Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(davija @ 2009 11 12, 14:51)
as pati sau  schmoll.gif bet yra laukianciu šitų peilių mirksiukas.gif tai jei ką, turėsiu raumeny mirksiukas.gif

jau tu mane ir raumeny ir lasiny visur turek mirksiukas.gif lotuliukas.gif nes man tai jos verkiant reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 12, 10:33)
Kas ten laukėte to pieno plaktuvo atskirai ne komplekte, tai jau Vilnelės išpardavime  jis yra  4u.gif

O koks ju psl?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 11 12, 16:16)
O koks ju psl?

vat čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 11 12, 15:20)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O kada prasideda 48 sav.,labai jau geri pasiūlymai, kad vėl nepražiopsočiau.
Atsakyti
QUOTE(3xmamytė @ 2009 11 12, 16:51)
O kada prasideda 48 sav.,labai jau geri pasiūlymai, kad vėl nepražiopsočiau.

nuo XI.23d.
Atsakyti
Ačiū, rosse.

Atsakyti
Mergicos, skubiai kas nros atsakykit-ar suplaksiu kiausiniu baltymus su greitkraciu iki baltumo ar blenderi traukt g.gif Niekad su greitkraciu neplakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 12, 19:23)
Mergicos, skubiai kas nros atsakykit-ar suplaksiu kiausiniu baltymus su greitkraciu iki baltumo ar blenderi traukt g.gif Niekad su greitkraciu neplakiau ax.gif

Kurią čia dieną plakiau,bet iki visiško baltumo ir puromo nesigavo, geriau trauk blenderį.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 11 12, 12:22)
4u.gif jau trecia vakara negaliu sustot thumbup.gif

geriau ne nebandyti doh.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 11 12, 19:42)
Kurią čia dieną plakiau,bet iki visiško baltumo ir puromo nesigavo, geriau trauk blenderį.

man susiplake g.gif

Nu koks brungus tas kavos plakiklis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 11 12, 20:36)
man susiplake  g.gif

O kelių kiaušinių baltymus palkei? Aš vieno ir nesigavo blush2.gif , nors tam patiekalui kurį ruošiau, suėjo ir toks.
Atsakyti
Na, iskepiau savo gamini su plaktais kiausinio baltymais biggrin.gif Ismeginau princese. A kaip is jos isimat pyragus? Ji gi lankstosi doh.gif Negana to, kad pyragas iskilo per viduriuka, dar ir isimt problema biggrin.gif Niu, bet ijungiau fantazija ir isemiau.
Va sita ismeginau, vaikai isprase po laidos biggrin.gif Labai skanus gavosi, rekomenduoju cool.gif
Atsakyti