009 11 10, 09:29)
Nu merginos tikrai atsiprašau, kad jus suklaidinau, bet aš dar kartą sakau, ten ne faktą konstatavau, o klausiau ar iššūkis įveiktas doh.gif
Leticija, tikrai keisk tą dėkliuką, arba pati važiuok į sandėlį, arba prašyk kas dovanojo. Ir tikrai nesvarbu iš kur gavai, ar kas jį atneš keitimui... O sūrinę bandyk dėt į vidurinę lentyną mirksiukas.gif O su raudonu skustuku aš tikrai nieko nemoku daryt, guli jis pas mane vargšelis, net dovanot neturiu jo kam doh.gif Bet jis tarnauja kaip pavyzdys, moterys turi galimybę išbandyt, kas patogiau.
Tikrai noris, kad reabilituotusi Tupperwares vardas tavo akyse mirksiukas.gif
Na kiek zinau Santaka nepasieke tikslo ,nebent mano zinios pasenusios gaila schmoll.gif ,bet nieko kita karta pasiseks ,
merginos pasipurtys ir bigsmile.gif pirmyn
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 11 09, 17:44)
oi moteriskes kad jau daikta radau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
cia gal tuperwaras g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
thumbup.gif  leduku forma raso lotuliukas.gif
ny cia tai geras ,bet as tai TW tokio daiktelio nemaciusi,valentinkei labai geras daikciukas ,ir kiek man matosi kogero tas daiktas silikoninis ,tai gal ir pyragelius kepti galima butu, g.gif och smagumelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu cia tai fainas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet greiciausiai ne Tupperware. Turi buti juk uzrasas manau jei butu Tupperware ax.gif
Atsakyti
Rašo, kad VILNELEI iki komandos tikslo dar šiek tiek trūksta, tad visos, kurios 45sav. darė bent po 560 lt užsakymą, gautų puikų garų puodą dovanų (beveik 400 Lt vertės), turi daryti papildomą min.300 Lt. vertės užsakymą iki antradienio 6 ryto blink.gif
Nžn, aš nepasirašiau, o jūs kaip g.gif ? Nei čia kas bus, nei ką, teks pačiai sau finansuoti 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 10 lapkričio 2009 - 11:26
QUOTE(rosee @ 2009 11 10, 13:20)
Rašo, kad VILNELEI iki komandos tikslo dar šiek tiek trūksta, tad visos, kurios 45sav. darė bent po 560 lt užsakymą, gautų puikų garų puodą dovanų (beveik 400 Lt vertės), turi daryti papildomą min.300 Lt. vertės užsakymą iki antradienio 6 ryto blink.gif
Nžn, aš nepasirašiau, o jūs kaip  g.gif ? Nei čia kas bus, nei ką, teks pačiai sau finansuoti  000054.gif

mes pasirašėm tongue.gif ir 000054.gif tikrai ateis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 10, 12:20)
Nžn, aš nepasirašiau, o jūs kaip  g.gif ? Nei čia kas bus, nei ką, teks pačiai sau finansuoti  000054.gif

Jau Vilnelė tikslą įveikė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 11 10, 11:20)

Nu rosee, nežinau iš ko gavai tokio turinio žinutę, bet ji turėjo skambėti visiškai ne taip. schmoll.gif Čia jau, turbūt, to kas siuntė improvizacijos doh.gif Ir nieko nėra per prievartą, jei nori prisidedi prie komandinio darbo, jei nenori, nu ir nereikia lotuliukas.gif
O tikslas įveiktas dėka šaunaus visų darbo thumbup.gif
Atsakyti
valio Vilnelei 4u.gif ateis senis su dovanom thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau sveikinti Vilnelę ?
Gal ir aš ką nors gausiu tongue.gif000054.gif , apsivošiu iš laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
tai iveike Vilnele tiksla ar ne? :]
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2009 11 10, 12:36)
tai iveike Vilnele tiksla ar ne? :]

Įveikė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 10, 12:53)
Įveikė  bigsmile.gif

rimtai? bigsmile.gif valio thumbup.gif tai dabar visi, kas uzsakinejo uz daugiau nei 560 gaus ta inda dovanu? o ji ides prie uzsakymo automatiskai, ar papildomai kaip nors reikia uzsakyt? blush2.gif
Atsakyti
Valio, Vilnelei, valio.. drinks_cheers.gif thumbup.gif Bet vis tiek įsitikinsiu, kai puodą savo rankose turėsiu.. ax.gif

Atsakyti