Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Gal kas ieškot visų 6 Mserijos peilių (foto yra išpardavime)? Rašykit į až
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 12, 11:40)
Karamelizuoti riešutai

Ačiū Davija, išbandysiu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 11 12, 10:47)
Gal brangoka, neverta pirkti  blush2.gif

kai man nereikia, tai kainos nelabai ir žiūrėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
davijuk 4u.gif o tu imsi tuos peilius bigsmile.gif
jetus moteriskes jei kam atliks ta "kalade" bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bukit geros perleiskit man blush2.gif wub.gif drinks_cheers.gif
o kaip nuliudino rosee naujienos verysad.gif kad tiek prekiu negavo verysad.gif pas mane irgi tie rinkinukai buvo ir tie didieji bliudai(kur rezervuot is anksto reikejo)ydomu ar tie bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 12, 11:44)
jetus moteriskes jei kam atliks ta "kalade" bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif bukit geros perleiskit man blush2.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif
o kaip nuliudino rosee naujienos verysad.gif kad tiek prekiu negavo verysad.gif pas mane irgi tie rinkinukai buvo ir tie didieji bliudai(kur rezervuot is anksto reikejo)ydomu ar tie bus g.gif

Bet tai gal čia priklauso nuo tada, kada siųstas užsakymas ax.gif Nors aš alegro neėmiau, bet visus didžiuosius bliūdus, QC ir česnakų spaustuką gavau, nors samba mentelių ir man neužteko 4u.gif
Atsakyti
na va jau zinau verysad.gif kad ne rinkinuku ne bliudu nieko negausiu cray.gif va tai jums ir rezervacija doh.gif supykau ant tw dabar beee.gif
Atsakyti

Mergaitės skubu pasidalint vienu receptu - beprotiškai fantastišku bigsmile.gif

4u.gif jau trecia vakara negaliu sustot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 11, 17:55)
Kaip zveris kerpa biggrin.gif Be popieriaus, medziagos ir pan., as ir mesa, ir pica, ir ta pacia vista karpau bigsmile.gif Superinis daiktas.

aš dar plaukus savo storakasei mergičkai kerpu su jom, nes kitos, kurias turiu neima biggrin.gif . na ir viską, ką išvardino. ir lašinukus juostelėm, ir mėsą gabaliukais-guliašui arba plovui, ir svog laiškus ir petraškes...va ir dabar dariau ,,sagutes,,pagal Sonatiną, tai irgi sukarpiau......šitas žirkles jau peiliui sulyginau, tą ir tą naudoju po lygiai smile.gif
Atsakyti
Ei merginos, jūs čia apie kokias šnekate žirkles: universalias ar vištienai skirtas? Jau susimaišiau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 11 12, 13:18)
Ei merginos, jūs čia apie kokias šnekate žirkles: universalias ar vištienai skirtas?  Jau susimaišiau visai  doh.gif

aš apie katalogines universalias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 11 12, 12:44)
jetus moteriskes jei kam atliks ta "kalade" bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif bukit geros perleiskit man blush2.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif

as pati sau schmoll.gif bet yra laukianciu šitų peilių mirksiukas.gif tai jei ką, turėsiu raumeny mirksiukas.gif

QUOTE(Ulitka @ 2009 11 12, 13:22)
4u.gif jau trecia vakara negaliu sustot thumbup.gif

drinks_cheers.gif turint riešutų, dabar jokie netikėti svečiai nebaisūs bigsmile.gif aš įsivaizduoju dar čia kiek variacijų gali būt, medus, imbieras, muskatas ir pan. 4u.gif
Atsakyti
nu žinai, biški pyktis net ima biggrin.gif pažiūrėsiu kokia kaina, kad apsiraminčiau biggrin.gif

Mergaitės skubu pasidalint vienu receptu - beprotiškai fantastišku bigsmile.gif

Karamelizuoti riešutai

Reikės:
4 šaukštų rudojo cukraus
2,5 šaukšto vandens
cinamono
200g. migdolų riešutų

Į Mikroplius ąsotėlį sudedat cukrų, vandenį ir cinamoną, viską išmaišot ir 1 min. į mikrobangę. Išimat, išmaišot ir sudedat migdolus. Tada 2 min. į mikrobangę. Išimat, išmaišot ir tada vėl 2 min. į mikrobangę. Tada ištraukiat ir išpilat ant silikoninio paklotėlio. Palaikiat kol atvės ir skanaujat.

Fantastika bigsmile.gif Paragavęs negali sustot bigsmile.gif
Bėgat į Norfą ir perkat migdolus po 12,99lt/kg bigsmile.gif Skonis geras, nors kaina ir įtartina lotuliukas.gif

Kas neturit Mikropliuso ąsotėlio, dabar kaip tik puikus metas artėja jam įsigyt biggrin.gif  bigsmile.gif

Migdolu kaina tikrai gera smile.gif receptukas dar geresnis 4u.gif
noriu asotelio mirksiukas.gif
Mano seimai arteja bankrotas nuo TW biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sii: 12 lapkričio 2009 - 14:31