Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(Alatėja @ 2009 11 20, 12:58)
vakar elektrinėj kepiau karką, tai irgi su vyru nusprendėm, visgi vandens reikia, nes sausa karka Ultrapliuse gavosi sad.gif

Aš irgi neseniai kepiau karką be vandens, labai sultinga gavosi thumbup.gif Juk iš jos kiek riebalų išbėga dar, ji tikrai ne sausai kepa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 11 20, 17:02)
Aš irgi neseniai kepiau karką be vandens, labai sultinga gavosi  thumbup.gif Juk iš jos kiek riebalų išbėga dar, ji tikrai ne sausai kepa  g.gif

na va vadinasi tik man nepasisekė lotuliukas.gif Bandysim kada dar sykį biggrin.gif
Atsakyti
as apie TW zirkles is katalogo.kazkas rase,kad jomis ir medziaga kerpa-na,kiek as zinau,tai tikrai nepatariama jomis medziagos karpyt,ne tam skirtos schmoll.gif
Papildyta:
pati platinu TW,tai zinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 20, 18:16)
na va vadinasi tik man nepasisekė  lotuliukas.gif  Bandysim kada dar sykį biggrin.gif

Gal kuilio karka papuole lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 20, 19:26)
Gal kuilio karka papuole lotuliukas.gif

Seno kuilio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif gavau siandien Ultra Plusa toki kaip ovalo formos, silikono forma, tik nezinau kaip naudotis Ultra Pliusu, kek girdejau jame galima gaminti mikrobangej ir orkaitej, bet nezinau tiksliai kaip, kiek laiko doh.gif bet pastaciau ji ten, ogi ziuriu kad tilpt tai telpa, bet neapsisuks verysad.gif tai reiskias kad nebegalesiu jame gaminsi mikrobangej ? ?? verysad.gif praktiskai tik del to jo taip ir norejau verysad.gif gal galite pasidalinti ka Ultra Pliuse galima gaminti mikrobagej ir orkaitej, kur galima rasti rceptuku Ultra Pliusui ir silikono formai? nes ziurejau www. tvarkoslinija.lt tai silikoninei siek teik yra receptu, o Ultra Pliusui ten beveik nieko ner g.gif kur galima placiau pasiskaityti kaip naudotis Ultrapliusu, kiek laiko ka kepti jame jei mikrobangej visgi iseitu ar orkaitej 4u.gif Buciau labai dekinga Jums uz informacija 4u.gif
Atsakyti
O lankstinuko nėra prie Ultra pliuso? Turėjo būti.
http://www.kitaforma..._id=275&lang=lt čia yra apie Ultrapliusą ir http://www.kitaforma..._id=278&lang=lt silikonines formas aprašymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 20 lapkričio 2009 - 19:09
Lu lu prašom info:

Kas yra UltraPlus ?

„UltraPlus“ – tai indas šaldytuvui. „UltraPlus“ – tai indas šaldymo kamerai. „UltraPlus“ – tai indas mikrobangų krosnelei. „UltraPlus“ – tai indas serviravimui.

Ir pagaliau...

„UltraPlus“ – tai indas gaminimui orkaitėje. Skirtas įvairiam maisto gaminimo ciklui: paruošimui, serviravimui, šaldymui, saugojimui, pašildymui. Jame galima ruošti ir žuvį, ir mėsą, ir daržoves, ir pyragą,ir makaronus.
„UltraPlus“ naudojimo temperatūrų intervalas nuo -25 laipsnių šaldiklyje iki +230 laipsnių orkaitėje. Tik išėmus iš šaldiklio, galima dėti į mikrobangų krosnelę.

„Ultra Plus“ – tai XX amžiaus indas. Jis pagamintas iš politermio. Patogios, didelės rankenėlės leidžia patogiai paimti ir apsaugoja Jūsų rankas nuo įkaitusio indo. Jis labai lengvas, pagamintas tokios formos, jog pašildžius maistas visame inde vienodai įšyla. Indas turi mažas kojeles, todėl pastačius ant stalo, karštas dugnas nesiliečia su stalo paviršiumi.

Išgaubtos formos dangtelyje vienodai pasisikirsto garų kondensatas. „UltraPlus“ pagamintas taip, kad ruošiant maistą, karšta oro srovė išgarinama iš indo. Baigiant gaminti patiekalą, galima nuimti dangtį, kad patiekalo paviršius apskrustų.

Naudojant šiuos indus, galima gaminti iš karto du patiekalus (dviem aukštais), pavyzdžiui apatiniame inde ruošti mėsą, o ant viršaus, uždėjus apverstą dangtį, daržoves.

„UltraPlus“ dangtį galima naudoti kaip pagrindą, o pačiu dubeniu patiekalą uždengti. Tokiu būdu galima ruošti vištą: 13 min. dėkime ją į mikrobangų krosnelę, po to nuimkime dangtį ir baikime kepti 17 min. 220 laipsnių temperatūroje. Užtruksite tik 30 min., t.y. dvigubai greičiau nei įprasta.

Šiame inde galime puikiausiai kepti duoną. Pirmiausia jame užmaišyti tešlą, leisti pakilti ir tada kepti. Viskas viename inde.
Ruošiant nesaldžius patiekalus, rekomenduojama nenaudoti riebalų. Kepant pyragus, indą reikia patepti riebalais.

„UltraPlus“ lengvai plaunamas, taupo Jūsų jėgas ir laiką!

Naudojimas ir priežiūra:

Saugus naudoti įprastoje orkaitėje ir mikrobangų krosnelėje.
Medžiaga atlaiko temperatūrą iki 230 laipsniu celsijaus, tačiau mes nerekomenduojame gaminti tokioje temperatūroje arba kaitinti ilgiau kaip 2 valandas, nes suprastėja maisto kokybė.
Saugus naudoti šaldiklyje iki - 25 laipsnių celsijaus.
Nenaudokite gaminti maistą ant viryklės, grilyje arba mini orkaitėje.
Naudodami "UltraPlus", "UltraPro" indą, palikite 5 cm tarpą tarp orkaitės sienelių ir orkaitės paviršiaus.
"Ultra" kolekcijos indus dėkite tik į kaitintą orkaitę.
Troškintuvą iš orkaitės arba mikrobangų krosnelės, saugumo sumetimais, imkite abiem rankois, mūvėdami pirštines. Leiskite pastovėti 4 - 5 minutes, kad karštis pasiskirstytų tolygiai.
Nukeldami "UltraPro" ar "UltraPlus" dangtį, visada nukreipkite jį nuo savęs, kad išvengtumėte garų.
Naudokite plastikinius įrankius, o ne metalinius, kurie gali pažeisti indą.
Prieš naudodami indą išvalykite. Prieš dėdami į orkaitę, rūpestingai išluostykite, kad pašalintumėte visus maisto likučius ir nešvarumus, nes indui esant karštoje orkaitėje, jie gali sudžiūti ir pridegti prie sienelių.
Indas gali būti plaunamas indų plovyklėje. Iš karto po naudojimo troškintuvą pamerkite karštą muiluotą vandenį.
Jei aukštoje temperatūroje riebalai, esantys ant indo sienelių, sudega ir dėl to lieka rudų dėmių, įmerkite indą mažiausiai 2 valandoms į tirpalą, pagamintą iš 4 valgomųjų šaukštų balinamosios medžiagos ir 5 litrų drungno vandens. Po to švelniai nuvalykite minkšta šveičiamąją kempine.
Venkite šiurkščių valiklių.
http://www.kitaforma..._id=275&lang=lt

apie silikonus čia:

http://www.kitaforma..._id=278&lang=lt

Dar būtinai persiskaityk instrukcijas mirksiukas.gif Receptai nebūtini mirksiukas.gif kepk viską ką lig šiol kepei orkaitėje.
Dėl Ultrapliuso : orkaitėje nenaudok grilio, ir kad indas nesiliestų prie sienelių (nei iš viršaus, nei apačios, nei šonų). Kepant jame nereikia (bent jau aš nedapilinėju) papildomai vandens ar riebalų. pvz. jei plovą darysi, tai vandens jau teks dapilt, jei darysitroškinį ar pvz, cenakus, tai vandens nepilk, atsiras ir taip labai daug...

O kas dėl mikrobangės ir tavojo Ultrapliuso, vadinas tavo mikrobangė per maža tam indui, tai jei jis nesisuka, tai nieko ir nedaryk, nes mikrobangėj vistik indas turi suktis. Mano ir mikrobangė per maža jam ax.gif
Žodžiu klausk, visad padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 20 lapkričio 2009 - 19:12
QUOTE(Lu Lu @ 2009 11 20, 19:59)
Labas vakaras merginos  4u.gif gavau siandien Ultra Plusa toki kaip ovalo formos, silikono forma, tik nezinau kaip naudotis Ultra Pliusu, kek girdejau jame galima gaminti mikrobangej ir orkaitej, bet nezinau tiksliai kaip, kiek laiko  doh.gif  bet pastaciau ji ten, ogi ziuriu kad tilpt tai telpa, bet neapsisuks  verysad.gif tai reiskias kad nebegalesiu jame gaminsi mikrobangej ? ??  verysad.gif praktiskai tik del to jo taip ir norejau  verysad.gif gal galite pasidalinti ka Ultra Pliuse galima gaminti mikrobagej ir orkaitej, kur galima rasti rceptuku Ultra Pliusui ir silikono formai? nes ziurejau www. tvarkoslinija.lt tai silikoninei siek teik yra receptu, o Ultra Pliusui ten beveik nieko ner  g.gif kur galima placiau pasiskaityti kaip naudotis Ultrapliusu, kiek laiko ka kepti jame jei mikrobangej visgi iseitu ar orkaitej  4u.gif Buciau labai dekinga Jums uz informacija  4u.gif

As pati tai mazai naudoju si inda mikrobangineje mano 5l ir jis apvalus telpa ,daugiasia tai kugeli kai kepu tai istatau 15 min. ant 800 galingumo,,
pasiskaityk pas mus svetaineje www.kitaforma.lt gal ka naujesnio rasi.Siaip tai kepu jame viska,ka kepciaiu orkaiteje su kitais indais ,jei nori kad apskrustu virsus tai apie pabaiga kepimo atidengi.Sekmes gaminant ,man tai jis patinka, bigsmile.gif lengvutis rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2009 11 20, 19:08)
O lankstinuko nėra prie Ultra pliuso? Turėjo būti.
http://www.kitaforma..._id=275&lang=lt čia yra apie Ultrapliusą ir http://www.kitaforma..._id=278&lang=lt silikonines formas aprašymai.

Aciu, jau pasiskaiciau 4u.gif per vakareli maciau kaip Micro Pliuse per pora minuciu mikrobangei iskepe bulves su lupena , ar Ultra pliuse galima irgi? kaip zinot kiek laiko ir koki galinguma nustatyt? 4u.gif
Papildyta:
Merginos , aciu uz atsakymus bigsmile.gif gaila kad negalesiu Ulra pliuse gaminti mikrobengej doh.gif bet ka padarysi, reiks pirkti Micro Pliusa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 20, 14:36)
Man karka kuo puikiausiai iskepe be jokio vandens thumbup.gif Su vandeniu bus jau kaip virta g.gif

Nu bandžiau ir taip ir kitaip, mūsų šeimynai su vandenuku skaniau 4u.gif Niekas nepila jo pilno, bet kad apačioj šiek tiek ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
labas mergytės,

Na pagaliau perskaičiau doh.gif Priimsit į savajį būrį, pasidalinti idėjomis, mintimis ir ...smile.gif
TW naudoju jau 11 metų, negaliu atsidžiaugti savo gausiai šeimai gaminti dideliu greičiu valgyti su pagalba TW smile.gif
Prieš metus neatsilaikiau pasirašiau net sutartį, nes man tų indukų tiek reikia lotuliukas.gif
Kaip visos čia pasakojot, kad su šeimyna visko būna, kartais palaimina, kartais su priekaištu, "tavo tų plasmasių nėr kur dėt" , bet kaip įsitikina, kad valgyti pagamina net vyras greičiau nei įprastai ... nepamainamo "QuicChef" pagalba nereali.

O atradimas kuriuo likau susižavėjusi tai centrifuga bulvių tarkius išspaudžiau doh.gif vein dėl to, kad namuose nebeliko vyrų kurie norėjo cepelinų, bet reikalų susirado visokių , darbe reikalų šeštadienį nepabaigtų... nuskuto bulves ir pabėgo smile.gif o aš per valandą 30 cepakų išviriau smile.gif

Vakarėlių beveik netenka vest, nes ir pirkėjų nelabai daug turiu, o doh.gif vis dėl tų norų jau ir sandėliuką prikaupiau doh.gif o ir ką ir kaip čia sugalvot, nes man atrodo mane su tom plastmasėm komondiruos kur nors, vis per tuos kalėdinius norus, reikėjo, juk to man "super duper puodo" lotuliukas.gif
doh.gif doh.gif o kokios investicijos scare.gif
Atsakyti