Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų uždegimas

QUOTE(Cikita_G @ 2010 11 13, 01:50)
bijau nusisneketi,bet mano uosvienei dare praputima kelis kartus ir jai visai pagadino reikalus su klausa po to pablogejo labai g.gif
o siaip tai duokit pusti burbulus per siaudeli irgi prajudina kramtyti morkas

tai ji dar pūsti burbulų nemoka, bet morką tai tikrai duosiu pagraužti smile.gif na nežinau man atrodo baisu ten pačiai kažką daryti kad ko nepagadinčiau. beje paskui pagalvojau mažu jis traukė o ne pūtė, bet ne gal pūtė... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ccamile @ 2010 11 13, 18:40)
tai ji dar pūsti burbulų nemoka, bet morką tai tikrai duosiu pagraužti smile.gif na nežinau man atrodo baisu ten pačiai kažką daryti kad ko nepagadinčiau. beje paskui pagalvojau mažu jis traukė o ne pūtė, bet ne gal pūtė... g.gif  doh.gif

čia kalbat apie būgnelių neatsistatymą? Mum tai liepdavo kramtyti gumą arba kramtomus saldainius, tokius kur intensyviai kramtyt reikia.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 11 14, 13:41)
čia kalbat apie būgnelių neatsistatymą? Mum tai liepdavo kramtyti gumą arba kramtomus saldainius, tokius kur intensyviai kramtyt reikia.

NU JO bet mes saviskiui 2 metuku vaikui gumos neduodam tai ka morka kramtyti biggrin.gif arba burbulus pusti per siaudeli
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 11 14, 14:41)

na taip tikriausia, kai darė tyrima kažkokiu aparatu tai būgnelio kreivė nepakyla taip kaip turėtų.
na tai va kad ta mano pupa per maža kad dar kramtytų gumą, ji jeigu nukniaukia nuo sesės tai ją praryja. bandysiu duoti kažką kietesnio kad kuo daugiau kramtytų. gal turite dar kokių nors patarimų?
Atsakyti
QUOTE(ccamile @ 2010 11 15, 00:54)
na taip tikriausia, kai darė tyrima kažkokiu aparatu tai būgnelio kreivė nepakyla taip kaip turėtų.
na tai va kad ta mano pupa per maža kad dar kramtytų gumą, ji jeigu nukniaukia nuo sesės tai ją praryja. bandysiu duoti kažką kietesnio kad kuo daugiau kramtytų. gal turite dar kokių nors patarimų?

baronkos kietos thumbup.gif
Papildyta:
nu siandien susinervinau , nuvedu vaika i darzeli o ten girdziu viena mergike kad uzkosejo ...sad.gif ir kas kad tas sutartis pasirasem kur tevai isipareigoja su tokiu kosuliu nevesti, vis tiek tas pats sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ccamile @ 2010 11 15, 00:54)

Nenoriu gasdinti bet mum kai būgneliai neatsistatydavo tai ne kaip baigėsi. Ten esmė ne kramtyme, kad kietai kramtai, o tam tikru būdu turi judėti žandikaulis. Mum tiesiog siūlė tokius pratimukus, bet kai vaikas mažas jam vienodai. Todėl sakė duot gumos arba tokių kramtomų saldainiukų, kurie kramtosi kaip guma. Nesiūlė jokio maisto, kad džiuvėsių ar kokio dar.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 11 15, 10:36)
Nenoriu gasdinti bet mum kai būgneliai neatsistatydavo tai ne kaip baigėsi. Ten esmė ne kramtyme, kad kietai kramtai, o tam tikru būdu turi judėti žandikaulis. Mum tiesiog siūlė tokius pratimukus, bet kai vaikas mažas jam vienodai. Todėl sakė duot gumos arba tokių kramtomų saldainiukų, kurie kramtosi kaip guma. Nesiūlė jokio maisto, kad džiuvėsių ar kokio dar.

nu cia ir yra esme kad kramtyti o pavz morka kad suvalgyti ja reikia gerai sukramtyti del to ir siule daktare ka kieciau pakramtyti kad kuo daugiau kramtymo judesio mirksiukas.gif bet yra vaikuciu kuriam morkos nepaduosi o yra ir tokiu kurie saldainiu nevalgo rolleyes.gif maniskis tik nuo 1.5 metuku saldainius valgyti pradejo anksciau neikisdavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 11 15, 11:07)
nu cia ir yra esme kad kramtyti o pavz morka kad suvalgyti ja reikia gerai sukramtyti del to ir siule daktare ka kieciau pakramtyti kad kuo daugiau kramtymo judesio mirksiukas.gif bet yra vaikuciu kuriam morkos nepaduosi o yra ir tokiu kurie saldainiu nevalgo  rolleyes.gif maniskis tik nuo 1.5 metuku saldainius valgyti pradejo anksciau neikisdavau schmoll.gif

Manau, jog tas kramtymas padeda kai nėra labai rimta problema, nes kai būgneliai pastoviai neatsistato- kramtyk nekramtęs. Mes kai tiek su ausim praėjom tai iš savo patirties galiu tik palinkėt, jog jūsų atvejis būtų kitoks ir to užtektų. Pati niekada negalvojau, kad nuo ausų uždegimų galima nueiti taip toli. Mes vėl šiandien pas LOr. Kaip man nusibodo tuos kelius mint pastoviai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 11 15, 13:51)
Manau, jog tas kramtymas padeda kai nėra labai rimta problema, nes kai būgneliai pastoviai neatsistato- kramtyk nekramtęs. Mes kai tiek su ausim praėjom tai iš savo patirties galiu tik palinkėt, jog jūsų atvejis būtų kitoks ir to užtektų. Pati niekada negalvojau, kad nuo ausų uždegimų galima nueiti taip toli. Mes vėl šiandien pas LOr. Kaip man nusibodo tuos kelius mint pastoviai verysad.gif

tai va mamyte prigazdinai verysad.gif man tai liepė daktaras pačiai daryti prapūtimus, ir nuo ryt turėčiau daryt ir bijau...žiaurei. bet sako kad vaikas neprigirdi kai jam ten blogai, bet aš savo mergytei atrodo tyliai tyliai ką nors pasakau ir ji išgirsta, supranta ką pasakau. prapūtė daktaras tada ausis ir sako mano mergytei dabar turėtai girdėti geriau smile.gif ir man taip baisu pasidaro, kad atrodo ji sveika, laksto, žaidžia bet jai vistiek kažkas negerai, ji gal nedagirdi gal jai užgulę tas ausis o ji man dar nemoka pasakyti verysad.gif sakė kiekvieną dieną tas ausytes prapūsti pasiėmus didelę kriaušę per nosytę, baigt gert vaistukus nuo elergijos ir vėl atvažiuoti. ir dar laukiu, dienos slenka, o ateina ta diena ir tau vėl pasako kad vėl kažkas negerai. daktaras man pasakė kad tai ko prisirinkę ten už būgnelio išeis arba pro ausis arba pro gerklytę. nes tas skystimas neleidžia būgneliui atlikti savo darbo.
Atsakyti
QUOTE(ccamile @ 2010 11 15, 20:07)
tai va mamyte prigazdinai verysad.gif man tai liepė daktaras pačiai daryti prapūtimus, ir nuo ryt turėčiau daryt ir bijau...žiaurei. bet sako kad vaikas neprigirdi kai jam ten blogai, bet aš savo mergytei atrodo tyliai tyliai ką nors pasakau ir ji išgirsta, supranta ką pasakau. prapūtė daktaras tada ausis ir sako mano mergytei dabar turėtai girdėti geriau smile.gif  ir man taip baisu pasidaro, kad atrodo ji sveika, laksto, žaidžia bet jai vistiek kažkas negerai, ji gal nedagirdi gal jai užgulę tas ausis o ji man dar nemoka pasakyti verysad.gif  sakė kiekvieną dieną tas ausytes prapūsti pasiėmus didelę kriaušę per nosytę, baigt gert vaistukus nuo elergijos ir vėl atvažiuoti. ir dar laukiu, dienos slenka, o ateina ta diena ir tau vėl pasako kad vėl kažkas negerai. daktaras man pasakė kad tai ko prisirinkę ten už būgnelio išeis arba pro ausis arba pro gerklytę. nes tas skystimas neleidžia būgneliui atlikti savo darbo.

Mum gal tik vieną kartą kažką ten pūtė ir tik poliklinikoj. Žinai man sakė jog nuo nuolatinių uždegimų būna kaip užgultos ausys.
Ta prasme turi trūkti būgnelis ir išbėgti? g.gif Nepanikuok iš anksto. O jum kelintas čia uždegimas?
Aš susikalbėjau su savo dukra nors mum 2 kart buvo labai blogai su klausa.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 11 15, 21:52)
Mum gal tik vieną kartą kažką ten pūtė ir tik poliklinikoj. Žinai man sakė jog nuo nuolatinių uždegimų būna kaip užgultos ausys.
Ta prasme turi trūkti būgnelis ir išbėgti?  g.gif Nepanikuok iš anksto. O jum kelintas čia uždegimas?
Aš susikalbėjau su savo dukra nors mum 2 kart buvo labai blogai su klausa.

NA MUMS PASKUTINĮ KARTĄ KAI BUVOM PŪTĖ, NES JAU NOSIS NEUŽGULTA, NES KIEK SUPRANTU TAI JEIGU SLOGA NEGALIMA TAI DARYTI. NEŽINAU KAIP TEN TURI BŪTI, KAD IŠ BĖGTŲ TAI TIKRIAUSIA, MUMS JAU BUVO KAD IŠBĖGO SKYSČIO PANAŠAUS Į PŪLIUS, BET NUĖJUS PAS DAKTARUS NESIMATĖ TRŪKUSIO BŪGNELIO IR UŽDEGIMO PŪLINIO NEBUVO. UŽDEGIMAS MUMS ČIA BUVO ANTRAS, BET PIRMAS PRIEŠ KETURIS MĖNESIUS TRUKO MĖNESĮ SU TARPU KOKIOS SAVAITĖS, NES NETIKO ANTIBIJOTIKAI, KOL PATAIKĖ TAIP IR UŽSITESĖ, ANTRAS TRUKO NEILGAI, BET VA LIKO AUSŲ UŽGULIMAS KIEK SUPRATAU NES LIEPĖ PRAPŪSTI AUSIS. ŠIUO METU GERIAM NUO ELERGIJOS VAISTUS, LAŠINAM LAŠIUKUS Į NOSĮ PRIEŠ NAKTĮ, PO SAVAITĖS VĖL EINAM PAS LOR GYDYTOJĄ. O KAS JUMS TIKSLIAI BUVO SU KLAUA NEGERAI?
Atsakyti
QUOTE(ccamile @ 2010 11 15, 21:42)
NA MUMS PASKUTINĮ KARTĄ KAI BUVOM PŪTĖ, NES JAU NOSIS NEUŽGULTA, NES KIEK SUPRANTU TAI JEIGU SLOGA NEGALIMA TAI DARYTI. NEŽINAU KAIP TEN TURI BŪTI, KAD IŠ BĖGTŲ TAI TIKRIAUSIA, MUMS JAU BUVO KAD IŠBĖGO SKYSČIO PANAŠAUS Į PŪLIUS, BET NUĖJUS PAS DAKTARUS NESIMATĖ TRŪKUSIO BŪGNELIO IR UŽDEGIMO PŪLINIO NEBUVO. UŽDEGIMAS MUMS ČIA BUVO ANTRAS, BET PIRMAS PRIEŠ KETURIS MĖNESIUS TRUKO MĖNESĮ SU TARPU KOKIOS SAVAITĖS, NES NETIKO ANTIBIJOTIKAI, KOL PATAIKĖ TAIP IR UŽSITESĖ, ANTRAS TRUKO NEILGAI, BET VA LIKO AUSŲ UŽGULIMAS KIEK SUPRATAU NES LIEPĖ PRAPŪSTI AUSIS. ŠIUO METU GERIAM NUO ELERGIJOS VAISTUS, LAŠINAM LAŠIUKUS Į NOSĮ PRIEŠ NAKTĮ, PO SAVAITĖS VĖL EINAM PAS LOR GYDYTOJĄ. O KAS JUMS TIKSLIAI BUVO SU KLAUA NEGERAI?

Jo kai būgneliai trūksta išbėga pūliai, skystis. Tik dažni tokie dalykai nėra gerai. Niu mum tai buvo labai daug ausų uždegimų, kokių 15 per 3 mėnesius. Stipriai buvo pablogėjusi klausa. Tačiau manau jūsų atvejis kitoks. Svarbu, kad tie būgneliai atsistatytų, nes mano mergaitei jie neatsistatydavo visai. Klausykit savo gydytojo ir būtinai paklauskit ar jie atsistatė.
Atsakyti