QUOTE(Giedre.vs @ 2010 11 15, 13:51)
Manau, jog tas kramtymas padeda kai nėra labai rimta problema, nes kai būgneliai pastoviai neatsistato- kramtyk nekramtęs. Mes kai tiek su ausim praėjom tai iš savo patirties galiu tik palinkėt, jog jūsų atvejis būtų kitoks ir to užtektų. Pati niekada negalvojau, kad nuo ausų uždegimų galima nueiti taip toli. Mes vėl šiandien pas LOr. Kaip man nusibodo tuos kelius mint pastoviai
tai va mamyte prigazdinai

man tai liepė daktaras pačiai daryti prapūtimus, ir nuo ryt turėčiau daryt ir bijau...žiaurei. bet sako kad vaikas neprigirdi kai jam ten blogai, bet aš savo mergytei atrodo tyliai tyliai ką nors pasakau ir ji išgirsta, supranta ką pasakau. prapūtė daktaras tada ausis ir sako mano mergytei dabar turėtai girdėti geriau

ir man taip baisu pasidaro, kad atrodo ji sveika, laksto, žaidžia bet jai vistiek kažkas negerai, ji gal nedagirdi gal jai užgulę tas ausis o ji man dar nemoka pasakyti

sakė kiekvieną dieną tas ausytes prapūsti pasiėmus didelę kriaušę per nosytę, baigt gert vaistukus nuo elergijos ir vėl atvažiuoti. ir dar laukiu, dienos slenka, o ateina ta diena ir tau vėl pasako kad vėl kažkas negerai. daktaras man pasakė kad tai ko prisirinkę ten už būgnelio išeis arba pro ausis arba pro gerklytę. nes tas skystimas neleidžia būgneliui atlikti savo darbo.