Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

O atradimas kuriuo likau susižavėjusi tai centrifuga bulvių tarkius išspaudžiau doh.gif vein dėl to, kad namuose nebeliko vyrų kurie norėjo cepelinų, bet reikalų susirado visokių , darbe reikalų šeštadienį nepabaigtų... nuskuto bulves ir pabėgo smile.gif o aš per valandą 30 cepakų išviriau smile.gif

Ar gerai čia supratau, kad su centrifūga, bulvių tarkiai išsisunkė??? g.gif Įdomu net pasidarė, nes neįsivaizduoju, kaip tą galima padaryt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritag @ 2009 11 20, 21:58)

Ar gerai čia supratau, kad su centrifūga, bulvių tarkiai išsisunkė??? g.gif Įdomu net pasidarė, nes neįsivaizduoju, kaip tą galima padaryt  g.gif  g.gif  g.gif

mirksiukas.gif Tikrai taipppppp. Savo rankose neturiu tiek jėgos smile.gif O dariau taip: į centrifugą įdėjau marlę, pyliau pradžiai po porą samčių, aišku nupyliau skysčius ištraukdama vidinį kiauraindį su marle, nes ji labai gražiai pasiskirsto (tešla) šonuose, tai išpilant bulvių sultis, ji tiesiog nuo šonų nukrenta į vieną šoną, tada sunkiau sukasi. Tiesiog pačios išmėginkit thumbup.gif Nes man tie sunkimai schmoll.gif
Atsakyti
Siandien pirma karta ruosiuosi isbandyt Ultra Pliusa, bandysiu gaminti cenakus okaitej 4u.gif sakykit ar reikia vandenko pilti ar ne? ar visus produktus sumesti i puoda ir viskas ? g.gif kiek laiko mazdaug kepti ? dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 11 20, 23:02)
mirksiukas.gif  Tikrai taipppppp. Savo rankose neturiu tiek jėgos smile.gif  O dariau taip: į centrifugą įdėjau marlę, pyliau pradžiai po porą samčių, aišku nupyliau skysčius ištraukdama vidinį kiauraindį su marle, nes ji labai gražiai pasiskirsto (tešla) šonuose, tai išpilant bulvių sultis, ji tiesiog nuo šonų nukrenta į vieną šoną, tada sunkiau sukasi. Tiesiog pačios išmėginkit  thumbup.gif Nes man tie sunkimai  schmoll.gif

Kamela, sveika prisijungus prie mūsų mirksiukas.gif 4u.gif bet sakyčiau tu jau veteranė bigsmile.gif 11metų draugauji su Tw, tai jau įsivaizduoju, kad pas tave nebe sandėliukas, bet visas sandėlys turėtų būti tongue.gif
o dėl centrifūgos ir bulvių tarkių išspaudimo, tai idėja thumbup.gif aš su rankom kažkaip išsispaudžiu, bet būtinai pabandysiu su centrifūga bigsmile.gif tik nesuprantu kaip ta marlė ten laikos, ant dugno g.gif nes jei šonus apvyniot, tai ji iššlystų į patį indą ir neitų sukt g.gif o gal tik taip kad tarkiai būtų toj marlėj ir tiek biggrin.gif nu reikės išbandyt...

QUOTE(Lu Lu @ 2009 11 21, 11:43)
Siandien pirma karta ruosiuosi isbandyt Ultra Pliusa, bandysiu gaminti cenakus  okaitej 4u.gif sakykit  ar reikia vandenko pilti ar ne? ar visus produktus sumesti i puoda ir viskas ?  g.gif kiek laiko mazdaug kepti ? dekoju  4u.gif

žiūrint kokius mėgsti čenachus: vieni daro su labai daug skysčių kaip sriubą, o aš mėgstu normalią biggrin.gif ir todėl vandens nepilu, man užtenka kiek išsiskiria iš daržovių mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, kuri demonstruotoja yra iš Šiaulių ? Esu priversta "perleisti" klientę blush2.gif Parašykit man až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 21, 11:06)
g.gif o gal tik taip kad tarkiai būtų toj marlėj ir tiek biggrin.gif nu reikės išbandyt...
žiūrint kokius mėgsti čenachus: vieni daro su labai daug skysčių kaip sriubą, o aš mėgstu normalią biggrin.gif ir todėl vandens nepilu, man užtenka kiek išsiskiria iš daržovių mirksiukas.gif

Dekui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
davija, parašiau až 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 11 21, 13:10)
davija, parašiau až  4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 21, 11:06)
Kamela, sveika prisijungus prie mūsų mirksiukas.gif  4u.gif bet sakyčiau tu jau veteranė bigsmile.gif 11metų draugauji su Tw, tai jau įsivaizduoju, kad pas tave nebe sandėliukas, bet visas sandėlys turėtų būti tongue.gif
o dėl centrifūgos ir bulvių tarkių išspaudimo, tai idėja  thumbup.gif aš su rankom kažkaip išsispaudžiu, bet būtinai pabandysiu su centrifūga bigsmile.gif tik nesuprantu kaip ta marlė ten laikos, ant dugno g.gif nes jei šonus apvyniot, tai ji iššlystų į patį indą ir neitų sukt g.gif o gal tik taip kad tarkiai būtų toj marlėj ir tiek biggrin.gif nu reikės išbandyt...

labas rytas,

Tai kokie 10 metų tik melinės tešlos atributika, duobuo 7 litrų, greitkratukas mano mylimiausias smile.gif ir dar šiokių tokių smulkmenų, paskutinius metus tai aš jau pasirūpinau, kad stalčiai tvarką įgauną, visokių "tarnaičių" įsigijau smile.gif be kurių aš negaliu įsivaizduoti savo gyveimėlio. Aš moteriškė, juk 4 vyrus namie turiu doh.gif
Patikslinsiu smile.gif Marle pirmiausia iškloju taip, kad būtų patogu supilti paskui sumetu kampus , bandžiau pradžioj surišti, bet vistiek besukant pasidaro taip kaip reikia smile.gif taip besukant sukrenta, bet kaip centrifiguoji pasiskirsto ant krasto su bulvių tarkiais.

O greitkratis man kažkaip nusiplauna smile.gif aš jį keičiu ir keičiu, nes man visi matavimo skalė nusitrina smile.gif Ir neturėjau aš dar indaplovės vistiek jie man nusiplauna, anais metais pakeičiau į geltoną, ir tas jau be skaičių smile.gif Dabar užsakiau greitkratukų pigių ax.gif pasikeisiu.

doh.gif kaip man ištraukt ultra pliusa, juk nusipirkau ir aš norėčiau pasigaminti čenachą, bet labai jau akivaizdus ir matomas doh.gif
Atsakyti
vat taip ir pagalvojau dėl tos marlės mirksiukas.gif
o gal nepastebės UltraPliuso lotuliukas.gif jis toks pilkas, net nekrenta į akis, kaip skardos, tik tas ženklas Tupperware viską trukdo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano grupės vadovė yra labai labai gera thumbup.gif 4u.gif Jei nesurenku užsakymo, visada prijungia.
Merginos iš mažesnių miestų ir miestukų, kurios nesurenkat užsakymo, parašykit į až mirksiukas.gif - visada susijungsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 11 21, 14:34)
Mano grupės  vadovė yra labai labai gera  thumbup.gif  4u.gif  Jei nesurenku užsakymo, visada prijungia.
Merginos iš mažesnių miestų ir miestukų, kurios nesurenkat užsakymo, parašykit į až  mirksiukas.gif  - visada susijungsim  mirksiukas.gif

o tada paštu siuntinėsimės g.gif kas yra labai nepigu ir nepatogu schmoll.gif vienas daikčiukas tai taip, bet jau daugiau tai tikrai išlaidos didėja... aš galvoju, kad vistik geriausia yra kooperuotis su savo miesto mergaitėmis.
Man atrodo visos vadovės tokios yra t.y. geros drinks_cheers.gif
Atsakyti